Şimdi Ara

İ5 Açma kapama tuşu garanti kapsamı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ5 telefonum var. Telefon yurtdışı cihazdır. Alındıktan 3 ay sonra açma kapama düğmesi bozuldu. Şu an apple sitesinde garantisi dolmuş görünüyor. Bu sorun bildiğim kadarıyla i5 lerin ilk serisinin tamamında görülyor. Kısaca bu hata fabrika çıkışlı.
    Nisanda açılacak Appla mağazasında garantisi bitmiş dahi olsa değişim yaparlar mı? Neticede bu hata kullanıcı değil fabrika kaynaklı.
    Böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende aynı sorundan telefonu teleservice'ye verdim Türkiye garantiliydi.Telefona değişim verildi.garantisi devam ediyordu.sizin garantisi de bitmiş büyük ihtimalle değiştirmezler.Ancak apple store ların mantığını bilmiyorum.belki müşteri memnuniyeti adına yapabilirler
  • Ben de bu müşteri memnuniyetine güveniyorum. Açılsın bir bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaak

Ben de bu müşteri memnuniyetine güveniyorum. Açılsın bir bakalım

Yurt dışılara bakılcağı bile muammayken garantisi bitmiş cihaz için hiç ümitlenmeyin siz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toytonum T kullanıcısına yanıt
    hocam ben de cihazı teleservise gönderdim, beyaz iphone 5 , açma kapama tuşu gitti. Şuna teleserviste , sonuç ne çıkacak bekliyorum.Sormak istediğim şey, sizin cihazda ezik çizik var mıydı ? Benim cihazda altında üstünde darbe izleri var,acaba değişim çıkar mı merak ediyorum.
  • Hayır cihazda en ufak çizik bile yoktu full koruma kullandım telefonda.Benim telefonda hala serviste.Yeni imei numarası girmişler ama telefon elime ulaşmadı hala.

Darbe izleri çok belli ise garanti dışı bırakabilirler
    Valla bir kaç kez çok sağlam düşürmüştüm hocam,izler var maalesef. Benim telefon servise henüz ulaştı. Nette okuduğum kadarıyla, ezik çizik olan telefonların bazılarını kullanıcı hatası diye iade etmişler bazılarının da değişimini yapmışlar. Bakalım şansımız varsa artık değişim gelir , sonuçta 1 yıl daha garantisi var aletin. Düşürmeyle alakası yok bu power tuşunun sonuçta , beyaz iphonelerde kronik sorun. Hayırlısı olsun bakalım,ben kendime yedek bir telefon aldım her ihtimale karşı :)
  • Umarım garanti dışı bırakmaz da değişir.Bakan elemanın insafiyetine kalmış birşey
    Kesinlikle şans işi,adamın insafına kalmış,hakkımızda hayırlısı olsun,teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.