Şimdi Ara

i7 930 1366

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i7 930 işlemci almayı düşünüyorum 600-700 tl civarı bir bütçem var oyun için iyimidir tavsiye edermisiniz yada daha farklı bir öneriniz varsa cevaplarını esirgemeyin ve bu anakartı almayı düşünüyorum ASUS RAMPAGE II GENE

• anakartına göre i7 930 dan başka fiyat performans işlemci yok.

artı olarak oc ve özel soğutma ile en az 3.8 ya da 4.0 ghz yapabilirsin. stok haliyle bile zorlanacağı oyun olduğunu zannetmiyorum oc ile ise tadından yenmez.

daha üst işlemcileri alman sadece kesene zarar verir.
  • Oyun için sistem kuruyorsan i7 yerine amd phenom 965 al , artan parayla da ekran kartını iyi bişe alırsın,daha performanslı bir sistem kurmuş olursun oyun için i7 gereksiz masraf,illa intel dersen de i5 750 işini fazlasıyla görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

anakartına göre i7 930 dan başka fiyat performans işlemci yok.

artı olarak oc ve özel soğutma ile en az 3.8 ya da 4.0 ghz yapabilirsin. stok haliyle bile zorlanacağı oyun olduğunu zannetmiyorum oc ile ise tadından yenmez.

daha üst işlemcileri alman sadece kesene zarar verir.

• Peki oc de 920 mi iyi 930 mu bende yakında bu ikisinden bir seçim yapıcam ama kararsızım

Bu arada anakartım gigabyte x58 ud3r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy45 -- 21 Nisan 2010; 18:39:54 >
  • Fiyatları birbirine yakın arada 20-30 tl var bu durumda ben i7 930 alın derim.

Eğer anakartınızı almamış olsaydınız ben size i5 750 öneriridim çünkü i7 930 dan farkını test dışında hiçbir yerde anlayamazdınız paranıza cebinizde kalmış olurdu.
  • aslında i7 li sistem yapmamın amacı benim 5 sene sistem toplamıcagım anlamına geliyo x58 li sistemler birazdah gelecege acık dusundugum için oyle bi sistem topladım birde ps autocad solid gibi programlar calısılacak onun için boyle bir sistem tercih etmiştim işlemcide ona gore olsun cunku meslegim bu yani :)
  • Uzun süreli kullanılacak bir sistem için i7 alınmasının daha iyi olacağı kanaatindeyim. bu i5 750'nin kötü bir işlemci olduğunu söylüyorum anlamına gelmiyor..
  • bendeki ekran kartı zaten gtx275 bana işlemci anakart ram ve kasa lazım
  • i7 930 için minimum kaç watt psu gerekir bendeki 500 watt yenisini almak gerekmese bari
  • Elinde gtx 275 olduğunu söyledin, i7 930'la beraber yeterli gelir mi bilmiyorum.
  • tamda benim durumumda olan bir arkadas, yakalamışken bende birkaç soru sorayım iyisimi...
    bende uzun sure pc toplamayı dusunmuyorum işlemcimi 930 d0 aldım, ekran kartını 5850 almayı dusunuyorum. ramler team xtreem dark 3*2 1600 cl8 var elimde onları kullanmayı dusunuyorum. Anakart olarak ne tavsiye edersiniz? usb 3.0 ve sata III olması tercihimdir. aslında kısaca gigabyte x58a-ud3r mi asus P6X58D miydi neydi o ikisi arasında kaldım fikirleriniz nelerdir??
  • x58a-ud3r
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_22

tamda benim durumumda olan bir arkadas, yakalamışken bende birkaç soru sorayım iyisimi...
    bende uzun sure pc toplamayı dusunmuyorum işlemcimi 930 d0 aldım, ekran kartını 5850 almayı dusunuyorum. ramler team xtreem dark 3*2 1600 cl8 var elimde onları kullanmayı dusunuyorum. Anakart olarak ne tavsiye edersiniz? usb 3.0 ve sata III olması tercihimdir. aslında kısaca gigabyte x58a-ud3r mi asus P6X58D miydi neydi o ikisi arasında kaldım fikirleriniz nelerdir??

930 d0
    5850
    team xtreem dark 3*2 1600 cl8
    dostum yukarıdaki bileşenlerin aynısı bende var.anakart soruyorsan ben x58a-ud3r aldım.süper oldu anakarta çok para vermeye gerek yok.ud7 de kararlıydım ama bununlada o/c yapılıyor.930 da ne yaparsan yap işlemci kullanımı %5 in üstüne çıkmıyor şahsen tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcan911

quote:

Orijinalden alıntı: anil_22

tamda benim durumumda olan bir arkadas, yakalamışken bende birkaç soru sorayım iyisimi...

930 d0
    5850
    team xtreem dark 3*2 1600 cl8
    dostum yukarıdaki bileşenlerin aynısı bende var.anakart soruyorsan ben x58a-ud3r aldım.süper oldu anakarta çok para vermeye gerek yok.ud7 de kararlıydım ama bununlada o/c yapılıyor.930 da ne yaparsan yap işlemci kullanımı %5 in üstüne çıkmıyor şahsen tavsiye ederim.

• Bende de gigabyte x58a 3d3r var sırf soğutucu için bir dünya fazla para vermene gerek yok bu anakart ta son derece tatmimkar
    tvsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.