Şimdi Ara

İ7 5820k, alınacak ama öğrenmek istediğim birşey var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar i7 5820k alıcam, ama şunu öğrenmek istiyorum, hani işlemcinin kutusunun üzerinde barkod numaraları varya burdan işlemcinin kalitesi öğrenilebiliyormuş galiba son üretimmi ilk üretimmi burdan belli oluyormuş galiba bu konuda bilgisi olan varmı ?

Birde i7 5820k eksen bilgisayarda vatan bilgisayardan 130tl daha ucuz bunun sebebi ne olabilir, vatan bilgisayar evime yakın güç kaynağını eksen bilgisayardan aldım işlemciyide ordan almalımıyım, diğer parçalar vatan bilgisayardan alınacak bir Sorun olursa sistemde sorun çıkarsınlar istemiyorum.Aynı yerden mi alsam acaba parçaları sadece güç kaynağı eksen bilgisayardan olmuş olucak ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatan baya pahalıya satıyor bende ay sonunda i5 4690k alıcam eksenden, eksen bilgisayar iyidir genellikle pc parçalarını oradan alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam baya pahalıya satıyor hemde, yanlız evim vatan bilgisayara yakın şimdi güç kaynağı ve işlemciyi eksen bilgisayardan alınca diğer tüm parçaları vatandan alınca bi sorun olduğu zaman orda dicekler bu parçaları eksenden almışsız müdahale edemeyiz gibisinden yani, bilmiyorum kararsız kaldım 130tl farkta az değil.

• quote:

Birde i7 5820k eksen bilgisayarda vatan bilgisayardan 130tl daha ucuz bunun sebebi ne olabilir

Vatanın aç gözlülüğü tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Birde i7 5820k eksen bilgisayarda vatan bilgisayardan 130tl daha ucuz bunun sebebi ne olabilir

Vatanın aç gözlülüğü tabii ki.

Hocam yani ne yapayım eksenden mi alsam acaba, işlemciyide sorun olur mu ilerde bana ?

Birde bu işlemci üstündeki yazan kodlar hakkında bilginiz varmıdır.

• işlemciler kolay kolay arıza yapan donanımlardan değildir içlerinden belki 500 tanesinden 1 tanesinde arıza olabilir o da çok nadirdir
  • Eksen gayet iyi bir site oradan daha önce alışverişim olmuştu. Bence alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.