Şimdi Ara

Ibiza almak üzereyim 1.4 Referance Bilgilerinizi Paylaşabilir Misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.4 referance paketi için bayii ile anlaştık. Fakat ben aracı henüz görmedim babam anlaşmış görmüş iyi demek kaldı ama ondan çok ben kullanacağım Pazartesi'ye kadar da beklemek yerine sizin bilgilerinizi almak istedim çünkü bazı bilgileri broşürde göremiyorum.

Bluetooth bağlantısı standart donanımda var mıdır? Hiç bir modelinin özelliklerinde bahsetmemiş ama tanıtırken bahsetmiş. Merak ettim.

Sis farı var sanırım yanılıyorsam düzeltin lütfen.

Yakıt durumu İstanbul'da kullananlar için ne olmakta ortalama?

Size göre sorun denebilecek araçta gözünüze batan ne?

Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç mi kullanan yok yahu ?

• Up up up

• Referance da deri direksiyon simidi ve vites Topuz'u yok, dijital klima hız sabitleme yok. Gövde rengi ayna ve kapı kolları yok. Bildigim eksiklikler bunlar. Sehir ici fabrika verisi 9lt. 45krsun altına istanbul trafiğinde düşmez. Bence o araca tupsuz binilmez. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasiz belasiz

• quote:

Orijinalden alıntı: _RyanCooper_

Referance da deri direksiyon simidi ve vites Topuz'u yok, dijital klima hız sabitleme yok. Gövde rengi ayna ve kapı kolları yok. Bildigim eksiklikler bunlar. Sehir ici fabrika verisi 9lt. 45krsun altına istanbul trafiğinde düşmez. Bence o araca tupsuz binilmez. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasiz belasiz

Amin sağolun. Tüplü araç motorumu bitirmişti o yüzden buna tüp taktırmayı kesinlikle düşünmüyorum.
  • Kaça aldınız

• quote:

Kaça aldınız

29.300 TL + park sensörü hediye aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Referance hesapliymis baya. Kendi aracımı alırken 34.000e 1.4style almaya karar vermiş bi arkadasi 39.000a 1.2tsi dsg ye ikna etmiştim arada cok fark yok diye ama sizin aracinizla arasında 10.000gibi bi fark var. Hayırlı olsun tekrardan

• quote:

Referance hesapliymis baya. Kendi aracımı alırken 34.000e 1.4style almaya karar vermiş bi arkadasi 39.000a 1.2tsi dsg ye ikna etmiştim arada cok fark yok diye ama sizin aracinizla arasında 10.000gibi bi fark var. Hayırlı olsun tekrardan

Teşekkür ederim tekrar. Dün test sürüşüne otomatik olan ile çıktım inanılmaz rahat ve iyi geldi gidişi. Fikrimi değiştirip otomatiğe döndüm ama kısa bir sorgulamadan sonra Doğuş Otomotiv'in Türkiye genelinde otomatik aracı kalmadığını öğrendik :) O esnada zam haberi geldi zaten farklı bir yakınımdan. İyi bir tercih olduğunu düşünüyorum boş bir araç olsada kaputu açtığımda vw motor ve audi parçalarını gördüm. Araç çok hoşuma gitti Chevrolet düşünürken böyle bir tercih yapmayı daha uygun buldum. Ne kadar çok yakarsa yaksın kısa mesafede kullanacağım için çok etkileyeceğini düşünmedim aldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.