Şimdi Ara

İ5 4690K kullanım ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar geçen ay sonu itibari ile anakrtmı aldım bu ay sonuda işlemcimi alıcam i5 4590,i5 4690 derken i5 4690k'da karar kıldım işlemciyi standart hızlarda kullanıp yeri geldiğinde o.c yapıcam işlemciyi eksen'Den almayı düşünüyorum sizce güvenilir bir firma mı ve bu işlemci sizce kaç yıl götürür tamamen oyun ve strandart kullanım amaçlı olacak render falan kesinlikle uğraşmadığım şeyler

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    öncelikle doğru bir karar vererek güzel bir işlemci almışsınız eksen bilgisayar güvenilir bir yer bana kalırsa çünki bende aralık ayı gibi 2.000 lirar yakın ordan parça sipariş etmiştim henüz sorun yaşamadım

kullanım ömrüne gelirsek forumda hala 2500k yada 2600 k sand bridge alıp 4.5 ghz kullanan arkadaşlar var vede işlemcilerden memnunlar bir çoğuda değişim yapmayı düşünmüyor artık gerisi siz düşünün

kaldı ki sizin ihtiyaçlarınız nelerdir ne amaçla kullanıcaksanız onu bilemem ama bu süre tamamen size bağlı bunu unutmayın sizin ihtiycanız ne kadarsa işlemcinin ömrü öyledir benim görüşüm böyle

• eksen güvenilirdir. 4690k cfx veya sli yapılmayacaksa rahat 4-5 sene götürür. şuan 3 senelik 2500k ile arasında bile büyük bir fark yok
  • Söylemiş olduğum gibi, oyun ve standart kullanım için bu islemciyi alıcam sli ve crossfire düşünmüyorum bu yıl sonunda r9 380 veya gtx 960 4g alıp uzun bir süre parça almayacagım, anakart olarak msi z97 gaming 3 aldım, yorumlar için ayrıca teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel işlemci 4.ghz de yıllarca gider darboğaz yapacağı kart yok şuanda tek gpu da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Söylemiş olduğum gibi, oyun ve standart kullanım için bu islemciyi alıcam sli ve crossfire düşünmüyorum bu yıl sonunda r9 380 veya gtx 960 4g alıp uzun bir süre parça almayacagım, anakart olarak msi z97 gaming 3 aldım, yorumlar için ayrıca teşekkürler

Ekran kartından daha geç eskir onu diyebiliriz en azından. İlerde ekran kartını değiştirir işlemciye de oc yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.