arkadaşlar yaklaşık 1 senedir sitenin sağlam bi okuyucusuyum 3 senedir kullandığım sonyericsson w800i marka telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. artık daha gelişmiş bir model alırsam iş hayatında da işime yarayacak okul artık bitti :) aslında sonyericsson xperia x1i almayı istiyodum ancak çıkışı bir türlü belirlenemedi ayrıca çıkınca fiyatının can yakacağı kesin o yüzden x1i çıkıp fiyatı ucuzlayana kadar bir telefon almayı düşünüyorum. i550 ve p1i arasında kaldım. birisi 700 birisi 500 ytl fiyat olayı düşündürücü. gps olayı çok önemli değil o yüzden entegre olması da önemli değil lakin p1 de yazılım paralı belli bi süre sonra ücretli oluyor bildiğim kadarıyla. i550 nin de dokunmatiği yok o biraz problem çıkarır gibi geliyor. sayfalarda gezinmenin zor olduğunu okudum. p1i nin handikapı ise uiq3 işletim sistemi gerçi i550 de de sertifika problemleri olduğu yazıyo. pil konusunda p1i daha başarılı diye biliyorum. anlıyacağınız kafam iyice karıştı yardım ederseniz sevinirim.
wallahi sunduğun seçenek çok güsel bence ama telefonu kredi kartıyla alacağım için o seçeneği düşünemem....
Dokunmatik ekranlı P1i al rahat rahat; dokuna dokuna dolaş sitelerde. Xperia x1 çıkacakta ucuzlayacakda oooo en az 1 seneyi bulur
yaw zaten o bi seneyi de alacağım telefonla sübvanse etmeyi düşünüyorum işte
p1i de gps garmin yüklersin parasız şekilde(2008.7 güncel haritası ile). harici gps olması dezavantaj taşıma açısından ama bağlanma süresi yönünden avantaj sağlar. ikisi arasında mantıklı seçim p1i olur.her yönden.
bir site üzerinden gg sahibinden gibi alışveriş yapınca kredi kartı kullanabiliyorsun sanırım...
quote:
Orjinalden alıntı: mçe
wallahi sunduğun seçenek çok güsel bence ama telefonu kredi kartıyla alacağım için o seçeneği düşünemem....