Şimdi Ara

İade Ettiğim Laptopu Yeniden Almak Mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce şöyle bir konu açmıştım;https://forum.donanimhaber.com/yeni-aldigim-laptop-reeder-w14i-sadece-3-saat-calisti--127458258#127458258

Kısacası; Bundan bir kaç gün önce Reeder w14i Slim Book almıştım gayet memnundum ve sonra aradan 3 saat geçince kapandı ve bir daha ne yaptıysam açılmadı. Ben de bu laptopu teknosaya geri götürdüm önce değiştirmeyi teklif ettiler ben de kabul etmedim iade ettim ve şu an iade ücretini aldım. Fakat sorun şu ki 4 gün sonra şehir dışına çıkacağım ve bana acil laptop lazım ve istediğim özelliklerin hepsi bu iade ettiğim laptopda bulunuyor. Acaba yine gidip yine aynı laptopu alsam saçmalamış mı olurum? Acaba alınca da yine aynı sorun olur mu diye korkuyorum... acaba ne yapsam? İdareten 2. elden laptop alayım diye düşündüm ama 2. ele güven olmuyor ki 250-300 lirayı boşuna vermek istemiyorum.

• Reeder pişmanlıktır sakın almayın. Birinden kiralamayı veya ödünç almayı deneyin. Teknik servisi berbat bizim sıfır diye aldığımız ürün teşhir ürünü çıktı dolayısıyla garanti vs. kabul etmediler dava açtık bekliyoruz şu an.
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    Reeder hakkında çok olumsuz yorumlar var sanırım bu sevdadan vazgeçmem gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAPORTACI NECMİ

Reeder hakkında çok olumsuz yorumlar var sanırım bu sevdadan vazgeçmem gerekecek

En iyisi bu hocam. Benim gibi yeğeninize alıyorsanız ve böyle bir tabloyla karşılaşıyorsanız mahcupluk da cabası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.