Bildirim
İ7 2600k işlemci hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
KIŞ şartlarında ve işlemciye yük binmediğine göre fazla.
Bu şekilde kullanmayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: MyDry
merhaba arkadaşlar. şuan msi z68 anakartımda oc genie 2 tuşu var ona bastıgımda otomatik işlemci hızını 4.2 yapıyor. 4.2 ghz hızda şuan ısı 58 - 60 arası değişiyor . Isı çok mu yoksa diye düşündüm eski haline alıyım mı sizce
boşta ki ısıysa fazla -
quote:
Orijinalden alıntı: gmfaruk
quote:
merhaba arkadaşlar. şuan msi z68 anakartımda oc genie 2 tuşu var ona bastıgımda otomatik işlemci hızını 4.2 yapıyor. 4.2 ghz hızda şuan ısı 58 - 60 arası değişiyor . Isı çok mu yoksa diye düşündüm eski haline alıyım mı sizce
boşta ki ısıysa fazla
boşta bilgisayar şuan ısı hala aynı 60 -
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
KIŞ şartlarında ve işlemciye yük binmediğine göre fazla.
Bu şekilde kullanmayınız.
peki bu ısının sebebi psu mun watt düşük olması mı acaba -
2600k 32 nm dir 95 watt ayrıca extra soğutma olmadan 32nm inteller aşırı ısınıyor bendeki i7 950 de aynı 55 derece 3.2 ghz de boştayken... 8350 35 derecede kalıyor cool n quite kapalı... -
Hayır,ayrıca e. kartınız ne bilemiyorum ama, düşük watt psu ile sistem kullanılmaz. makinanın canına okuyabilirsiniz heran. -
quote:
Orijinalden alıntı: OnTEC
2600k 32 nm dir 95 watt ayrıca extra soğutma olmadan 32nm inteller aşırı ısınıyor bendeki i7 950 de aynı 55 derece 3.2 ghz de boştayken... 8350 35 derecede kalıyor cool n quite kapalı...
peki ben bu ısı proplemini psu değiştirerek mi halletçem -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OnTEC
2600k 32 nm dir 95 watt ayrıca extra soğutma olmadan 32nm inteller aşırı ısınıyor bendeki i7 950 de aynı 55 derece 3.2 ghz de boştayken... 8350 35 derecede kalıyor cool n quite kapalı...
peki ben bu ısı proplemini psu değiştirerek mi halletçem
birde anakartınız 8 faz girişli ve 4 lük kablo takılıysa o da neden olabiliyor... -
o ,overclock olayında farkediyor,ısınma ile alakası yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 52
Hayır,ayrıca e. kartınız ne bilemiyorum ama, düşük watt psu ile sistem kullanılmaz. makinanın canına okuyabilirsiniz heran.
Cougar CM 700W kullanıyorum psu. Ama ekran kartı kullanmıyorum intel hd 3000 den idare ediyorum suan -
sadece dip not
çook aşırı ısındığı iddia edilen 8350 son 2 saattir render alıyor full %100 load browser bile zor çalışıyor işlemci ısısı 58 derece 4.3 Ghz şu an .. stock fan ile...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 4 Ocak 2013; 23:25:34 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X