Şimdi Ara

İ7 7700 ve ryzen 1600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mini itx anakart bulamadığımdan amd için 1600 ü gerip verip hangisini almalıyım düşüncem i7 7700 birde i5 7600 alsam iş görürmü oc ile
    diğer sorum ise silverstone raven mini itx destekli mini kasa kullanıyorum hava çıkışı güçlü değil ve noctua l9i isimli işlemci soğutucusunu aldım oc ile sıkıntı olurmu

• 7700K 1600den guclu. Oyunlarda ozellikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biostar 'ın hem X370 he mde B350 olarak gayet sağlam itx anakartları var ama satışını pek göremedim piyasada. Tr 'de zaten hiç yok. Amazon 'da var 1-2 tane ama satıcıları farklı. O yüzden hiç bulaşmayın. Ki zaten fiyatları pahalı biraz. Sizdeki soğutucu düşük profil bir soğutucu. Çok aşırı bir performans beklemeyin. Önce bir normal hâlde yükteki sıcaklık değerlerine bakıp yapılacak ise ona göre oc yapılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi fakat almanyadan 10 gün sonra misafirim gelcek ona aldırtabilirim ama garanti sıkıntı olucak i7 7700 yeterli olurmu yada i5 7600 k olmayanı en kötü.gtx 1070im var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an için 7700K çok iyi bir işlemci fakat sanırım biraz sıcaklık problemi var. Oyunlar ilerleyen senelerde işlemci gücü istediğinde ve RYzenler tam anlamıyla performansını verdiklerinde 7700 K ile denk olacaklardır.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılmıyorum. Alt tarafı 3200MHz belleklerle test edeceksiniz. 1600, 7700K'yı süründürür.
  • Pewee P kullanıcısına yanıt
    İ7 7700 ve ryzen 1600
  • Root Karısı R kullanıcısına yanıt
    Nereden anladınız yalan olduğunu? 7600 alacaksanız, izlek derecesi yetmeyecektir. Sırf bu test için i7 ve HT'siz işlemciler önde. Ryzen işlemcilerde de SMT kapalıyken performans liderliği söz konusu.
    Ryzen-itx Biostar var zannedersem. 7700K ciddi oranda sıkıntı yapacaktır bu nedenle, HT kapalıyken Ryzen'in sadece yarısı kadar izleği bulunuyor.
  • Eğer silverstone sugo 05 veya raven gibi 10-15 lt arası çok küçük mini itx kasa düşünmüyorsanız mini itx yerine oldukça kompakt micro atx kasalar var. Linkini verdiğim kasayı kullanıyorum daha önce kullandığım thermaltake suppressor f1 mini itx ile aynı genişlik ve derinlikte. Ondan 3-4 cm daha yüksek sadece. Ondan farklı olarak Noctua nh d15 dahil her türlü soğutucu takılıyor. Micro atx anakartlar hem daha ucuz hem de lazım olduğunda kullanılabilecek pci slotları var.

http://www.nanokatalog.com/Coolink-Sanctuary-Micro-ATX-Cube-siyah-Window-Cube-MicroMiniFlex-ATX,PR-381953.html

Daha küçük isterseniz silverstone sg10 veya antec isk 600m düşünebilirsiniz.

• Core i7 tayfası 1080p de piyasayı domine ediyor ama fiyatları biraz pahalı r5 f/p bakımından güzel bir tercih olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.