Şimdi Ara

i7 2600k işlemci 565 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • intel i 7 2600k işlemci bir sitede indirime girmiş i 5 fiyatına neredetse 565 tl civar ama adını hiç duymadım BU site güvenilirmi acaba bu site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaform81 -- 22 Ocak 2012; 15:57:24 >

• baktım şimdi kapıda ödeme seçeneği var güvenmiyorsan kapıda ödeme alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

baktım şimdi kapıda ödeme seçeneği var güvenmiyorsan kapıda ödeme alabilirsin.
    güvenmemek değil sadece ilk defa duydum bu siteyi ondan bilenler varsa fikir sorayım dedim . fiyat nasıl peki iyi bir fırsat mı yoksa dahada düşer diyerekten biraz daha beklemelimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaform81

güvenmemek değil sadece ilk defa duydum bu siteyi ondan bilenler varsa fikir sorayım dedim . fiyat nasıl peki iyi bir fırsat mı yoksa dahada düşer diyerekten biraz daha beklemelimi?

Alıntıları Göster
    Tamam kapıda ödeme varsa alabilirsin ama diğer türlü kesinlikle alma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çeteci

Tamam kapıda ödeme varsa alabilirsin ama diğer türlü kesinlikle alma bence.

Alıntıları Göster
    680tl ye bulunabiliyor en ucuz. Eğer i7 2600 değilde i7 2600k ise iyi bir fırsat bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

680tl ye bulunabiliyor en ucuz. Eğer i7 2600 değilde i7 2600k ise iyi bir fırsat bence.

2600 k ilk mesajda link var zaten bencede iyi fırsat iki gün sonra alacağım gelecek bitmezse kampanya kapıda ödemeli alacağım kısmetse.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

2600 k ilk mesajda link var zaten bencede iyi fırsat iki gün sonra alacağım gelecek bitmezse kampanya kapıda ödemeli alacağım kısmetse.

Alıntıları Göster
    3-5 gün sonra 2. elde 650 liradan ilanlar açılır gibime geliyor sıfır 2600K diye

• quote:

Orijinalden alıntı: gkn_ymz

3-5 gün sonra 2. elde 650 liradan ilanlar açılır gibime geliyor sıfır 2600K diye

Alıntıları Göster
    o işte bit yeniği var.... i7-2600k genelde 690 TL civarında, hadi olsun 665 TL ama 565 TL olamaz, o işte bir sakatlık var.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4FEE439E4

o işte bit yeniği var.... i7-2600k genelde 690 TL civarında, hadi olsun 665 TL ama 565 TL olamaz, o işte bir sakatlık var.....

Alıntıları Göster
    kapıda ödeme varmış heralde Sb anakartım olsa kapıda ödeme ile şuan almış bulunurdum, alsam mı ki benim anakart işlemciyede satarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn_ymz

kapıda ödeme varmış heralde Sb anakartım olsa kapıda ödeme ile şuan almış bulunurdum, alsam mı ki benim anakart işlemciyede satarım

Alıntıları Göster
    Hicte rizikoya girmeye gerek.
  • Kredi kartlarının taksit fiyatları sabit ama bankalar her taksit seçeneği için ayrı bir faiz oranı belirler. Ya bu site çok yeni alalacele kurulmuş bir an önce piyasaya girelim diye ya da amaç dolandırıcılık yapmak. Neyse yakında ne olduklarını alış veriş yapan arkadaşlardan öğreniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Kredi kartlarının taksit fiyatları sabit ama bankalar her taksit seçeneği için ayrı bir faiz oranı belirler. Ya bu site çok yeni alalacele kurulmuş bir an önce piyasaya girelim diye ya da amaç dolandırıcılık yapmak. Neyse yakında ne olduklarını alış veriş yapan arkadaşlardan öğreniriz.
    bence sadece fiyatı yanlış yazmışlar, boşuna heyecanlanmayın. i5 2500k gayet standart fiyattan satılıyor çünkü aynı sitede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

bence sadece fiyatı yanlış yazmışlar, boşuna heyecanlanmayın. i5 2500k gayet standart fiyattan satılıyor çünkü aynı sitede.

Alıntıları Göster
    Herkes e-ticaret sitesi açıyor, bir ürün aldım ne telefona bakıyorlar ne maillere cevap veriyorlar ne de ürünü gönderiyorlar. Paramı zor geri aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Herkes e-ticaret sitesi açıyor, bir ürün aldım ne telefona bakıyorlar ne maillere cevap veriyorlar ne de ürünü gönderiyorlar. Paramı zor geri aldım.

Alıntıları Göster
    Kapıda ödeme seçeneği yok mu yoksa ben mi göremedim?
  • quote:

intel i 7 2600k işlemci bir sitede indirime girmiş i 5 fiyatına neredetse 565 tl civar ama adını hiç duymadım BU site güvenilirmi acaba bu site

Ben siteyi de göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

intel i 7 2600k işlemci bir sitede indirime girmiş i 5 fiyatına neredetse 565 tl civar ama adını hiç duymadım BU site güvenilirmi acaba bu site

Ben siteyi de göremiyorum
    silmişler sayfayı. dedim yanlış yazmışlardır diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

silmişler sayfayı. dedim yanlış yazmışlardır diye.

Alıntıları Göster
    İşlemcinin yeni fiyatı,

http://www.hementeslimal.com/store/ProductDetails.aspx?productid=128032

• quote:

Orijinalden alıntı: Erai

İşlemcinin yeni fiyatı,

Ne yaptınız yüklendiniz siparişe uyandırdınız adamları
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

İşlemcinin yeni fiyatı,

Ne yaptınız yüklendiniz siparişe uyandırdınız adamları

Alıntıları Göster
    Bence firma yetkilileri konuyu açan arkadaşa bir şekilde ulaşıp, bu işlemciyi sadece ona özel olarak, 565TL den satmalılar..

Hem sistemlerindeki bir hatayı düzeltmelerini sağladı, hem de ister istemez firmanın reklamını yapmış oldu

• quote:

Bence firma yetkilileri konuyu açan arkadaşa bir şekilde ulaşıp, bu işlemciyi sadece ona özel olarak, 565TL den satmalılar..

Hem sistemlerindeki bir hatayı düzeltmelerini sağladı, hem de ister istemez firmanın reklamını yapmış oldu

Kesinlikle güzel bir jest olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.