Bilgisayarım ASUS K52J , i5 işlemcili 4 çekirdekli. Yeni alındı. aldığım gün baktığımda işlemciperformans win 7 de 6.9 olarak görünüyordu. Aynı gün sistem çöktü. Format attıktan sonra, bilgisayarad bir yavaşla oldu. Tekrar performans testi yaptığımda işlemciye 3.5 puan verildiğini gördüm. İnternetten araştırdım ama derdime bir çare bulamadım. Gothic Arcani oyunu ve Stalker gibi oyunlarda düşük garif de bile kasıyor. Sorun ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdi birşey fark ettim. Benim harici Ekranı kartımı bilgisayar kullanmuyor. Onbord olanı kullanıyor.ayrıca bunu nasıl aktifleştirebilirim. Yukarıdaki sorunum da halen devam ediyor...
pc harici ekran kartını yüke bindiğinde kullanıyor, normal endişe edilecek birşey yok. cpu-z everest tarzı programlarla pc'nin size beyan edilen özelliklere aynı özellikleri taşıyıp taşımadığını kontrol edin.
Chipset driverini ve ekran kartı driverini güncellemeyi deneyin.Bazı modellerde ekran kartı geçişi elle yapılıyor sağ tık-grafik seçenekleri 'nden
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme