para iadesi isteyin bence.bir ay serviste beklemis biraz daha bekleyin bakalim su bulldozerler ciksin intel de karsi atak fiyat kirar belki ya da bd iyi bir sey cikar vatandan ne alsam yerine diye dusunmeyin.bd'nin anakartlari guzel asus saber aldi kuzen fena degil tabi fiyati da guzel.bd iyi cikacak mi bir iki kullanici incelemesi gorelim ona gore hareket edin.bozuk islemci olayi ben gormedim 6-7 senedir amd'de ama intelde oc olmayan ve yenisiyle degistirilen sandy bridge gordum sizinki ayri bir olay zaten p4 gibi calisan.ben olsam sorarim vatana neymis cpunun sorunu diye.aciklama almak hakkiniz ben intel tr'ye kadar giderdim.
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
para iadesi isteyin bence.bir ay serviste beklemis biraz daha bekleyin bakalim su bulldozerler ciksin intel de karsi atak fiyat kirar belki ya da bd iyi bir sey cikar vatandan ne alsam yerine diye dusunmeyin.bd'nin anakartlari guzel asus saber aldi kuzen fena degil tabi fiyati da guzel.bd iyi cikacak mi bir iki kullanici incelemesi gorelim ona gore hareket edin.bozuk islemci olayi ben gormedim 6-7 senedir amd'de ama intelde oc olmayan ve yenisiyle degistirilen sandy bridge gordum sizinki ayri bir olay zaten p4 gibi calisan.ben olsam sorarim vatana neymis cpunun sorunu diye.aciklama almak hakkiniz ben intel tr'ye kadar giderdim.
Para iadesi alacağım zaten üstadım. Ramler de bozuk yeni ram de alınacak. Eğer yeni nesile geçmek istersem ki fırsatım varken geçeyim diyorum. Anakart + işlemci + ram alınacak şu an. İşlemci olarak 2600k olur sanırım. Ramlerden ne alacağımı bilemedim çünkü ram slotları bi acaip baktığım 1155 slot anakartların.
Gidince soracağım zaten. Cpu ve ramlerin aynı anda arızalı olması bahtsızlık mıdır yoksa bir şeylerin yanlış gittiğinin göstergesi mi diye. Eğer elektriksel bir mevzuysa geçen mesajlarda arkadaşın belirttiği gibi güç kaynağı tabanlıysa sorun zaten tüm parçaların içine etmiştir, anakart ve ekran kartı nasıl sağlam durabildi şimdiye kadar diye.
benim zamaninda guc kaynagim yandi kurtulan sadece floppy idi ben zannetmiyorum psu'nun anakart ram islemci bozacagini.teneke psu kullanmiyoruz artik kullansak da zaten canli birakmiyor.ups alabilirsiniz apc ya da regulasyonlu bir marka.voltaj dalgalanmalarini onler pahali sistemleri kuruyoruz ama korumaya almiyoruz kaskosuz trafige cikmak gibi bir sey.ram olarak bunu oneririm 1155 sistemler 3x2 degil 2x2 seklinde ama bu 8gb ve 1866.lara'da yok ama subeye getirirler 3 gunde.
benim zamaninda guc kaynagim yandi kurtulan sadece floppy idi ben zannetmiyorum psu'nun anakart ram islemci bozacagini.teneke psu kullanmiyoruz artik kullansak da zaten canli birakmiyor.ups alabilirsiniz apc ya da regulasyonlu bir marka.voltaj dalgalanmalarini onler pahali sistemleri kuruyoruz ama korumaya almiyoruz kaskosuz trafige cikmak gibi bir sey.ram olarak bunu oneririm 1155 sistemler 3x2 degil 2x2 seklinde ama bu 8gb ve 1866.lara'da yok ama subeye getirirler 3 gunde.
Kesinlikle haklısınız önlemi almak gerek ama işte hep es geçiliyor nedense o...
İlk seçenek iyiymiş hocam tahmin ettiğim kadar pahalı değilmiş neyse ki. Anakarta kalacak geriye kalan para da. Anakart için biraz beklememi mi önerirsiniz az önce dediğiniz gibi, yoksa bu hafta sonu gideceğim, al geç mi dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Quarysma
Bende de eski nesil i5-750 vardı. Anakartta problem çıktı ve işlemci ile 5870 ekran kartımı yaktı. Garantiden para iadesi yaptılar tamamına ben de yeni nesil i5 aldım şimdi. eskisine göre gercekten herşey fark ediyor. Eğer imkanın varsa 2600 serilerinden al derim. Kredi kartımın limiti yetseydi ben de i7-2600 alırdım ama maalesef. Limiti yükseltmeyi de istemedim. Tabi yine de takdir yüce mahkemenindir :D
XxX
quote:
Orijinalden alıntı: Slash
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
İlk seçenek iyiymiş hocam tahmin ettiğim kadar pahalı değilmiş neyse ki. Anakarta kalacak geriye kalan para da. Anakart için biraz beklememi mi önerirsiniz az önce dediğiniz gibi, yoksa bu hafta sonu gideceğim, al geç mi dersiniz?
ilk secenegin fiyati vatanda hesapli diger yerlerde 50 lira pahali.getirtme isini biz yaptik size de yaparlar.islemciyi 2600k'da karar kildiysaniz ki bence yanlis bir secim olmaz, anakart icin beklemenize gerek yok z68 model bir kart alip gecin.islemciyi vatandan aliyorsaniz vatan lara'dan bir z68 gostereyim:
ilk secenegin fiyati vatanda hesapli diger yerlerde 50 lira pahali.getirtme isini biz yaptik size de yaparlar.islemciyi 2600k'da karar kildiysaniz ki bence yanlis bir secim olmaz, anakart icin beklemenize gerek yok z68 model bir kart alip gecin.islemciyi vatandan aliyorsaniz vatan lara'dan bir z68 gostereyim:
Bu kartlar mı çok küçüüük, benim gözlerimde mi problem var üstadım bilemedim inanın. Gtx 480 Amp var bende ekran kartı, bildiğiniz eşşek boyutunda yani. Herhangi bir sorun çıkarır mı acaba sığıp sığmama konusunda acaba?
msi gd65 kucuk degil atx.ilk pcie slotunun yaninda iki slot bosluk var sorun olmaz.soyle bir modeli de var 2600k'yi iyi oc yapayim derseniz bu da olabilir indirimdeymis.
Dün uzun uğraşlar sonucu bir şekilde halloldu olay. İşlemci olarak i7 2600k, anakart Gigabyte Z68X UD3 B3 ve ram olarak da Corsair 1600 2x4 gb olmak üzere değiştirdim sistemi. Şimdilik görünürde hiçbir sorun yok gibi bakalım zamanla belli olacak her şey.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme