Şimdi Ara

i7 3770 işlemcim %20 kullanımlarda 70derece sıcaklık normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunlarda %20kullanımlarda 70derece görüyorum 60-70 arası daha dogrusu. Bu normal mı? İşlemciyi ikinci el aldım stok sogutucu

İşlemcim : intel 3770 stok soğutucu ile kullanıyorum

Oyunlar ve değerler :

CS:GO -> %20 KULLANIM 65 DERECE
    GTA 5 -> %40 KULLANIM 68-70 DERECE
    BOŞTA -> 30-40 DERECE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorr8 -- 6 Ağustos 2015; 19:07:53 >

• O kullanım için biraz fazla sıcaklıklar birde oyuna girsen üstünde yumurta pişirilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

O kullanım için biraz fazla sıcaklıklar birde oyuna girsen üstünde yumurta pişirilir :)

%20 kullanım oyunda ama hocam (csgo,dota)

Birazdan gta 5 de denicem
  • Sıcaklık stok fana göre normal.Yeni bi işlemci soğutucusu alırsan 20 dereceye kadar düşüş sağlayabilriisn,tabi aldıgın soğutucuya bağlı olarak
  • Grafik yongasi cekirdek sicakliklarini artirir ekran kartina destek verir.Grafik yongasini kullanim yuzdesini takip programlarina dahil etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Grafik yongasi cekirdek sicakliklarini artirir ekran kartina destek verir.Grafik yongasini kullanim yuzdesini takip programlarina dahil etmiyor.

bu sıcaklıklar normal mi yani ?
  • razorr8 kullanıcısına yanıt
    Faninda stokmus kisacasi gayet normal :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • razorr8 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle normal degil... Fani ya iyi oturtamadiniz ya da termal macin iyi surulmedi... Bazen 1 klipsi bosta kaliyor fanin iyice dikkat edin bir daha takin hatta macunu yenileyin... Yuzde 20 kullanimda istedigi kadar sicak olsun olacagi ev ici 30 derecedir. Islemci de 50 yi gecmemeli... Benim u3 yuzde 90 95 de surekli max 68 70 gormus 65 civari yani sicakliga veriyorum b3n ama calisiyor islemci seninki anormal hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Faninda stokmus kisacasi gayet normal :)

eyvallah hocam , ama yine de beni huzursuz etti bu sıcaklıklar en yakın zamanda bir soğutucu almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.