Şimdi Ara

İ7 3730k Rtx 2080 darboğaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2k da bıraz bazı oyunlarda darboğaz yasayabılırsınkı ben yasadım. 4 k deneyımlemedım.
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Arkadas hakli o islemci yetmiyor 1060 in üzerinde. 4k da kullanmak icin bile yetersiz olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşşş 2080 diyosunda 2080 fiyati -7-8 bin tl civarinda bu karta para vericegine kart parasiyla sistem toplamani düşün yani elinde sistem var diye işlemci var diye ekran karti takilmaz kusura bakma yanii biraz mantikli olmak lazim:)) 7-8 bin tl civarina ryzen serisi toplarsin hadi intelcisin 8700k toplarsin..

• StiCkmaTa06 S kullanıcısına yanıt
    kafaya takma aç gitsin dsr yi.
  • 2080ler amazon+kdv fiyatına satılırken 2070ler ederinin yüzde 15 üstünde satılıyor. Bence biraz bekleyin rtx2070 fiyatları düşsün. Bu aradaki fark kadar bedeli de adam akıllı ips 144hz+ gsyncli 27 inç bir monitör alın zaten 4k civarı tutacaktır. Hem tatmin edici bir performansınız olur hem de darboğaz riski azalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

x3440 işlemciyle bile RTX 2080 Ti kullanabilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=iBOq8HvDA7c

Alıntıları Göster
    sen cok biliyorsun
    bırebbır yasadıgım deneyımlerımı anlattım.

sanada koca bir BLOK.

• @Narsist_volkan
    @Suppordle

Sizin işletim sisteminde sorun var. Oyun açıkken işlemciyi kullanan programlar açıktır.

Darboğaz olmaz.

Videoyu izledim ve gördüm. Bende de Xeon X5660 işlemci var. RX 480 8GB ye darboğaz yapmıyor. RTX 2080 Ti olsa da yapmaz...
    Video ispat işte...
    https://youtu.be/iBOq8HvDA7c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 16 Kasım 2018; 22:6:52 >
    Senin bildiğin senindir hocam, boşver.
  • Darboğaz illa ki olur ama ileride işlemciyi de değiştiririm diyorsan ekran kartı başlamak için güzel parça. Ama işlemciyi değiştirmek istemiyorum dersen yine de kullanabilirsin. Sadece yeni işlemciler ile aynı fps'i alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkankaya585587

Darboğaz illa ki olur ama ileride işlemciyi de değiştiririm diyorsan ekran kartı başlamak için güzel parça. Ama işlemciyi değiştirmek istemiyorum dersen yine de kullanabilirsin. Sadece yeni işlemciler ile aynı fps'i alamazsın.
    Hani nerede darboğaz?
    Kaçıncı saniyede? 4K çözünürlük için söylüyorum.

https://youtu.be/iBOq8HvDA7c
    Boşver hocam anlamazlar.İyi bir ikinci el 3440 lı sistem toplayinca hepsini tokatliyor.Onlar daha fazla para versinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaymak gibi darboğaz yapar...
  • RTX 2080 fiyat performans anlamında sınıfta kalıyor aşırı pahalı.

GTX 1070 - GTX 1080 arasında fiyat 500-1000tl gibi bir rakam var iyi bir marka gtx 1080 i 3500tl ya alabilirsin bolca indirim yapıyolar farklı farklı sitelerde yeni baktım

Gigabyte G1 Gaming Nvidia GeForce GTX 1080 8GB
    hepsiburada da 3.599,00 TL

Mantıklı olan GTX 1080 alman ve 5yıl çok rahat götürür seni.

Örnek veriyim sana bende 3yıl önce aldığım amd R9 290 ekran kartı vardı arızılandı RX 570 aldım yeni performansları ayni ve ikinci el fiyatları bile ayni. sıfırını 1000tl ye aldım. bu kartta bile 1080p de bütün oyunları güzel ayar yaparsan highte oynatıyo sen gtx 1080 aldıgında işlemcin dar boğaz 30-40pfs'de yapmaz zaten bir oyun 30fps'nin altına düşmedikten sonra takılmadan akıcı oynarsın very high ayarda oyunları 30-40ve üzeri oynarsın zaten 50fps'nin üstünde darboğaz yapması sadece pisikolojik sana bi dejavantajı yok ayni akıcılıkla oynarsın.

Son 5yıldır işlemciler olsun ekran kartları olsun zirvelerdeler zaten en üst 2-3 model dışındaki kartlar 3-4sene önceki kartlarla yaklaşık ayni performansları veriyor keza oyunların grafikleride ayni zaten 2012-2013 yıllarında CRYSİS 2 3 ve benzeri tarzda sistemi yoran en üst düzey oyunlar çıktı o zamanın grafikleri en üst düzeyindeki oyunlar şimdikilerle nerdeyse ayni.

GTX 1080 alman senin için en mantıklısı...

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoFiX

RTX 2080 fiyat performans anlamında sınıfta kalıyor aşırı pahalı.

GTX 1070 - GTX 1080 arasında fiyat 500-1000tl gibi bir rakam var iyi bir marka gtx 1080 i 3500tl ya alabilirsin bolca indirim yapıyolar farklı farklı sitelerde yeni baktım

Gigabyte G1 Gaming Nvidia GeForce GTX 1080 8GB
    hepsiburada da 3.599,00 TL

Mantıklı olan GTX 1080 alman ve 5yıl çok rahat götürür seni.

Örnek veriyim sana bende 3yıl önce aldığım amd R9 290 ekran kartı vardı arızılandı RX 570 aldım yeni performansları ayni ve ikinci el fiyatları bile ayni. sıfırını 1000tl ye aldım. bu kartta bile 1080p de bütün oyunları güzel ayar yaparsan highte oynatıyo sen gtx 1080 aldıgında işlemcin dar boğaz 30-40pfs'de yapmaz zaten bir oyun 30fps'nin altına düşmedikten sonra takılmadan akıcı oynarsın very high ayarda oyunları 30-40ve üzeri oynarsın zaten 50fps'nin üstünde darboğaz yapması sadece pisikolojik sana bi dejavantajı yok ayni akıcılıkla oynarsın.

Son 5yıldır işlemciler olsun ekran kartları olsun zirvelerdeler zaten en üst 2-3 model dışındaki kartlar 3-4sene önceki kartlarla yaklaşık ayni performansları veriyor keza oyunların grafikleride ayni zaten 2012-2013 yıllarında CRYSİS 2 3 ve benzeri tarzda sistemi yoran en üst düzey oyunlar çıktı o zamanın grafikleri en üst düzeyindeki oyunlar şimdikilerle nerdeyse ayni.

GTX 1080 alman senin için en mantıklısı...

Sıfır gtx 1080 almak mantıklı değil 2. elden eli yüzü düzgün 2500e alınır kullanılır. Zaten 3500 verecekse adam kampanya ile 3700e rtx 2070 alır+1080ne bakarak 10-20fps arası daha hızlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Adam rtx 2080 almayı düşüyorum diyor mantıgı onun üstünden kuruyorun. Rrx 2080 5-6bin tl. gtx 1080 3bin civarı yarı yarıya yakın fiyat farkı var performansı ise yüzde yüz değil.

bana kalsa bi ekran kartına o rakamları vermem zaten vermedim rx 570de tüm oyunlar 1080p high'te oynanıyor high le very high arasında göze batan bir fark yok tüm ayarlar very highde oynamak için en iyi kartlar lazım onunda sebebi kart satmak detaya girmicem.

bu arada rtx 2070 ile gtx 1080 arasında 10-20fps demişin çogu oyunda 5-10anca farkediyor. Aralarındaki performans farkı yüzde 10 geçmez.

Testing Gamesyoutube
    RTX 2070 vs GTX 1080 Test in 8 Games (i7 8700k)
    https://www.youtube.com/watch?v=PXF7OMsxGkU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoFiX -- 26 Kasım 2018; 18:4:20 >

• rtx karlarda yanma problemi var kart bildigin yanıyor 2.sürümler gelmedigi sürece uzak durmak lazım 2.el 1080ti kovala daha stabil ve daha ucuza alırsın darbogaz olur ama sistem degiştirdiginde hemen ekran kartını hdd ni ssd ni kasanı kullanırsın gene
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.