Şimdi Ara

i7 6700K MSI z170 Mpower titanium Soğutma önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem özelliklerim şunlar

İ7 6700k işlemci
    MSI Z170A Gaming Mpower Titanium
    Corsair 16 gb 2400MHZ CL14
    Kasa olarak Xigmatek TALON
    kullanıyorum

Overclock meraklısı bir insan değilim, elimde idareten kullanmalık Xigmatek Red Scorpion mevcut
    İntel ayakları konusunda bir fikrim yok aramadım evde
    Sistemim uzun vadeli kullanılacağı için sıvı soğutma almayı düşünüyorum.
    Corsair H60 veya silverstone TD03-LITE düşünüyorum
    Xigmatek i mi kullanmalıyım ?
    sıvı soğutma sistemimin uzun ömürlü kullanılması için daha mı yararlı olur ?

• uzun omürlü kullanılması pek ideal değildi ben bir kac kez bir yerde okumustum site ismi vermek istemiyorum ama bunun yanlıs olduğu yazılıyordu tabi ne kadar doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

uzun omürlü kullanılması pek ideal değildi ben bir kac kez bir yerde okumustum site ismi vermek istemiyorum ama bunun yanlıs olduğu yazılıyordu tabi ne kadar doğru

Xigmatek in intel parçalarını bulamadım bütçem 200 tl civarı Sıvı soğutma alırsam amazondan sipariş vermeyi planlıyorum
    Şuan gözüm Hyper 212 evo ya kaymış durumda hangisi ileriye dönük olarak baş ağrıtmaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmer16

quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

uzun omürlü kullanılması pek ideal değildi ben bir kac kez bir yerde okumustum site ismi vermek istemiyorum ama bunun yanlıs olduğu yazılıyordu tabi ne kadar doğru

Xigmatek in intel parçalarını bulamadım bütçem 200 tl civarı Sıvı soğutma alırsam amazondan sipariş vermeyi planlıyorum
    Şuan gözüm Hyper 212 evo ya kaymış durumda hangisi ileriye dönük olarak baş ağrıtmaz ?

hyper evodan sıkıntı cıkmaz merak etmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.