Şimdi Ara

i7 860 için cpu soğutucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar havaların ısınmasıyla işlemcim boşta 45 derece fanın gürültüsüde cabası, kulağıma tecavüz ediyor resmen

bu sıcaklarda oc düşünmesemde şu yazı atlattıktan sora 4 ghz e yaklaştırmayı düşünüyorum. bu işlemcilerden hangisi bana yardımcı olabilir. tabi parasını haketmesi ve sessizliği birinci planda benim için. yardım ederseniz çok makbule geçer. şahsen yabancı incelemelere baktım ama çok farklı sonuçlarla karşılaştım kafam karıştı biraz.

Akasa Venom 105 lira
    Zalman CNPS10X Extreme 176 lira

Thermalright VenomousX 140 lira

Thermaltake Frio 124 lira

Sunbeam Tuniq Tower 120 Extreme 116 lira

bunların haricinde tavsiyeniz olursa ekleyebilirsiniz

• kardeş kesinlikle NOCTUA NH-U12P SE2 öneririm yukardakilerden hem daha performanslı hemde daha uygun fiyatlı bazılarına göre 130 tl inventusta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 17 Ağustos 2010; 15:52:30 >
  • sağol dostum;
    4 ghzde götürürmü işlemciyi peki? götürür diyosan veriyim hemen siparişi

bide bu akasa venom hakkında birisi görüşlerini paylaşırsa çok süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JR-WaRGoD -- 17 Ağustos 2010; 16:38:38 >
  • benim önerdiğim ürün oc falan yapacaksan fiyat performans ürünü ,ama fiyatı makul olsun noctua dan 10 derecede fazla ısınsa sorun olmaz diyorsan rorshack arkadaşın tavsiye ettiğide olur ama ben olsam noctua yı tercih ederim ,hatta alma niyetimde var forumda 3 hafta önce sıfıra yakın olanı 75 tl den satıldı kaçırdım yani
  • Evet kafama yattı benimde. Aslında d14 düşünmüştüm bi ara ama fazla irikıyım diye vazgeçmiştim. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.