Şimdi Ara

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
19
Favori
23.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorunumu çözdüm, benim gibi iphone da kullananlar, Zeroner Health uygulamasını kullasın. Bu uygulamada firmware güncellemesi yapıyor. Şuan 2.1.1.6 oldu. Dikey olarak kullanım geldi. Daha stabil çalışıyor. Ayrıca yazılımı sürekli arka planda açık bırakmam gerekmiyor. Kapattıktan sonra bile bildirimler geliyor. Üstelik whatsapp, mesaj vs. ile sınırlı da değil letgo, nabız haber, vs. uygulamaların bildirimleri de anlık olarak düşüyor.
  • Arkadaşlar durumu yeni olup satmayı düşünenler özelden ulaşabilir mi teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirilmazkalkan

Arkadaşlar durumu yeni olup satmayı düşünenler özelden ulaşabilir mi teşekkürler

Yanlış anlama da yeni sipariş etsen daha uygun olur Şimdi bende var illa ki kullanıma göre çizikleri var. 30tl den alsan 10-12 tl kargo ödeyeceksin. Yenisi zaten çinden 38-40tl gibi
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Ben Ankara'da yaşıyorum. Farklı şehir olunca çok haklısınız yeni sipariş vermek mantıklı belki aynı şehirden birileri varsa kargo ücretinden kurtulmuş olurum. Bu arada yine iwown firmasının V6 bilekliğini gördüm aynı zamanda Bluetooth kulaklık olarak ta kullanılabiliyormuş. Bilgisi olan veya satın alanlar varsa nasıl bişe olduğu konusunda bizleri bilgilendirebilir mi? Teşekkürler

• Acaba alarm kurma işlemini telefona bağlamadan hiçbir şekilde yapamıyor muyuz?

• 2.1.1.7 sürümü çıktı.
  • Merhabalar. Ios için konuşuyorum, uzun süreden sonra bugün bileklik düzgün çalışıyor. Ios 9 da, 10 betada da whatsapp mesajlarını göstermiyordu ama şimdi ios 10 final sürümüne geçtim ve gayet iyi çalışıyor şimdilik. Uygulama olarak da zeroner health kullanıyorum. Uygulama içinden bilekliği de güncelleyebiliyorsunuz. Umarım böyle devam eder :)
  • Mesajlar da türkçe karakterler var mı?Ayar etti beni....
  • Miband 2 ile i5 plus arasında kaldım. Biri 30 dolar biri 15 dolar. Hangisini önerirsiniz ve neden?

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    mi band 2 de bildiğim kadarıyla mesaj içeriği vs. bakamıyorsun yada kim arıyor göremiyorsun sadece simge çıkıyor. Bu kişiden kişiye bir dezavantaj olabilir. Mi band 2 malzeme kalitesi bu cihaza göre eminim çok çok iyidir. Mi bildiğim kadarıyla apple health ile tam uyumlu olması lazım. i5 plus şarjı beni memnun ediyor ortalama 6 gün gidiyor. Ama 2 şeye de gıcık oluyorum. 1. elim belimde iken bi bakıyorum, gömleğin altından derime nasıl temas ediyorsa başka başka menülere gitmiş kendi başına geri saate dönene kadar bayağı cebelleşiyorum, uğraşsan giremezsin o menülere :). 2. olarak bazen çok yapmasada bağlantı kopması oluyor. Uzaklaşınca bağlantı kopuyor fakat kendi otomatik geri bağlanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesmee

Acaba alarm kurma işlemini telefona bağlamadan hiçbir şekilde yapamıyor muyuz?

yapamazsın..
    telefona baglı olmadığın zamanlarda saatin sadece adım sayar uyku moduna giriş cıkıs için kullanabiliyorsun
  • birkaç ay kullandıktan sonra bataryası öldü gibi. birkaç gün dayanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatibebek

mi band 2 de bildiğim kadarıyla mesaj içeriği vs. bakamıyorsun yada kim arıyor göremiyorsun sadece simge çıkıyor. Bu kişiden kişiye bir dezavantaj olabilir. Mi band 2 malzeme kalitesi bu cihaza göre eminim çok çok iyidir. Mi bildiğim kadarıyla apple health ile tam uyumlu olması lazım. i5 plus şarjı beni memnun ediyor ortalama 6 gün gidiyor. Ama 2 şeye de gıcık oluyorum. 1. elim belimde iken bi bakıyorum, gömleğin altından derime nasıl temas ediyorsa başka başka menülere gitmiş kendi başına geri saate dönene kadar bayağı cebelleşiyorum, uğraşsan giremezsin o menülere :). 2. olarak bazen çok yapmasada bağlantı kopması oluyor. Uzaklaşınca bağlantı kopuyor fakat kendi otomatik geri bağlanmıyor.

Cihazın şarjı son güncellemelerle 30 güne yakın gidiyor artık bence güncelleyin cihazınızı. Ayrıca dokunmatik paneli tene duyarlı değil gömleğinize dokunsanız dahi menü değişebilir. Güncelleme ile cihaz arayüzü değiştiği için girdiği menülerde artık eskisi gibi absürd şeyler yaşatmıyor cihaz. Kopma problemi de güncelleme ile giderilmiş olması lazım ben hiç yaşamamıştım.

• AnonimAdam A kullanıcısına yanıt
    o zaman benim saatin pili yeni almama rağmen sorunlu sanırım yada çok bildirim düştüğü için sürekli titrediğinden çabuk boşalıyor da olabilir çünkü bir hafta ancak gidiyor. Tene duyarlı değil dediğiniz gibi bende farkettim ancak zaman zaman saate baktığımda spor aktivite vs. içinde buluyorum kendimi. Son güncellemeyi 2.1.1.7 yüklemiştim başka çıktı mı bilmiyorum yazılımdan kontrol ettiğimde güncel diyor. XDA Developers da bunu bayağı kurcalayıp sürümünü değiştirenler mevcut. Ama sanırım iphone ile bu değişiklikleri yapmam mümkün değil gibi gözüküyor android şart.

I5 Plus XDA Developers sayfası

• Bu markanın (iwown) yazılımı nasıl memnun musunuz?
    i6 Pro modeli çıkmış 31 dolar civarı. Muazzam özellikleri var.

• Uzun zamandır kuallanmadığım için pili biten saatimi bir türlü çalıştıramadım. Tamamen tepkisiz. Usb bağlantısı yapınca dahi herhangi bir tepki vermiyor cihaz. Işığı yanmıyor titremiyor hiçbir şey yok. Benzer bir şey yaşayan ve çözen var mı? Yoksa çöpe atıp üst modelini almayı düşüneceğim.
  • Bugün bende 14 dolara aliexpresden takipli sipariş ettim gearbestte bu ürünün türkiyeye gönderilmediği uyarısı aldım ve takipli kargo ile geardan daha ucuza geldiğine eminim

LLLİİİNNNKK
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Uzun zamandır kuallanmadığım için pili biten saatimi bir türlü çalıştıramadım. Tamamen tepkisiz. Usb bağlantısı yapınca dahi herhangi bir tepki vermiyor cihaz. Işığı yanmıyor titremiyor hiçbir şey yok. Benzer bir şey yaşayan ve çözen var mı? Yoksa çöpe atıp üst modelini almayı düşüneceğim.

Madem kimse bilmiyor kendi çözümümü yazayım.

Cihazın pili bitmiş tabi bunu biliyordum. Fakat cihaz şarj olmuyordu bende ya madem bozuldu içini açayım bakayım yaparsam kardır dedim ve cihazı sökmeyi başardım.
    Şimdi öncelikle cihaz 2 parçadan oluşuyor. Üstte dokunmatik led panel ve altta ekranında üzerinde bulunduğu bir kart var. Kartın altında bir pil ve USB'ye giden 4 adet pin var. Bendeki sorun pinlerin lehimlerinin atmasıymış. Ben biraz oynadım pinleri eğdim büktüm falan ve temas ettirmeyi başardım yalnız tekrar lehimlenmesi gerekecektir.
    Cihazı şarj alır duruma getirmeyi başardığım anda USB ile şarjı aldı ve ekran açıldı zaten.

Dokunmatik panele gelince, zaman zaman çalışıyor zaman zaman çalışmıyor bunun nedenide sanırım panelin kablosunun girmesi gereken soketle alakalı. Şuan çalışıyor ama emanet gibi sanki bir uyuyup uyansam veya alarm çalsa saat titrese gider mi bilemiyorum. Bu sokette rahatlıkla sökülüp takılıyor ama küçücük bir parça olduğu için hem kabloya hem sokete dikkat etmek lazım.

Ayrıca da ekranı söktüğüm için artık su geçirmezlik olayı bitmiş durumda haliyle. Üstteki dokunmatik panelin bulunduğu parlak cam bölüm etrafı su geçirmez ince silikon bir malzeme ile alttaki bölmeye yapıştırılmış. Binevi conta görevi görüyor. Ben saati sökünce tabi conta da parçalandı. Eğer saati açarsanız tekrar kapattığınızda suya dikkat edin.
    Bir kaç ay sonra belki i6 plus alabilirim o yüzden şu önümüzdeki 1 ay da beni idare etsin istiyorum. Son zamanlarda hiç ihtiyaç duymadım yokluğuna alışmıştım ama arayanı görmek, sms okumak, çağrı reddetmek, bildirim görmek kesinlikle saat ile yapılabilirken çok büyük kolaylık.

Özlemişim keratayı yahu
    Şimdi güncelleniyor bakalım

• AnonimAdam A kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkürler. Parasına göre oldukça yeterli bir cihaz ancak tabi böyle bir durumla karşılaşmakta olası oluyor tabi :) bende şimdilik bir sıkıntı yok. Sadece bazen bağlantı kopuyor ve kendi geri bağlanmıyor bu da genelde telefon ile olan menzilimin dışına çıktığımda oluyor. Benim içinde bildirimleri görmek yeterli oluyor bazen işte çalışırken ellerim dolu olduğunda saati çevirip bakmak nerden bildirim geldiğini görmek büyük kolaylık oluyor. Kimi zamanda gürültülü bir ortamda iken kolunun titremesi, cepteki telefonun titremesinden de iyi oluyor bazen telefon titreşimini fark edemeyebiliyorum.
  • Saati Zeroner healt ile kullanıyorum ve kendi uygulama içerisinden güncelledim hala bildirimler gelmiyor ancak uygulamayı kaldırıp yükleyince 1 saat falan geliyor tekrar gidiyor ve diğer bilgiler sorunsuz senkronize oluyor ama (kalori falan filan) çözümü nedir (android telefon)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.