Şimdi Ara

i5 6500 oyunlarda %100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci: i5 6500
    ram: 8gb
    windows 8
    Hangi oyun olursa olsun işlemci ya %0 yada %100 arası yok yani anlamadım neden böyle olduğunu sıcaklık değerleri normal ekran kartım düşük bi kart değilki işlemciye bindirsin. Windows 8den mi böyle yoksa işlemcimde mi sıkıntı var i5 6500 kullananlar yardımcı olur musunuz size zahmet

• MuerteMaquina kullanıcısına yanıt
    Up up
  • MuerteMaquina kullanıcısına yanıt
    ''Intel'in yeni nesil Skylake işlemcilerine sahip bir bilgisayar satın almanız halinde tam olarak desteklenecek tek işletim sistemi, Windows 10 olacak.'' Bu bilgi dahilinde windows 10 kullanmanız gerek.
  • berkcano B kullanıcısına yanıt
    Hocam yani windows 10 kullansam çözülür mü bu sorun? Bu sistem crysis 1 knight online left 4 dead 2 gibi oyunlarda az fps alıyo inceleme videoları gayet güzeldi. İnşallah sorun işletim sistemindedir çünkü hevesim kaçtı kngihtte bile kasabiliyor ani fps düşüşü çok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcano

''Intel'in yeni nesil Skylake işlemcilerine sahip bir bilgisayar satın almanız halinde tam olarak desteklenecek tek işletim sistemi, Windows 10 olacak.'' Bu bilgi dahilinde windows 10 kullanmanız gerek.

w7 kursam olmaz mı yani? tam performansı geçtim pc kasar mı yani
  • Valla şu an bende win8 var bilgisayar ilk açıldığında falan fena kasıyor görev yöneticisin 5 dakikada açıldığını bilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 vs i5 750?
    9 yıl önce açıldı
    i5 8600k 3.60
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denemeden bilemeyiz hocam sen windows 10 yükle formatla komple bilgisayarı sonra hala devam ediyorsa ancak donanımsal bir sorun için kontrol edebiliriz ama şimdi windows 10 u yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

Orijinalden alıntı: berkcano

w7 kursam olmaz mı yani? tam performansı geçtim pc kasar mı yani

http://www.donanimcibaba.com/2016/01/eski-windows-surumleri-yeni-nesillere-destek-vermeyecek.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuerteMaquina

Hocam yani windows 10 kullansam çözülür mü bu sorun? Bu sistem crysis 1 knight online left 4 dead 2 gibi oyunlarda az fps alıyo inceleme videoları gayet güzeldi. İnşallah sorun işletim sistemindedir çünkü hevesim kaçtı kngihtte bile kasabiliyor ani fps düşüşü çok fazla

FPS problemi büyük oranda ekran kartından kaynaklanır. İşlemci mmo dediğimiz çoklu oyunculu oyunlarda daha aktiftir. Örneğin sistemimde GTA 5 ultra ayarlarda %15-20 arası işlemci kullanıyor. Diğer oyunlar için de bu böyledir. (i7 6700k kullanıyorum) i5 için bu oran en fazla %30 olacaktır. Windows 10 kurup deneyin. büyük ihtimalle düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 25 Şubat 2016; 13:21:46 >
  • arkadaşlar, Sky Lake ile Win7 mükemmel şekilde çalışıyor, kullanıyorum...
    linkte verdiğiniz haber tamamen yanlış ve eksik.
    Sky Lake ile sadece Win10 kullanablirsiniz, böyle bir şey mümkün mü??
    sizin probleminiz işletim sistem kaynaklı olamaz, gözden kaçırdığınız farklı bir problem var.
  • MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt
    Win10 yükledim ve sorunum gitti çok şükür. Win7 nasıl bilmem ama i5 6500e win8 yaramıyor

• İlginç daha geçen w8.1 den w10 a gecmeden öncede tıkır tıkır çalışıyordu çok tuhaf bir durum.

• Win8de trojan malware falan vardi herhlade cpuyu %100 kullandiran (bitcoin mining yaptiran vs) yoksa 8 ve 10 neredeyse ayni os ler. Win10da duzgun calisip win8de duzgun calismayacak cpu ve gpu diye bir sey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silphatos -- 29 Şubat 2016; 7:39:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 8 kadar kötü bir sistem yok ya 7 ya 10 kullanın.

• Haydaa millet yerden yere vurmuş işletim sistemini, 6600k var en ufak kasılma, ısınma bilmem ne yok, 10 saniyede açılıyor PC. Sadece W10 ile kullanıldığı nerden çıktı kardeşim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyCool1907 -- 29 Şubat 2016; 18:15:03 >
  • Fx 8300 2 kat daha ucuz oyunlarda %60 ı geçmiyor kullanımı ama dx11 oyunlarda i5 daha iyi

• black modern kullanıcısına yanıt
    8.1 değil 8 dedim hocam

• JimmyCool1907 kullanıcısına yanıt
    Win8 mi, 8.1 ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.