Şimdi Ara

son kararımı veriyorum,quadral 500 set mi,tannoylar+quadral QUINTAS 400 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sirkeciyi gezdim,dolaştım,aldığım fiyatlar:
    yamaha rx 361 550ytl
    quadral QUINTAS 400 370 ytl
    ayrıca quadral 500 set:quadral QUINTAS 400+quadral center+2 quadral surround(rms:65w--130 w yazıyodu)+quadral 51 dv sub(100 watt),
    bu 6 hoparlör sub dahil 570Euro dediler.sub u dinledim fena değildi.sette güzel zaten.

dikmende jbl scs sub 140 un fiyatı 300 dolar.(işleri varmış beyefendilerin dinletmediler)
    önümde 2 alternatif var.ya quadral 500 set(sub dahil) alacağım,yada
    tannoy mx1+tannoy center+jbl scs sub 140+quadral QUINTAS 400 yapacağım.
    ikisdininde toplam fiyatı aynı.ne dersiniz?yarın alıyorum

not:fiyatlara kdv dahil.

• bilgisi olan yok,tek ses sistemi kuran benim demekki forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 14 Eylül 2007; 19:21:52 >
  • jbl scs-140 tatmin edici bir subwoofer dır ... quintas 500 ü tasiye ederim çünkü çok güzel ir uyumla çalışıyor baslar ve tizler gerçekten ciddi performans veriyor

yamaha receiver ile size mükemmel olmasa da yeteri kadar temiz ses verecektir
  • teşekkürler kardeş yorumun için.karasızlık bitirdi beni
  • slmlar bence 2,nci secenek daha iyi yani tannoylarla olan osekilde al bence yaklasık yıne 1000 ytl bulacak gececek hatta aldigin zaman senden de yorum bekliyoruz
  • ama şunu da belirteyim herkesin kulak duyusu farklıdır,dinleme imkanınız varsa mutlaka dinleyin ...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17189258/tm.htm

aynı mewzu burda war benim arkadaşımdır forever_boy kendisi tannoy mx4 mx1 ve mxcenter +mission sub aldı gayette memnun kaldı

1 bak dilersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slm. ben quantis500 kullanıyorum. yamahayla dinlediğimde hiç hoşuma gitmedi, onkyo avr ile kullanıyorum oldukça iyi. sub olarak definitive düşün bence. prosub-80 mesela. bu benim görüşüm tabi...
  • seti tannoylarla kurdum,önlere de quadral 400 koydum..sub olarakta powercube 10 aldım
    vatana millete hayırlı olsun
  • sub nasıl memnunmusun
    kac hz ve kac watt
    ve kac para
  • quote:

Orjinalden alıntı: potenzaturka

seti tannoylarla kurdum,önlere de quadral 400 koydum..sub olarakta powercube 10 aldım
    vatana millete hayırlı olsun

kardes hayırli olsun iyi ve kotu yorumlarını bizimle paylasırmısın performansları nasil birde hangi anfiyi aldin.gule gule kullan
  • sağol cekool.subu 300ytl ye aldım,anfi ise rx-v361 aldım.gerisini biliyosunuz zaten.
    sub 100 watt.yeri göğü inletmiyor,ne kadar ekmek o kadar köfte tabi.300 ytl ye bu kadar oluyor.
    valla daha önce milattan kalma sony stereo müzik setini dinleyen biri olarak memnunum tabi.mekanik seslerden kurtuldum artık.zaten suba daha fazla bütçe ayıramazdım.bu sistem bana hayli yeterli oluyor.bence bu fiyatlara toplanabilecek neredeyse en iyi sistem budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pot3nza -- 20 Eylül 2007; 1:16:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.