Şimdi Ara

ibb metrobüs kazası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sen ne saçmalıyorsun? Kaza bu olabilir diyorum. Soför uyumuştur, telefona dalmıştır. Aşırı hızlıdır ne bileyim. İhmal olabilir de olmayabilir de. Gönül ister olmasın tabi. Kasten kaza olmadı ise buna nasıl cinayet denebilir aklından zorun mu var senin? Kim kendini öldürme pahasına gidip kaza yapar? Psikolojik sıkıntılı bir şoför ise o zaman direksiyon başında ne işi var deriz ama olay bumu bilmiyorum.

Kafir olman her şeye dini katıp dini kötülemeni gerektirmiyor haddini bil. Olayın din ile alakası yok. Millet bu kazayı imamoğluna mal ediyor ben bunu bile yanlış buluyorum.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Bu işlerde gönül ister filan yoktur.

Tedbirsizlik zincirleme .. Suçu kaptana atılırsa da sistemde de kusur vardır ... Tedbirler daha belirgin olmalıydı. En başta viraj bölgesi ... Temel seviyede cehalet ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Ne yapalım peki? İBB başkanını görevden alalım mı? Varsa kasten bu kazaya sebep olan cezası verilsin. Neden bu kadar konuya beni çekiyorsun anlamıyorum ki. TAmam ya asalım lan sorumluları kafalarını keselim. Birde benzin döküp yakalım hadi. Allah Allah muhabbete bak ya.

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Yetmez ama evet ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Ankara'daki YHT kazasında sinyalizasyon olmadan hattı açtılar. Sen ne konuşuyorsun. Çık buna tedbirsizlik de

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Aynen... Baska sehirlerde de benzer kazalar olmustu . Sansa olumsuz ama sebebi yine tedbirsizlik denetimsizlikle alakali nice kazalar da olmustur! AKP liler yarali bile olunsa sorun yoktur derler! Olulerin cok oldugu Ankara toplu cinayeti de kaza denilir zaten ...

Kaza anca kontrol disi etmenlerce olusursadir onun disindaki kazalar cinayet ve cinayete tessebustur bu sekilde yargilanilir olmalilar... AKP CHP filan fark etmez hepsi icin de gecerli ....

• metrobüsden insan da düştü. ibb metrobüs kazası tıka basa gidiyoruz zaten. kapıların önlerinde bile boş yer kalmayacak şekilde, söylene söylene.. ilginç bir kaza. kaza, kime ne zaman ne şekilde gelir, hiç belli olmuyor gerçekten. ama kaza da geliyorum diyordu desek, yalan söylemiş olmayız. çok bozuk olan yerler var, şoförler bu yerleri atlamak için karşı şeride bile geçiyor. tabi boşken geçiyor da doluyken, çok yavaş bir şekilde geçer ancak. böyle bir iki kötü nokta vardı. Allah şifa versin yaralıya.

ibb metrobüs kazası
    ibb metrobüs kazasıwww.aa.com.tr
    Fırlayan rögar kapağının kapısını kırdığı metrobüsten düşen yolcu yaralandı
    https://www.aa.com.tr/tr/gundem/firlayan-rogar-kapaginin-kapisini-kirdigi-metrobusten-dusen-yolcu-yaralandi/3412245

• Ankara'da Mansur İstanbul'da İmamoğlu, ikisi de çok yetersiz hele Mansur inanılmaz vasat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mansur geldikten sonra egonun mobilide yalan dolan oldu mal gibi bekliyon şikayet ediyon otobüse gelecekti görünüyor ama ortalıkta yok aynı cvp otobüs gps çekmiyorda falan filan. mansur 2 sene önce melihin yaptıdığı durakları söktürdü yenisini takdır gençlik parkını oraya bu tahminen 10 tane durak 1 sene sürdü montajı şimdiki hali ışıklarını halen çalıştıramadılar ego monitörü vardı artık oda çalışmıyor el attığı herşey batırıyor efendi.ibb metrobüs kazası 

ibb metrobüs kazası

• Dün Esenyurt' ta yoldaki mazgal kapağının sıçrayıp metrobüs kapısını kırması sonucu bir yolcunun yaralanması haberini NTV skiperi şu şekilde sundu:

"Avrupa' da olsa yer yerinden oynar, bakalım tazminat ödenecek mi..."

• dekareme kullanıcısına yanıt

ibb cehapenin tabulu malımı.?

• babus0606 kullanıcısına yanıt

yalnız şöyle bir konu var dikkatini çekerim. "devlette süreklilik esastır" dediğimiz bir şey var. bu konuda kesinlikle bir aksama var ama sebeplerini incelemeden, görmeden, neticeye ulaşmadan bir şey söylemek doğru olmaz diye düşünmeye başladım artık. var olan bir sistem neden yürümesin ki? bu sistemin tekrar fethine gerek yok ki. şimdi ilk akla gelen maddi sorunlar var denecek ama yani bu bir sebep olamaz. yoksa iyi olan, oturmuş olan bir sistemi iptal edilecek ise açıklama yapılır ve iptal edilir. mesela bir şöyle bir konu var. duraklarda barkod vardı ve bunlar kaldırıldı. telefonla okuttuğun zaman hangi durakta olduğuna bağlı olarak, o durağa yakın zamanda gelecek olan otobüslerin varış sürelerini görmek mümkün oluyordu. şimdi olan ise şu, otobüsüm uygulamasının ilk sayfasında yakınımda olan duraklar var. bu bölümde bulunduğun durağa klik atıyorsun ve yaklaşan otobüsleri görüyorsun. yani olabilir mi olabilir ama muhite yabancı olan birinin hangi durakta olduğunu bilmesi sorunu var. çünkü yakınımdaki duraklara girdin mi, yani birden fazla durak listeliyor. çözemez misin? ben çözerim ama barkodu okutmak çok daha kolay çözüyordu. tabi bizde bir şey sağlam durmuyor ki. etiket kazıyıcılar var, camları kıran var, var da var. ibb metrobüs kazası  yine de ben barkodlar durabilirdi diyorum. keşke kaldırmasalardı. yani diyeceğim şu özetle, iktidarların değişmesi ile yönetimler her zaman değişebilir ama yönetilen ve rayına oturmuş olan işler neden sekteye uğrasın ki? monitör mü arızalı? arızadan haberi mi olmayacak yöneticilerin? demek ki monitörü taktıktan sonra o monitör yerinde duruyor mu durmuyor mu ne halde diye bir kontrol listesi ve denetimi yok demek ki. olsa, ya bu monitör çalışmıyor denir ve hemen yenisi takılır. ya alt tarafı bir monitör demeyelim bir maliyeti var ama yani koydun, çağdaş bir girişim. kaldırırsan veya ilgilenmezsen eğer, bu insanlarda ters etki bırakır. bu konuda bizde bir sorun var diye düşünüyorum.

mesela dur şimdi aklıma geldi. bir yerden bir fotoğraf koyacağım şimdi iyi bakın o resime. inşaat bitti, kabloların çilesi bitmedi. ya eve girip insanlar oturmaya başladı, evin girişine bir bakın. şimdi geliyor resim..

ibb metrobüs kazası

ibb metrobüs kazası 

fotoğrafa yorum gelmemiş. bu kabloların düzeltilmesi işi kime ait hiç bir fikrim yok gerçekten. ama uzun süredir böyle. 1 günlük iş belki, o da bana göre. başkasına göre belki de iki günlük iş ne bileyim. bildiğim tek şey, manzara süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 5 Aralık 2024; 22:43:44 >

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

her durağın numarası var mobilden bakınca hangi araç kaç dakkada gelecek görüsüyosun mesele bakıyorsun 5 dakka var deniyor lakin 5 dakka sonra mobilden araç yok oluyor gelmiyor aynı durakta başka araca bakıyosun 5dkkka gelecek deniyor lakin oda gelmiyor 10dakka sonra mobilden görünmeyen bir araç geliyor. şikayet ediyorsun bebe kandırır gibi efendim otobüsün gps bozulmuştur o bölgede falan filan aynı cevablar.

mansur beyin haberi yoktur likayet diyen kendisi fatura ona çıkar topu topu 10 tane durağı 2 sene oldu halen ışıkları bile yok buka dar basit bir iş oysa.

duraklarda bilgi ekranları yüzde 90 artık çalışmıyor her yerde ayrı durak tipi var üstelik bunlar her yeri açık sanki burası mozambik yağmur karda açıkta kalırsınız eski duraklar melihden kalma onları söküp bunları takmasındaki tek nedeni görmemek için mal olmak lazım.

konusu bile açmışım.ibb metrobüs kazası 

https://forum.donanimhaber.com/ankara-tiyotra-onundeki-otobus-duraklari--157991312

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 6 Aralık 2024; 8:44:44 >

• babus0606 kullanıcısına yanıt

bu ataşehir'e yakın bir bölgede, durak camına yapıştırılmış yeni barkod etiketlerden gördüm ilk defa. bütün duraklara konulursa güzel olur yine.

bugün 10 numaraya bindim. peş peşe otobüsler çalışıyor aynı anda 4 tane, bilemedin en az 3 tane. nasıl bir muhit ve belediyesi var anlamadım. biz ise sanırım öksüz değil, yetim kalmışız. yönetimde gideni geleni fark etmiyor, sefer aynı ve yine bir istikamette otobüs tek sefer. saatte bir tane geliyor desek, o da ilçenin merkezine geliyor ve de bazen tıka basa. artık nerden kalkıyorsa. ibb metrobüs kazası 

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

ben ankara için konuşuyorum otobüslerin içinde eskiden hangi durağa geldiğini gösteren bilgi ekranı vardı mansur onuda çalıştırmamayı başardı ee parayı konserlerde iç edersen belediyinin biryerleri açıkta kalıyor herşey sosyal medyadan ibaret değil ankarada egoya genel müdür dayanmıyor pis kokular çıkabilir.

ibb metrobüs kazası
    ibb metrobüs kazasıhaber ilksayfa
    EGO Genel Müdürü göreve 6 ay dayanabildi, istifa etti
    https://haberilksayfa.com/ankara/ego-genel-muduru-goreve-6-ay-dayanabildi-istifa-etti-1893h
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.