Şimdi Ara

i5 4690 modeline stok fan yetermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ek olarak düşük profil sogutucu almaya gerek varmı zaten oc olmuyor

• Overclock olmaz zaten o işlemciye o yüzden yetecektir merak etmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    sizce 4690k almalı mıyım ne kadar overclock olur asus h81 gamer kart alacagım bu kartn overclock ozelligi biraz var dediler H serisi olmasına ragmen oluyomus
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanim3535

sizce 4690k almalı mıyım ne kadar overclock olur asus h81 gamer kart alacagım bu kartn overclock ozelligi biraz var dediler H serisi olmasına ragmen oluyomus

Hocam h81m serilerinin en kötüleri bile son güncel bios ile overclock olabiliyorlar.en kotu ucuz olan msi h81m p33 ile bile 4.4 gibi değerlere ulaşanlar var. Anakart modeli overclock olarak kodlayarak ulaşabilirsiniz değerlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • overclock olmaması işlemcinin buz gibi çalıştığı anlamına gelmez şu sıcaklarda ses sorun oluyorsa ki oluyor bence soğutucu sadece overclock için değil ses için de alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Teach -- 29 Temmuz 2015; 19:09:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Ben stok fanla kullanıyorum yük altında 50 dereceyi görmedim ayrıca çokta ses çıkarmıyor.

celeron falan mı kullanıyorsun bu sıcaklarda nasıl 50 görmedin yükte?oyun açsana playclaw programı açıkken şu stok fanla 50 görmeyen inteli biz de görelim biz ibm kullanıyoruz sanki.
  • Bu havda gerçekten yük altında özellikle 50 derece pek mümkün değil gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4690k aliyorum ustune akasa nero lx ultra low profile sogutucu takcam sizce kule tipimi takmaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Bu soğutucuyu almanı öneririm.
    http://www.hepsiburada.com/deep-cool-gammaxx-300-soket-intel-ve-amd-120x25mm-fanli-islemci-sogutucusu-p-BD801429
     i5 4690 modeline stok fan yetermi?

oldukca hesapli bi sogutucuymus performansi nasildir bilginiz varmi?bir de zalman z3 plus kasaya uyarmi sizce mid tower a

• Soğutucu olarak Deep Cool fazlasıyla yeterli gelir, kasaya da sığar
  • saolun arkadaslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.