Şimdi Ara

İbot Ban Yeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkdaşlar . İbot kullanmak istiyorum silk çekmezsen %50 ban riski var . Şimdi ibot kullandığımız çar mı ban yer yoksa ID mi ban yer lütfen söyyler misiniz ?

• id ban yer ama %50 ban demişsin öyle bişi olacağını sanmıyorum silk yüklersen bile ban yeme ihtimalin herzaman vardır. Bu arada b.t ile ilgili konular açmak yasaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3_BaD_3nD

id ban yer ama %50 ban demişsin öyle bişi olacağını sanmıyorum silk yüklersen bile ban yeme ihtimalin herzaman vardır. Bu arada b.t ile ilgili konular açmak yasaktır

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheekyPeace

quote:

Orijinalden alıntı: Th3_BaD_3nD

id ban yer ama %50 ban demişsin öyle bişi olacağını sanmıyorum silk yüklersen bile ban yeme ihtimalin herzaman vardır. Bu arada b.t ile ilgili konular açmak yasaktır

+1

Teşekkürler. Özür Dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan_95

S.a arkdaşlar . İbot kullanmak istiyorum silk çekmezsen %50 ban riski var . Şimdi ibot kullandığımız çar mı ban yer yoksa ID mi ban yer lütfen söyyler misiniz ?

Bilinçsiz kullanım ban getirir. Sanmıyorumki gidipte 110 lv chara ban atsınlar. %50 ban riski falan hurafe :)
  • vallahi ban yeseydim ben yerdim. ib.t kullanıyorum 48 lvl oldum, silk almadım, gold almadım üstüne üstlük 140 lvl moblara bir günde 5 defa takılıp dc yedim. hala oynuyorum

ayrıca şuda var; ne tür bot olursa olsun hepsinde ban riski vardır.ayrıca multiclient, media.pk deki değişiklikler vs. ister silk al ister alma. silk alırsan joymaxa para kazandırdığın için seni bir müddet görmezden gelebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

vallahi ban yeseydim ben yerdim. ib.t kullanıyorum 48 lvl oldum, silk almadım, gold almadım üstüne üstlük 140 lvl moblara bir günde 5 defa takılıp dc yedim. hala oynuyorum

ayrıca şuda var; ne tür bot olursa olsun hepsinde ban riski vardır.ayrıca multiclient, media.pk deki değişiklikler vs. ister silk al ister alma. silk alırsan joymaxa para kazandırdığın için seni bir müddet görmezden gelebilirler

:D ne kadardır kullanıyorsun botu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    permanent ban yedim (ibretlik)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

vallahi ban yeseydim ben yerdim. ib.t kullanıyorum 48 lvl oldum, silk almadım, gold almadım üstüne üstlük 140 lvl moblara bir günde 5 defa takılıp dc yedim. hala oynuyorum

ilk başladığımdan beri. yaklaşık 1 ay oluyordur herhalde.

• quote:

quote:

quote:

ilk başladığımdan beri. yaklaşık 1 ay oluyordur herhalde.

benim arkdaşıdma kullanıyor 3 aydır o da ban yememiş ama anlamadım :S

• 3-4 aydır kullanıyorum. 106 oldum hâlâ kullanıyorum Şimdiye kadar bu id'ye toplamda 500 civarı silk yükleme yapmışımdır.
  • Arkadaşım bence oyuna ne kadar silk aldığın ve charının kaç lv olduğu önemli.
    Charın 100+ lvdir daha hiç silk yüklememişsindir kullanırsın banlanmazsın, charın 10 lvdir 500+ silk yüklemişsindir yine banlanmazsın
  • kesinlikle doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.