Bildirim
i5 6402p için stok soğutucu yeterli mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam monitörün markası Hyundai mi bana mı öyle geldi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
stok soğutucu gayet yeterli sorunun kaynağı başka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam doğru gördün..ama şaşırmakta haklısın.çünkü monitör yaklaşık 9 yıllık.ben sadece kasa topladım.param yetmeyince monitör kaldı.ama onu da değiştirecem -
peki hocam fotodaki sıcaklık değerleri normal mi..47 derece 43 derece.. -
Hyundai monitorum gururunu yasamak isterdim yıllar sonra güçlü bi sistemin parçası olmuş :)
Ben 6600 u stok fanla kullanıyorum 55 derece ustunu hic bi oyunda görmedim prime testi yapmadıginiz surecede yani günlük kullandığınız (oyun film
vb) göremezsiniz tabi güzel bi montaj ve kaliteli termal macunla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 2 Ağustos 2016; 20:28:11 >
Prime 95 indirip test sırasında işlemci sıcaklıklarını gönderirseniz daha sağlıklı yorum yaparız. Bios'dan fazla birşey anlaşılmaz. -
Tmm kardes oyle yapayim.programi indirdikten sonra ayrica bisey yapmam gerekiyor mu yoksa kendisi olcuyor mu
Programı açınca bir pencere çıkacak önce just stress testing'e tıklayın sonrasında yeni açılan pencerede ok'a tıklayın. Tıkladıktan sonra 1-2 dk. bekleyin ve sıcaklıkları ss alıp bize gönderin -
Sıcaklıklar için coretemp programını kullanabilirsiniz:http://www.alcpu.com/CoreTemp/php/download.php?id=2 -
hunday monitör
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 2 Ağustos 2016; 23:25:27 > -
evet noldu.. -
hundai monitör ilk kez gördüm -
CRT zamanları çok kullanılırdı, özellikle siyah-beyaz çift renkli kasası olan internet kafeler arasında baya popülerdi. -
-
Sıcaklıklarınız normal.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X