Şimdi Ara

Kutusu Açılmış Telefonun İadesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

troyestore üzerinden bir iphone 11 satın aldım. Aldığım üründe kılcal bir çizik vardı ancak problem etmedim. Ardından da ürünü açtığımda ekranın satımtırak olduğunu fark ettim.

elimde halihazırda bulunan aynı model iphone 11’im ile yenisini yanyana koyunca bariz renk farkı olduğunu gördüm. Yeni telefon beyazları daha sarımsı gösteriyordu.

Telefona sim takmadan, ekranındaki jelatini bile sökmeden kutusuna geri koydum. Hemen iade talebi açtım ancak satın aldığım şirket kutusu açılan ürünlerin satışa tekrardan elverişli olmaması sebebiyle iade almadığına dair internet sitelerine not düşmüşler.

Ancak ürünü açmadan kusurlu olduğunu nasıl anlayabilirdim? Tüketici hakem heyeti ise yakın zamanda benzer olayda tüketiciyi haklı görerek değişim kararı vermiş.

https://www.aa.com.tr/tr/gundem/telefondaki-soluk-ekrani-ayipli-mal-sayilan-firma-tuketiciye-yeni-telefon-verecek/2793450

Eğer firma iadeyi kutusu açılmış gerekçesiyle kabul ederse haklı mıdır? Eğer haksızsa thh’ye gidip para iademi gerçekleştirebilir miyim?

soldaki yeni sağdaki ise eski iphone 11. Bütün ayarlar ve parlaklık aynı olacak şekilde ayarlandı.

Kutusu Açılmış Telefonun İadesi Hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünün ayıpsızı ile değişimi için servise başvurun

• Bunlar iphone 6-6s zamanindan beri yaşanan sorun demiyelim kronikde demiyelim ama dert edilicek şeyler değil yinede içine sinmediyse değişim talebinde bulun tabi

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Hocam maalesef dediğiniz gibi yıllardır olan bir problem. Belki kimisi sarımtırak ekranla kullanmayı daha çok seviyordur, tamamen kişisel bir durum.

Eğer Apple ürünlerin panellerinin farklı olduğunu söyleseydi ve cihaz panelinin renk tonunu kutu üzerinde belirtseydi daha iyi olurdu. Şahsen ben beyazları sarı gibi görmekten hoşlanmıyorum ve şuanki durumda cihazı açmadan bunu bilmek imkansız.

İade talebi açtım ve yarında telefonla arayıp durumu güzelce izah edeceğim. Eğer telefonda iadeyi kabul etmeyeceklerini belirtirseler onlara ürünü yollamadan THH'ye mi başvurayım yoksa yollayayım ve bana geri yollamalarını mı bekleyeyim?

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

THH öncesi yetkili servise iade talepli başvurun

• Kanunen almak zorunda değiller mi?

• acr kullanıcısına yanıt

Bugün iletişim kurdum kutusu açılmış ürünleri iade almıyoruz dediler. Bende iade almıyorsanız bile raporlayın dedim ve kargoladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Kanuni olarak bakmak lazım. Kanun ne derse onu yapmak zorundalar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acr kullanıcısına yanıt

Evet ama uğraştırıyorlar işte. Yolunu bilen yapıyor, bilmeyen kabulleniyor.

• İadeyi hemen kabul ettiler. İlgilendikleri için troy'a teşekkür ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.