Merhaba arkadaşlar, Yeni bir para kazanma yönteminden bahsedeceğim.Şirket, Avrupa'da aktif olan bir uygulama ve Türkiye'ye 2021 Ağustos ayında giriş yapmıştır. Tiktok ve youtube videoları var beğeniyorsun ekran görüntüsü alıp sisteme yüklüyorsun. Çok güzel getirisi var düşünenler için aşağıya link bırakıyorum. Ben üye olalı 1 ay olmadı ve 5bin TL'nin üzerinde para kazandim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikardo -- 27 Aralık 2021; 22:27:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TikTok ve YouTube'dan Beğenerek Para Kazanma: IA Alliance
IA Alliance nedir?
IA Alliance (IA Alliance CC), TikTok ve YouTube gibi sosyal medya platformlarında beğeni, yorum ve takipçi satın alarak para kazanmanıza olanak tanıyan bir platformdur.
TikTok ve YouTube'dan Beğenerek Nasıl Para Kazanabilirsiniz?
- IA Alliance'a kaydolun.
- TikTok veya YouTube hesabınızı platforma bağlayın.
- Görevleri tamamlayın. Görevler genellikle belirli videolara beğeni atmayı, yorum yapmayı veya takip etmeyi içerir.
- Görev başına ödeme kazanın. Ödemeler genellikle görev başına birkaç kuruş ile birkaç dolar arasında değişir.
Ne Kadar Kazanabilirsiniz?
Kazanabileceğiniz miktar, tamamladığınız görev sayısına bağlıdır. Ne kadar çok görev tamamlarsanız, o kadar çok kazanırsınız. Ayrıca, daha fazla para kazanmanıza yardımcı olacak tavsiye programları ve yönlendirme bonusları gibi ek özellikler de mevcuttur.
Önemli Notlar:
- IA Alliance'ın yasal bir platform olduğuna dikkat edin, ancak sosyal medya platformlarının sahte beğeniler ve takipçiler konusunda katı politikaları olduğunu unutmayın.
- Hesabınızın askıya alınma veya yasaklanma riskiyle karşı karşıya kalmamak için sahte ilgi yaratmaktan kaçının.
- Ödemelerin zamanında yapılmasını sağlamak için ödeme kanallarını dikkatlice seçin.