Şimdi Ara

İ9500 4.4.2 YARDIM LÜTFEN.....!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4.2.2 den 4.3 e güncelledikten sonra 4.4.2 güncellemesi geldi..Güncellemeyi yükledim fakat bildirim hatırlatıcısını açtığımda bildirim varmıs gibi uyarı geliyor.cihaz yurtdısı orjinal pasaport kayitli orjinali bozmak istememiştim ama cihazda bu problem yaklasık 5 6 aydır var.. ve sinir bozucu cihazi önce rootladım sonra orjinal stock room 4.4.2 yi yükledim kişisel bilgi wifi gmail hesabı ayarılarını yaptikran sonra erişebilirlikten bildirim hatırlatıcısını açtığımda yine aynı problem devam ediyor hiçbir uygulama kurulu değil .Yanlız sd kartımı cıkarttığımda sorun ortadan kalkıyor sd kartı biçimlendirdim hem pc de hem telefonda içi boşken bile sd kart takılı iken sürekli bildirim sesi geliyor. baska sd karttta da aynısını yapıyor '' uygulamalardan Badgeprovider isimli dosyayi veriyi sil ön belleği sil yapıyorum durdur devre dısı bırak restart at fln hiç bir etkisi olmuyor.Yani anlamadığım 4.3 de böyle bir problemim yoktu 4.4.2 günllemesinden sonra cihaz sapıttı bu ne saçmalık anlamadım...

BİLGİSİ OLAN ARKADASLARDAN YARDIMLARINI BEKLİYORUM İYİ FORUMLAR DİLERİM

ÖMER ÇAKMAK

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.