Şimdi Ara

İ6 16 GB MI 64 GB MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kullanımına bağlı ne tarz uygulamalar yüklersin?film izler misin? vs yazarsan ona göre cevaplarız.
  • Uzun süre kullanmak için alıyorsan 64 al.
  • Film pek izlemem clash of clans boom beach oynarım .jailbreak olacak tweaklar vs vs klip bi kaç adet olabilir bu şekilde. :)
  • Kesinlikle 64.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla 64 gb aldim kafam rahat 2 3 sene kullanicagim icin iyisi olsun diye dusundum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanacar

ne dersiniz ? Yorumlarınız önemli.

64

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda açılan 1000. 16 GB mı 64 GB mı konusu sanırım, ama neyse bana kalırsa imkanın varsa 64 al, fazla hafızadan zarar gelmez.

• 16 gercekten yetersiz 64 ideal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradan işler için alıcaksan 16 yeter sana
    Film vs de olsun dersen 64 almalısın.

• Bende bunu soruyordum 16 mı 64 mü diye dün aldım telefonu 64 aldım ama iyikide 64 almısım 20 tane müzik yükledim, uygulamalar ,4 tane oyun var foto hiç yok 7 gb yer kapladı
  • 16 yeter her sey yüklenmez cihaza öyle kullanmayacagınız seyleri yükleyip ne yapacaksınız benim 16 gb iphoneda 130 oyun uygulama 500 müzik var yarısına hiç bakmamışımdır bile gereksiz yüklüyoruz işte 64 hafıza olsa bütün appstoreu indirmeye calışırdıö heralde

• Ben 16 kullanıyorum . Benim kullanışım belki senle uyuşmayabilir ama eğer fazla oyun oynamıyorsam 16 ideal bence , iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temelreiss -- 6 Şubat 2015; 12:33:15 >
  • Bana 16 yetiyor. İos 8 yüzünden 12,5 gb kalıyor ama yinede yetiyor. 4 gb müzik var. 9 tane kücük oyun var boyutları 15 mb - 400 mb arası değişiyor. 1 tane büyük oyun var (real racing) 2 gb.

Sosyal ağlar var (tango,skype,twitter,instagram,viber,whatsapp,googleplus,tumblr)
    Retrica pro,photogrid, procam gibi foto uygulamaları var
    Shazam, karnaval radyo, capriccio var
    Mackolik,iddaa,canlı skor var
    Morhipo,zara,trendyol,limango,h&m,1v1y,markafoni gibi giyim uygulamaları var
    Metro istanbul uygulaması var
    Yandex haritalar, yandex disk var
    Dh bildirim var, gnctrkcll var
    Translate var
    90 mb fotograf var (hepsini pc ye aktarıyorum)

Ve suan hala 2 gb boş yerim var. Bence 16 gb ideal. Fazlasıyla yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 6 Şubat 2015; 12:53:23 >
  • İlerde pişman olursun güncelleme bile yapamıyorsun yeri gelince
  • O telefonun 16 Gb ına para vermek yazık, ileride satmak istesen bile 64 olmayınca zorlanırsın.
  • Para sorun değilse kesinlikle 64
    Ama söylediğin şeyleri yapacaksan sadece 16 fazla fazla yeter artar bile, emin ol boşuna para verme o kadar
    32'yi doldurmaya çalışıyorum doldulamıyorum.
    Senin kararın...
  • Arkadaşlar cihazı aldım .Gold 16 gb gerek sizden gerek de arkadaşlarımdan bilgi aldım 16 gb makul geldi neden derseniz .Gerek fiyat farkı gerekse yeterlilik bakımından.
    hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.