Şimdi Ara

i8910 hd mi yoksa iphone 3gs mi? Yorumlariniz cok onemli!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben bu 2 telefon arasinda kaldim, aslinda iphone almaya kararliydim ama ss hd cok ilgimi cekti gerckten de hd kalitesindemi? Tek eksisi symbian olmasi ... Cunku ben programlara cok onem veriorum. Ve symbian daki programlari begenmiorum suanda n95 var ve hep nokia kullandim! Ama iphone bi kac hafta denedim hosuma gitti, sizce hangisi ve neden o telefon?

• Forumda arama yapmanız gerekli defalarca konuşuldu,farklı görüşler alındı,yeni bir konu açmanız gereksiz

Sizin için multimedia önemliyse i8910 (gerçekten HD kalitesindedir evet)
    İnternet-Oyun deneyimi önemliyse iphone
    ki zaten siz symbian sevmediğinize göre iphone daha ağır basıyor (bu arada bir hatırlatma yeni symbian sürümü eskilere göre ciddi derecede daha kaliteli)
  • saolun aradim bulamadim cepten girdigim icn brz zor oluyo... Amoled ekrani nasil bunu biliormusunuz? Hd film izlerken gercekten keskin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatR015

saolun aradim bulamadim cepten girdigim icn brz zor oluyo... Amoled ekrani nasil bunu biliormusunuz? Hd film izlerken gercekten keskin mi?
    Cihaz sahibi olarak gerçekten benzersiz bir deneyim sunuyor amoled ekran,şimdiye kadar görmediğiniz netlikte ve kontrastda her açıdan aynı görüntüyü sunuyor
    Tavsiyem gidip bir teknomarkette elinize alıp incelemeniz
  • kesinlikle gidip bi bakcam :) saol hizli yorumlariniz icin!
  • quote:

kesinlikle gidip bi bakcam :) saol hizli yorumlariniz icin!
    Tabiki i8910
  • quote:

Orijinalden alıntı: highpower

Tabiki i8910

Alıntıları Göster
    Valla bugün kuzenim gördü telefonumu baya beğendi iphone 3g var onda da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Iphone 7 mi Htc U11 mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Valla bugün kuzenim gördü telefonumu baya beğendi iphone 3g var onda da.

Alıntıları Göster
    ben iphone 3gs derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

ben iphone 3gs derim

Alıntıları Göster
    iPhone'un kamera özellikleri (fotograf çekme, video kaydetme, video izleme) i8910HD ye göre zayıftır. Ayrıca i8910HD ekranı iPhone'dan oldukça kalitelidir. iPhone'da kötü değildir ama ne de olsa AMOLED farkı var. i8910'un iPhone a karşı çok önemli bir avantajı da tam multitaskingi desteklemesidir. iPhone kutudan çıktığı hali ile multitaskinge tam destek vermez. Tam destek için jailbrake denen hack işlemini uygulamanız gerekir. Yine kutudan çıkan iPhone'da bulunmayan, Flash oynatabilme, Radyo, Bluetoth ile veri alışverişi ve görüntülü konuşma gibi özelliklere de sahiptir i8910HD.

i8910HD hep mi üstün canım? Elbetteki iPhone'un da üstün olduğu konular var. Multitouch(Çoklu dokunma) + Kinetic Scrool (Kinetik kaydırma) sayesinde gelen rahat kullanım. Daha iyi dokunmatik ekran, Daha iyi kulaklıkta müzik kalitesi, çok daha iyi oyun kalitesi, çok daha iyi internette sörf, çok daha zengin uygulama/program/oyun desteği ve tabii ki çok daha stabil ve hızlı OS ile browser.

Cuma günü iPhone 3Gs de teknomarketlere gelecektir.
    İkisini birden elinize alın ve inceleyin. Hangisi içinize sinerse onu alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 26 Ağustos 2009; 17:12:55 >

• quote:

Şu anda biraz zor bulursunuz ben ilk çıktığında aldım arkadaşlarımda almak istiyor koca istanbulda 3 tane i8910 bulamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Şu anda biraz zor bulursunuz ben ilk çıktığında aldım arkadaşlarımda almak istiyor koca istanbulda 3 tane i8910 bulamadık

Alıntıları Göster
    i8910 daha iyi bir seçim olur bence

• bugun baktim adam bana bakarak one dio :) dha telefonu bilmio heralde..

Peki arkadaslar cogu samsung dior, program cokmu thema falan yukleyenler varmi? Heralde n97 nin prolari olur demi?
  • ve brrip bdrip filmleri oynatabiliormu veya hd filmleri , Yanilmiorsam altyazi da destekliormus baska bir playerla.

Iphone 3gs le islemci ram ayni gibi gorunuyo? Gerckten elime alip bi bakmam lazim....
  • quote:

ve brrip bdrip filmleri oynatabiliormu veya hd filmleri , Yanilmiorsam altyazi da destekliormus baska bir playerla.

Iphone 3gs le islemci ram ayni gibi gorunuyo? Gerckten elime alip bi bakmam lazim....

Piyasanın en hızlı Symbian cihazıyla
    -N97 de çalışan programları yükleyebilir
    -HD filmleri gerekli dönüşümü yaparak izleyebilir
    -Filmlere altyazı ekleyip telefonda izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

ve brrip bdrip filmleri oynatabiliormu veya hd filmleri , Yanilmiorsam altyazi da destekliormus baska bir playerla.

Piyasanın en hızlı Symbian cihazıyla
    -N97 de çalışan programları yükleyebilir
    -HD filmleri gerekli dönüşümü yaparak izleyebilir
    -Filmlere altyazı ekleyip telefonda izleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Divx,Xvid,H264 olarak codeclenmiş 1280x720 filmleri izleyebilirsiniz şuan için bir tek mkv görmüyor onuda destekliyor aslında cihaz ekstra bir programla(henüz tam olarak kullanamıyoruz ama) (max 1368x768 10mbitrate sorunsuz çalışıyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: Seopast

Divx,Xvid,H264 olarak codeclenmiş 1280x720 filmleri izleyebilirsiniz şuan için bir tek mkv görmüyor onuda destekliyor aslında cihaz ekstra bir programla(henüz tam olarak kullanamıyoruz ama) (max 1368x768 10mbitrate sorunsuz çalışıyor)

1366x768 olmasın o?
  • cok ii amoled ekranda farkli bi zevk veriordur film izlemek :D
  • quote:

cok ii amoled ekranda farkli bi zevk veriordur film izlemek :D
    iphone un ne oldugu belli ama samsung u iyice incelemeden almanı tavsiye etmem az bir para vermiyoruz nede olsa bu aletlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutech

iphone un ne oldugu belli ama samsung u iyice incelemeden almanı tavsiye etmem az bir para vermiyoruz nede olsa bu aletlere

bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

quote:

Orijinalden alıntı: umutech

bencede

Alıntıları Göster
    Bu amoled ekranın tepki süreside düşük değil mi tft lere göre
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.