Şimdi Ara

i780 mi? 5800 ? Yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum i780 ile 5800 arasında kaldım. sizce hangisini almalıyım?? benm için en önemli özellik internete giriş ve sayfaları açma hızı ayrıca program yüklenilebilirliği önemli bi etken bu şartlar altında hangi telefonu tavsiye edersiniz?? yardımlarınızı bekliyorum

• sayfaları açma hızı diyorsan 5800'den uzak dur derim sadece i780 biraz eski bir telefon onun yerine daha yeni ama 2. el alsan daha ii olur sanırım diamond fln düşünebilirsin istersen...
  • Samsung omniapro7330 a bir bak istersen. Yeni satışa sürüldü. 3 aydır kullanıyorum çok memnunum.
  • 5800 tavsiye ederim kesinlikle asla pişman olmazsın
  • Nasıl bu ürünleri belirledin anlayamadım zira ikiside birbirine ters bir ürün. 5800 genelde gençlerin elinde görebileceğin bir müzik telefonu iken i780 orta yaş grubunda ve hem iş hem eğlence anlayışına sahip şahısların elinde görebileceğin bir telefondur. Eski bir i780 sahibi olarak hala bir çok cihazdan daha hızlı olan i780 i öneririm ama 20'li yaşlardaysan 5800 ü denemende ve öyle karar vermende fayda var. Ama unutmaki nokia artık eski popülerliğine sahip değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

Samsung omniapro7330 a bir bak istersen. Yeni satışa sürüldü. 3 aydır kullanıyorum çok memnunum.

i780'nin belirttiğiniz telefondan eksiği yok, fazlası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Nasıl bu ürünleri belirledin anlayamadım zira ikiside birbirine ters bir ürün. 5800 genelde gençlerin elinde görebileceğin bir müzik telefonu iken i780 orta yaş grubunda ve hem iş hem eğlence anlayışına sahip şahısların elinde görebileceğin bir telefondur. Eski bir i780 sahibi olarak hala bir çok cihazdan daha hızlı olan i780 i öneririm ama 20'li yaşlardaysan 5800 ü denemende ve öyle karar vermende fayda var. Ama unutmaki nokia artık eski popülerliğine sahip değil.

Nokia bölümüne arada sırada bak istersen , biraz fikrin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayBağatur

quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Nasıl bu ürünleri belirledin anlayamadım zira ikiside birbirine ters bir ürün. 5800 genelde gençlerin elinde görebileceğin bir müzik telefonu iken i780 orta yaş grubunda ve hem iş hem eğlence anlayışına sahip şahısların elinde görebileceğin bir telefondur. Eski bir i780 sahibi olarak hala bir çok cihazdan daha hızlı olan i780 i öneririm ama 20'li yaşlardaysan 5800 ü denemende ve öyle karar vermende fayda var. Ama unutmaki nokia artık eski popülerliğine sahip değil.

Nokia bölümüne arada sırada bak istersen , biraz fikrin olsun

Forumda çoluk çocuğun kendi egolarını tatmin etmek için yazıp çizdikleri umrumda değil.. ben dünyada ki genel trendleri taklip ediyorum. Tavsiye ederim, ufkun açılır ;)

• Büyüksün abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayBağatur

Büyüksün abi

TR_001 doğru söylemiş, sen rahat ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.