Şimdi Ara

i5 6500 vs i7 2600k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mayısta yeni bir sistem alıcağım sizce 2.el temiz i7 2600k bulabilirsem onu mu alayım yoksa sıfır i5 6500 mı alayım 6500 ıda blck olayı ile belki oc yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bi yardım lütfen

• blck olayını intel kaldırdı diye biliyorum.

bence 2600k alınabilir ama artık baya eski bir işlemci.
  • İ5 6500 tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: roses

blck olayını intel kaldırdı diye biliyorum.

bence 2600k alınabilir ama artık baya eski bir işlemci.

hocam onuda kırdılar özel bios ile oluyor

• kırdıklarını biliyorum.
    sonradan intel saınrım el attı artık overclock yapılamıyor.
    http://www.pcgamer.com/intel-puts-a-stop-to-overclocking-on-non-k-skylake-cpus/
  • intel'i Bu Yuzden Sevmiyorum AMD Gibi Adaletli Degil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 vs i5 750?
    9 yıl önce açıldı
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    İ7 4790 VS İ7 4790K ????
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    Adaletle alakasi yokki bunun eğer oc yapacaksan carpan kilidi acik islemci alacakasin ben olsam bende engellerim kilidi kapali islemciye oc olayini.

• anakartın biosunu update etmezsek genede olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: roses

kırdıklarını biliyorum.
    sonradan intel saınrım el attı artık overclock yapılamıyor.
    http://www.pcgamer.com/intel-puts-a-stop-to-overclocking-on-non-k-skylake-cpus/

bu sayfadan anladığım kadarıyla yeni bios ile kapatılmış güncellemezsek ve auto update bios gibi bi bios ayarı varsa onuda kapatırsak blck ile oc yapabiliriz

• çok zorlama olur.
    tabi yine de sen bilirsin.
  • çarpan kiltili intel skylake işlemciler için overclock yapabilmen için gereken tüm biosları elinde bulunduran bir site var istersen atabilirim zaten zorla bios update diye birşeyde yok msi nin live update 6 yazılımı bile biosu güncellemeden önce sorar sen satın aldıgın anakartın biosunu indirip kurduktan sonra bida başka bir biosda atmadıktan sonra intel istedigi naneyi yesin genede kapatamaz.
    http://overclocking.guide/intel-skylake-non-k-overclocking-bios-list/
    Al ahanda buraya atıyım güzel güzel overclockunuzu yapın bol bol fpslerinizi alın ☺☺☺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 16 Şubat 2016; 8:55:55 >
  • kesinlikle 2600k
  • 2600k dediginiz işlemci en az dört sene kullanılmış olacak. Yeni kullanıcı için hiç makul degil ikinci eline bile 500-600 Tl istiyorlar. Gidip i5 6500 alın tabiki arada sadece 200TL fiyat farkı var. Maddi olarak butceniz yoksa gecici olarak i3 6300 alabilirsiniz, o bile 2500k ya yakın bir performans sergiliyor. Yenisi varken bu kadar eskisini kullanmayı tavsiye etmiyorum.
  • Tutturmuşsun bir oc tabikii 6500

• quote:

Orijinalden alıntı: black modern

çarpan kiltili intel skylake işlemciler için overclock yapabilmen için gereken tüm biosları elinde bulunduran bir site var istersen atabilirim zaten zorla bios update diye birşeyde yok msi nin live update 6 yazılımı bile biosu güncellemeden önce sorar sen satın aldıgın anakartın biosunu indirip kurduktan sonra bida başka bir biosda atmadıktan sonra intel istedigi naneyi yesin genede kapatamaz.
    http://overclocking.guide/intel-skylake-non-k-overclocking-bios-list/
    Al ahanda buraya atıyım güzel güzel overclockunuzu yapın bol bol fpslerinizi alın ☺☺☺

çok sağolın hocam bende böyle birşeyler arıyordum allah razı olsun

• eggsterplay E kullanıcısına yanıt
    ne demek rica ederim kurucagınız sistemi iyi günlerde kullanın.
  • 6500 tabiki ileride sistem yükseltirken büyük ihtimalle anakart değişimi gerekmez gerçi intel bu ne yapacağı belli olmaz 1152 soket çıkarır anakart almak zorunda bırakır

• İ7 3. Nesil hasta olduğum 6. Sırada benckmarkı olan işlemci alacaktım. Bazı şeyleri bilirsin ama canın ister üstün diye fakat herşeyi sıkıntı birçok teknolojik yenilikten yoksun saf bi güç.
    Vazgeçtim ve i7 6700k almaya karar verdim. Bence bulaşma. Yeni nesil al geç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeMaieju -- 16 Şubat 2016; 23:53:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.