Şimdi Ara

i7 8700k , GTX1080 sistem toplama tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski donanımlarımdan bazılarını da kullanabileceğim yeni bir sistem toplamaktayım. Eski sistemden kullanacaklarım:
    UTGARD PURE BLACK EDITION 80PLUS 700W MidT ATX KASAhttp://www.vatanbilgisayar.com/utgard-pure-black-edition-80plus-700w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html
    ASUS Nvidia Strix GTX 1080

Ve yeni sistemde düşündüklerim:

Intel i7 8700k
    Asus Rog Strix Z370-H Gaming DDR4 ATX Anakart
    Samsung Evo 970 M2 NVME SSD
    Soğutma sistemine karar vermedim, her türlü tavsiyeye açığım.
    RAM 3000 MHz düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Üzerinde değişiklik yapabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

• Ikinci el topla .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu mesajı yazarken harcadığın zamanda toplayacağın sisteminin 500TL daha pahalandığını biliyor muydun ?

Hergün yeni bir bilgi...
  • Neyse $ daha da fazla yükselmeden ben yazıyım;

Anakart muadili MSI Z370 GAMING PRO CARBON da tercih edebilirsin. Para b.k diyorsan Asus Rog Maxiumus serisi en üst seviyedir.
    Ram Corsair Gskill en az 8+8
    SIvı sogutma Corsair 240MM veya Kraken, Hava sogutma Noctua d15
    Kasa ve PSU iyi.

Hayırlı olsun.
  • Ram iyi. İşlemci de iyi. K aldığına göre overclock yapacaksın anlaşılan. Overclock için alınabilecek en iyi anakartlar Asrock Extreme4, Asrock Taichi ve Gigabyte Gaming 7'dir. ASUS şu an kötü bir tercih anakart konusunda. Soğutma olarak da Noctua NH-D15 efsanedir tek kelimeyle gönül rahatlığıyla alabilirsin. Ne alırsan al elini çabuk tut bir bakmışsın 1 hafta sonra 1000 lira pahalanmış sistem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 6 Ağustos 2018; 20:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Ram iyi. İşlemci de iyi. K aldığına göre overclock yapacaksın anlaşılan. Overclock için alınabilecek en iyi anakartlar Asrock Extreme4, Asrock Taichi ve Gigabyte Gaming 7'dir. ASUS şu an kötü bir tercih anakart konusunda. Soğutma olarak da Noctua NH-D15 efsanedir tek kelimeyle gönül rahatlığıyla alabilirsin. Ne alırsan al elini çabuk tut bir bakmışsın 1 hafta sonra 1000 lira pahalanmış sistem :)
    Asus neden kötü bir tercih , onuda açıklasaydınız keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakKhan88

Asus neden kötü bir tercih , onuda açıklasaydınız keşke.

Alıntıları Göster
    Fiyat performans olarak kötü tercih.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı daha uygun Z370 anakart Z370 Tomahawk. Fiyat/performans oranı yüksektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.