Şimdi Ara

İbanez SR300 ü Nasıl Bilirsiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ibanez SR300 bass gitar almayı düşünüyorum.Nasıldır sizce? Birde amfi önerebilirmisiniz?

Şimdiden teşekkürler

• bass gitar olarak yazdığın gitar güzel , fakat ben bunu tercih ederdim.http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1107&gid=313

amfi olarak nasıl birşey düşünüyorsun watt olarak ? ev çalışmaları için bende marshall mb15 var , yetiyor fakat stüdyoya gittiğin zaman yanında götüreceksen öyle bi durum söz konusuysa 45 watt civarında alman gerek.Stüdyoya amfi götürmek saçma geliyor evet , fakat bizim stüdyomuz var orda para olmadığından 30 watt marshall aldık o bateriyi susturamıyor o yüzden dedim. 35 watt randall vardı ona bakabilirsin , line6 larda uygun fiyat güzel. ama 15 watt alacaksan benim amfiyi önerebilirim en azından ibanezin 10 wattlık oyuncağına kalma.

• en az 15wattlık bi amfi düşünüyorum.Birde üretim yeri çin olanları direk eleyerek gidiyorum.Sizce dogrumu yapıyorum.Çin mallarında birçok konuda şanssızlık yaaşadımda:D. Hatta verdiğiniz linkteki yamahayı düşünüyordm başta sonradan üretimi çin görüp vazgeçtim.
  • çin malı olması çok rahatsız etmesin bence. en azından 1 milyarın altındaki çoğu gitar için. Zaten benim gitarda inandığım şeylerden biride şanstır. Çoğu elektro gitarda(çevremde çok olduğu için , aslında bass çalarım) 250 lira etiketini gördüğü zaman insanlar direk çekilirler.Yok efendim rocksonn muş yok parkermiş.Geçen gün izmir/zuhal de yasin abi var bir parker gitar gösterdi , kendinede ayırtmış. çok ucuz bir gitar fakat bu tonları çoğu gitarda bulamazsınız dedi.Çin olmasına bakma o kadar yani.herkesten duyabileceğin gibi , orda insanlar daha ucuza çalıştıkları için , çoğu iyi markaların fabrikaları ordadır.Senin yerinde olsam Yamaha ' yı alırdım. 15 watt içinse , benim amfim güzel , yardım istersen pm at. iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

çin malı olması çok rahatsız etmesin bence. en azından 1 milyarın altındaki çoğu gitar için. Zaten benim gitarda inandığım şeylerden biride şanstır. Çoğu elektro gitarda(çevremde çok olduğu için , aslında bass çalarım) 250 lira etiketini gördüğü zaman insanlar direk çekilirler.Yok efendim rocksonn muş yok parkermiş.Geçen gün izmir/zuhal de yasin abi var bir parker gitar gösterdi , kendinede ayırtmış. çok ucuz bir gitar fakat bu tonları çoğu gitarda bulamazsınız dedi.Çin olmasına bakma o kadar yani.herkesten duyabileceğin gibi , orda insanlar daha ucuza çalıştıkları için , çoğu iyi markaların fabrikaları ordadır.Senin yerinde olsam Yamaha ' yı alırdım. 15 watt içinse , benim amfim güzel , yardım istersen pm at. iyi akşamlar

O gitarın modeli neydi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vallahi bu mesajı yazmamın üstünden yıllar geçmiş , hangi gitarın modeli? Parkerin diyorsan hatırlamıyorum vallahi 2010 da yazmışım , 3 yıl geçmiş hemen hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vadocz

Vallahi bu mesajı yazmamın üstünden yıllar geçmiş , hangi gitarın modeli? Parkerin diyorsan hatırlamıyorum vallahi 2010 da yazmışım , 3 yıl geçmiş hemen hemen

Hocam ben de madem bu konuya geldiniz sorayım.

SR300 ile Metallica bas tonlarına ulaşabilir miyim? Ve yanına Marshall MB15 önerir misiniz?
  • Sr300 hiç kullanmadım ama ton olayı sadece gitara bakmıyor. Stüdyodaki amfiler ve pedallarla istediğin tona ulaşabilirsin elbette. Şuda var , gitarı alırken denediğin yerde 75watt marshallarla işi bilen adamlar çalarken , evde 15wattlık amfiyle kısık seste güzel ton çıkmaz

Mb15 çok ağır , ev çalışmasına uygun ama açık alanı tabi ki kaldırmayacak bir amfi. Eğer bütçeniz yetiyorsa 30w civarı birşeyler almanızı öneririm. Evde çalışacağım diyorsanız mb15 güzeldir
  • iyi biliriz...
    - helal olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.