Şimdi Ara

i5-i7 t9600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar notebook almak istedim forumdaki nerdeyse tümm yorunmları okudum ve kafan iyyice karıstı kimi değiş. t9600 alsam daha iyiydi. kimi demiş bu da sacma i7 bu . kimi demiş bilmem ne. ben casperin yeni makinelerindne birini almak istiyorum
    bir i7 1.6 turbo falan 2.8
    iki i5 2.4 turbo 2.9
    bide hepsini es gectim t9600 2.8 direk
    şimdi burda bunalrın hepsi farklı araclar hepsi farklı kulvarlar. benim için işlemci önemli pc kasılmamalı
    diyeceksiniz masaüstü al benim seyyar olma lazım oda bi işe yaramz..bana bi akıl verin arkadaslar. sizce herseyden vazgecip yazı mı beklesem...:(((

• Notebook işi sadece özelliğe baksaydı herkes koşup Casper gibi markaların bir dolu özellikli ve ucuz modellerini alırdı.
  • performan açısından i5 mi? yoksa T9600 mu daha iyidir ?
  • peki yarbayım ne yapmalı ne etmeli.... eger casperin işi cort derseniz bırak i7 yi i11 de taksa boş derseniz. ben kosup t9600 asus almayı düşünüyom....
  • t9600 asus al bence
  • İ serisi laptop işlemcilerinde İntel2in HT özelliğide mevcut dual core işlemci quad cora gibi gözükir veri yolunu 4'e bölüyor gibi bir şey, İntel bunu bnece bilerek sona sakladı laptop işlemcilerine bir türlü koymadı eski P4HT'leri saymazsak...

Ben İ serisi al derim daha güncel üretim teknolojisi daha iyi 25 veya 30nm teknolojisiyle üretiliyor galiba... ben İ serisinden yanayım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 2600K İşlemci
    5 yıl önce açıldı
    Z500 i7
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.