GözGöz’ün süper golcüsü, oynadığı lig standartlarının çok üzerinde bir gole imza attı…
Karşıyaka derbisinde yaptığı hat-trickle adından gürce bahsettirmeye başlamıştı Şaban Genişyürek. Şimdilerde ise yine attığı gollerle Göztepe’yi sırtlıyor. Hele de son haftada bir rövaşatası vardı ki… Maçı anlatan usta spiker Ümit Aktan’ın dediği gibi;
Böyle bir gol La Liga’da olur, Premier Lig’de olur!
ümit aktan gibi bir spiker nasıl olurda daha iyi kanallarda çalışmaz anlamıyorum.sanırım ercan taner gibi istanbul uşağı olmak gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
ümit aktan gibi bir spiker nasıl olurda daha iyi kanallarda çalışmaz anlamıyorum.sanırım ercan taner gibi istanbul uşağı olmak gerekiyor.
ümit aktan geçen senelerde de ankaradan spor programı yapıyordu pazarları severek izlerdim. dediğin gibi istanbulu istemiyor heralde.
quote:
En iyisini yapıyor bence.
quote:
Orijinalden alıntı: quaresma17
quote:
En iyisini yapıyor bence.
kesinlikle.istanbul yalamalığı yapmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme