Bildirim
i7 2600k işlemci 565 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
baktım şimdi kapıda ödeme seçeneği var güvenmiyorsan kapıda ödeme alabilirsin. -
güvenmemek değil sadece ilk defa duydum bu siteyi ondan bilenler varsa fikir sorayım dedim . fiyat nasıl peki iyi bir fırsat mı yoksa dahada düşer diyerekten biraz daha beklemelimi?quote:
Orijinalden alıntı: VeZiLay
baktım şimdi kapıda ödeme seçeneği var güvenmiyorsan kapıda ödeme alabilirsin. -
Tamam kapıda ödeme varsa alabilirsin ama diğer türlü kesinlikle alma bence.quote:
Orijinalden alıntı: metaform81
güvenmemek değil sadece ilk defa duydum bu siteyi ondan bilenler varsa fikir sorayım dedim . fiyat nasıl peki iyi bir fırsat mı yoksa dahada düşer diyerekten biraz daha beklemelimi?
Alıntıları Göster -
680tl ye bulunabiliyor en ucuz. Eğer i7 2600 değilde i7 2600k ise iyi bir fırsat bence.quote:
Orijinalden alıntı: Çeteci
Tamam kapıda ödeme varsa alabilirsin ama diğer türlü kesinlikle alma bence.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
680tl ye bulunabiliyor en ucuz. Eğer i7 2600 değilde i7 2600k ise iyi bir fırsat bence.
2600 k ilk mesajda link var zaten bencede iyi fırsat iki gün sonra alacağım gelecek bitmezse kampanya kapıda ödemeli alacağım kısmetse. -
3-5 gün sonra 2. elde 650 liradan ilanlar açılır gibime geliyor sıfır 2600K diyequote:
Orijinalden alıntı: metaform81quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
680tl ye bulunabiliyor en ucuz. Eğer i7 2600 değilde i7 2600k ise iyi bir fırsat bence.
2600 k ilk mesajda link var zaten bencede iyi fırsat iki gün sonra alacağım gelecek bitmezse kampanya kapıda ödemeli alacağım kısmetse.
Alıntıları Göster
-
o işte bit yeniği var.... i7-2600k genelde 690 TL civarında, hadi olsun 665 TL ama 565 TL olamaz, o işte bir sakatlık var.....quote:
Orijinalden alıntı: gkn_ymz
3-5 gün sonra 2. elde 650 liradan ilanlar açılır gibime geliyor sıfır 2600K diye
Alıntıları Göster -
kapıda ödeme varmış heralde Sb anakartım olsa kapıda ödeme ile şuan almış bulunurdum, alsam mı ki benim anakart işlemciyede satarımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4
o işte bit yeniği var.... i7-2600k genelde 690 TL civarında, hadi olsun 665 TL ama 565 TL olamaz, o işte bir sakatlık var.....
Alıntıları Göster -
Hicte rizikoya girmeye gerek.quote:
Orijinalden alıntı: gkn_ymz
kapıda ödeme varmış heralde Sb anakartım olsa kapıda ödeme ile şuan almış bulunurdum, alsam mı ki benim anakart işlemciyede satarım
Alıntıları Göster -
Kredi kartlarının taksit fiyatları sabit ama bankalar her taksit seçeneği için ayrı bir faiz oranı belirler. Ya bu site çok yeni alalacele kurulmuş bir an önce piyasaya girelim diye ya da amaç dolandırıcılık yapmak. Neyse yakında ne olduklarını alış veriş yapan arkadaşlardan öğreniriz. -
bence sadece fiyatı yanlış yazmışlar, boşuna heyecanlanmayın. i5 2500k gayet standart fiyattan satılıyor çünkü aynı sitede.quote:
Orijinalden alıntı: Master_Sergeant
Kredi kartlarının taksit fiyatları sabit ama bankalar her taksit seçeneği için ayrı bir faiz oranı belirler. Ya bu site çok yeni alalacele kurulmuş bir an önce piyasaya girelim diye ya da amaç dolandırıcılık yapmak. Neyse yakında ne olduklarını alış veriş yapan arkadaşlardan öğreniriz. -
Herkes e-ticaret sitesi açıyor, bir ürün aldım ne telefona bakıyorlar ne maillere cevap veriyorlar ne de ürünü gönderiyorlar. Paramı zor geri aldım.quote:
Orijinalden alıntı: asterisk*
bence sadece fiyatı yanlış yazmışlar, boşuna heyecanlanmayın. i5 2500k gayet standart fiyattan satılıyor çünkü aynı sitede.
Alıntıları Göster -
Kapıda ödeme seçeneği yok mu yoksa ben mi göremedim?quote:
Orijinalden alıntı: barisdragon
Herkes e-ticaret sitesi açıyor, bir ürün aldım ne telefona bakıyorlar ne maillere cevap veriyorlar ne de ürünü gönderiyorlar. Paramı zor geri aldım.
Alıntıları Göster -
quote:
intel i 7 2600k işlemci bir sitede indirime girmiş i 5 fiyatına neredetse 565 tl civar ama adını hiç duymadım BU site güvenilirmi acaba bu site
Ben siteyi de göremiyorum -
silmişler sayfayı. dedim yanlış yazmışlardır diye.quote:
Orijinalden alıntı: Alkımmquote:
intel i 7 2600k işlemci bir sitede indirime girmiş i 5 fiyatına neredetse 565 tl civar ama adını hiç duymadım BU site güvenilirmi acaba bu site
Ben siteyi de göremiyorum
-
İşlemcinin yeni fiyatı,quote:
Orijinalden alıntı: asterisk*
silmişler sayfayı. dedim yanlış yazmışlardır diye.
Alıntıları Göster
http://www.hementeslimal.com/store/ProductDetails.aspx?productid=128032
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erai
İşlemcinin yeni fiyatı,
Ne yaptınız yüklendiniz siparişe uyandırdınız adamları -
Bence firma yetkilileri konuyu açan arkadaşa bir şekilde ulaşıp, bu işlemciyi sadece ona özel olarak, 565TL den satmalılar..quote:
Orijinalden alıntı: aykutxquote:
İşlemcinin yeni fiyatı,
Ne yaptınız yüklendiniz siparişe uyandırdınız adamları
Alıntıları Göster
Hem sistemlerindeki bir hatayı düzeltmelerini sağladı, hem de ister istemez firmanın reklamını yapmış oldu
-
quote:
Bence firma yetkilileri konuyu açan arkadaşa bir şekilde ulaşıp, bu işlemciyi sadece ona özel olarak, 565TL den satmalılar..
Hem sistemlerindeki bir hatayı düzeltmelerini sağladı, hem de ister istemez firmanın reklamını yapmış oldu
Kesinlikle güzel bir jest olur.
Benzer içerikler
- vt-d nedir
- ryzen ne demek
- matlab sistem gereksinimleri
- smt mode nedir
- pbo enhancement nedir
- qualcomm snapdragon 8 gen 2
- dünyanın en iyi işlemcisi
- darboğaz testi
- intel core ultra 9 285k
- mediatek helio g85
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X