Bildirim
i780 mi? 5800 ? Yardımmmm
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sayfaları açma hızı diyorsan 5800'den uzak dur derim sadece i780 biraz eski bir telefon onun yerine daha yeni ama 2. el alsan daha ii olur sanırım diamond fln düşünebilirsin istersen... -
Samsung omniapro7330 a bir bak istersen. Yeni satışa sürüldü. 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. -
5800 tavsiye ederim kesinlikle asla pişman olmazsın -
Nasıl bu ürünleri belirledin anlayamadım zira ikiside birbirine ters bir ürün. 5800 genelde gençlerin elinde görebileceğin bir müzik telefonu iken i780 orta yaş grubunda ve hem iş hem eğlence anlayışına sahip şahısların elinde görebileceğin bir telefondur. Eski bir i780 sahibi olarak hala bir çok cihazdan daha hızlı olan i780 i öneririm ama 20'li yaşlardaysan 5800 ü denemende ve öyle karar vermende fayda var. Ama unutmaki nokia artık eski popülerliğine sahip değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: britony
Samsung omniapro7330 a bir bak istersen. Yeni satışa sürüldü. 3 aydır kullanıyorum çok memnunum.
i780'nin belirttiğiniz telefondan eksiği yok, fazlası var -
quote:
Orijinalden alıntı: TR_001
Nasıl bu ürünleri belirledin anlayamadım zira ikiside birbirine ters bir ürün. 5800 genelde gençlerin elinde görebileceğin bir müzik telefonu iken i780 orta yaş grubunda ve hem iş hem eğlence anlayışına sahip şahısların elinde görebileceğin bir telefondur. Eski bir i780 sahibi olarak hala bir çok cihazdan daha hızlı olan i780 i öneririm ama 20'li yaşlardaysan 5800 ü denemende ve öyle karar vermende fayda var. Ama unutmaki nokia artık eski popülerliğine sahip değil.
Nokia bölümüne arada sırada bak istersen , biraz fikrin olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: BayBağatur
quote:
Orijinalden alıntı: TR_001
Nasıl bu ürünleri belirledin anlayamadım zira ikiside birbirine ters bir ürün. 5800 genelde gençlerin elinde görebileceğin bir müzik telefonu iken i780 orta yaş grubunda ve hem iş hem eğlence anlayışına sahip şahısların elinde görebileceğin bir telefondur. Eski bir i780 sahibi olarak hala bir çok cihazdan daha hızlı olan i780 i öneririm ama 20'li yaşlardaysan 5800 ü denemende ve öyle karar vermende fayda var. Ama unutmaki nokia artık eski popülerliğine sahip değil.
Nokia bölümüne arada sırada bak istersen , biraz fikrin olsun
Forumda çoluk çocuğun kendi egolarını tatmin etmek için yazıp çizdikleri umrumda değil.. ben dünyada ki genel trendleri taklip ediyorum. Tavsiye ederim, ufkun açılır ;)
-
Büyüksün abi -
quote:
Orijinalden alıntı: BayBağatur
Büyüksün abi
TR_001 doğru söylemiş, sen rahat ol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X