S.a arkdaşlar . İbot kullanmak istiyorum silk çekmezsen %50 ban riski var . Şimdi ibot kullandığımız çar mı ban yer yoksa ID mi ban yer lütfen söyyler misiniz ?
id ban yer ama %50 ban demişsin öyle bişi olacağını sanmıyorum silk yüklersen bile ban yeme ihtimalin herzaman vardır. Bu arada b.t ile ilgili konular açmak yasaktır
quote:
Orijinalden alıntı: Th3_BaD_3nD
id ban yer ama %50 ban demişsin öyle bişi olacağını sanmıyorum silk yüklersen bile ban yeme ihtimalin herzaman vardır. Bu arada b.t ile ilgili konular açmak yasaktır
+1
quote:
Orijinalden alıntı: CheekyPeace
quote:
Orijinalden alıntı: Th3_BaD_3nD
+1
Teşekkürler. Özür Dilerim
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan_95
S.a arkdaşlar . İbot kullanmak istiyorum silk çekmezsen %50 ban riski var . Şimdi ibot kullandığımız çar mı ban yer yoksa ID mi ban yer lütfen söyyler misiniz ?
Bilinçsiz kullanım ban getirir. Sanmıyorumki gidipte 110 lv chara ban atsınlar. %50 ban riski falan hurafe :)
vallahi ban yeseydim ben yerdim. ib.t kullanıyorum 48 lvl oldum, silk almadım, gold almadım üstüne üstlük 140 lvl moblara bir günde 5 defa takılıp dc yedim. hala oynuyorum
ayrıca şuda var; ne tür bot olursa olsun hepsinde ban riski vardır.ayrıca multiclient, media.pk deki değişiklikler vs. ister silk al ister alma. silk alırsan joymaxa para kazandırdığın için seni bir müddet görmezden gelebilirler
quote:
Orijinalden alıntı: Eoudoxias
vallahi ban yeseydim ben yerdim. ib.t kullanıyorum 48 lvl oldum, silk almadım, gold almadım üstüne üstlük 140 lvl moblara bir günde 5 defa takılıp dc yedim. hala oynuyorum
ayrıca şuda var; ne tür bot olursa olsun hepsinde ban riski vardır.ayrıca multiclient, media.pk deki değişiklikler vs. ister silk al ister alma. silk alırsan joymaxa para kazandırdığın için seni bir müddet görmezden gelebilirler
:D ne kadardır kullanıyorsun botu ?
ilk başladığımdan beri. yaklaşık 1 ay oluyordur herhalde.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan_95
quote:
:D ne kadardır kullanıyorsun botu ?
ilk başladığımdan beri. yaklaşık 1 ay oluyordur herhalde.
benim arkdaşıdma kullanıyor 3 aydır o da ban yememiş ama anlamadım :S
3-4 aydır kullanıyorum. 106 oldum hâlâ kullanıyorum Şimdiye kadar bu id'ye toplamda 500 civarı silk yükleme yapmışımdır.
Arkadaşım bence oyuna ne kadar silk aldığın ve charının kaç lv olduğu önemli. Charın 100+ lvdir daha hiç silk yüklememişsindir kullanırsın banlanmazsın, charın 10 lvdir 500+ silk yüklemişsindir yine banlanmazsın
kesinlikle doğru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme