Şimdi Ara

İBRET-İ ALEM OLSUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün PvP guildim çok saçma bir olay yüzünden çok saçma bi şekilde dağıldı...

muhabbetde aynen şöyleydi :
    ( bilen bilir Achiruda benim sevgilim oluyor beraber oynuyoruz )

Kısaca muhabbeti özetlemeye çalışacağım =

x kişisi : Achiruda sen atillamıydın ?
    Achiruda : Hayır ben onun sevgilisiyim. bayan olan.
    x kişisi : Yok yok ben biliyorum sen atillasın. 3 yumurta 3ü 3 kuruştan 7 yumurta kaç eder? bayan olan olsan bu sorunun yanıtını bilirdin. ( aklınca şaka yaptıgını sanıyor )
    Achiruda : Bak kardeşim ben Atilla değilim. salak saçma çocukça şakalara gelemem. seviyeli olurmusun biraz karşında bir bayan var. Ati şunu guildten atarmısın ?
    Ben : ( afkydım yeni geldim okudum ve ) Noluyo Burda? O.o
    x kişisi : iyi şaka kaldıramamalar
    x kişisi left the Nobody Is Perfect...

arkasından birde insan gibi davranıp guilde geri gelmesini ve problem varsa çözebileceğimizi söyledim insanlık bizde kalsın diye...
    eğer biraz aklınız mantıgınız varsa kimin haklı oldugunu görebilirsiniz ve bu adam 4-5 gün sonra askere gidecek vatan koruyacak. vatanımız ne saçma kişilere emanet ediyoruz ey Allahım sen bizi koru Ya Rab!
    ve arkasından bunu arkadaşlarıda çıktı ( iyi şaka kaldıramamalar saçmalıgı ile ) arkasında bende yerli yersiz türk yabancı kim varsa bi güzel Gkick yaptım şimdi 3 kafadar takılıyoruz yanlız olarak gayette iyiyiz...
    adam gibi davrandık insanlara başımıza bunlar geldi ama bundan sonra şu oyunda 1 tane Türk'e bile adam gibi davranırsam ... olayım

İBRET-İ ALEM OLSUN hadi eyw...

• quote:

Orjinalden alıntı: 00FF00

şu oyunda 1 tane Türk'e bile adam gibi davranırsam ... olayım

... ne? inş kötu bişey değildir.İyi birine benziosun
  • Bir kere vatani kimlere emanet ediyoruz sozu biraz komik geldi bana Ama evet turklerden bazilari boyle cocukca falan hareketlerde bulunabiliyor ama hepsi boyle degil tabii ki yani cok iyi saglam arkdaslarda var ha dersinizki yabanıclarla mi oynamayi istersin turklerle mi ? ben gene turkler derim ( bu arada o arkdaslarin herhalde cikmak icin bahane ariyolarmış )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeN() -- 7 Aralık 2007; 14:24:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

quote:

iyi birisi olarak bilinirim ama çok sinirim bozuk yeminimi bozdurcaklar valla
  • Askerlik geliyor diye stres yapıp saçma sapan konuşmuştur.
  • 2 tane afedersin salak için moralini bozma onlar kaybedr
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Askerlik geliyor diye stres yapıp saçma sapan konuşmuştur.

yok daha öncedende vardı böyle olaylarıda benim hatuna bulaşmamıştı baltayı taşa vurdu bu sefer ( yengeniz serttir benim haricimde tüm diğer classlara lol ama helal olsun seviyorum ben bu kızı çok delikanlı valla )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FF00 -- 7 Aralık 2007; 14:39:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ibret olsun hepinize!!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

quote:

iyi birisi olarak bilinirim ama çok sinirim bozuk yeminimi bozdurcaklar valla

Kompleksli bir tipmiş bunu bütün Türklere mal etmen yanlış..
  • Vatandaşın tavrı hoş değil ama ben şu ifadeye biraz takıldım.
    Achiruda : Bak kardeşim ben Atilla değilim. salak saçma çocukça şakalara gelemem. seviyeli olurmusun biraz karşında bir bayan var. Ati şunu guildten atarmısın ?

Guild kadrosunu bu şekilde mi ayarlıyordunuz siz? Öyleyse dağılması büyük bir kayıp olmamış.
  • Elemanın yaptığı şaka gereksiz olmuş ,tanımadığın etmediğin kişilerle çok yüz göz olmayacaksın ama kız arkadaşının verdiği yanıt daha bir gereksiz ,kırıcı ve guild progresine yakışmayacak cinsten olmuş.Ayrıca seninde bütün herkezi aynı kefeye koymanda pek hoş değil.yanlış anlama elemanı savunmuyorum yanlışı var ama sizinde yok değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Vatandaşın tavrı hoş değil ama ben şu ifadeye biraz takıldım.

Guild kadrosunu bu şekilde mi ayarlıyordunuz siz? Öyleyse dağılması büyük bir kayıp olmamış.

tmm o zaman sen bir düşün öyle gel. bunu yapan kişinin zeka seviyesini hayal et. + ztn kendisi çıkmasa ve kız arkadaşım söylemesde ben atardım ama önce anlaşmaya çalışırdım. evt ki malsef biz öyle ona buna yalakalık yaparak guild kadrosu kurmuyoruz bilirz merak etme öyle herkese yalakalık yapıp guilde giren insanları evt biz guild kadrosunu bu şekilde ayarlıyoruz ve eminim o BT farmlayan insanlardan daha kaliteli 3 tane insan var şu an ve yetiyor.

@experienced
    Herkesi aynı kefeye koyarım çünkü bu oyundaki her türk aynı şeyleri yapıyor yaptı ve yapacakta.. bana söylermisiniz hangi türk guildinde böyle şeyler olmuyor ? XXX guildi diyebilirsniz şu an için bende diyorum ki o XXX guildi 3-5 ay sonra dağılacak ZZZ ve YYY guildlerini kuracaklar...

• genelleme yapman yanlis iyi olan insanlari da bi kalemde siliyorsun resmen. ayrica o muhabbeti yapan sahsin cok ornegi var yabancilarda. hatta genel muhabbetleri bu adamlarin. guild kurmak yonetmek zor istir. kolay gelsin sana.
  • Bu kadar katı olursanız insanları kazanamazsınız. Kız arkadaşın o adamı terslemiş, bu ok, yapabilir.
    Ama sana bunu guildden atarmısın demesi hiç hoş değil.
    Pvp guildisiniz, raid yapmıyorsunuz, daha çok yalniz yaşamaya alışıksınız demektir. Bu yüzden size dokunmaz. Fakat bu şekilde bu oyundan pvp den başka bir şey de yapamazsiniz. Raidler sizin için hayal olur artık.
    Wow herşeye ragmen, daha seviyeli insanlarin buluştugu bir platform. Diger online oyunlara göre insan kalitesi çok daha yüksek. Fakat senin turkleri kalitesiz görmen biraz da senin kalitesizligin oluyor. İnsanları kazanmak gerek. Onları kazanıp, ayni duygu ve düşünce altında tek çatı altında toparlayan guildler, başarılı olabilmişlerdir ancak. Yoksa gerisi dagilmaya mahkumdur.
    Madem kızarkadaşınla birlikte oynuyorsunuz, ve madem seviyesiz bir insana denk geldin, kibarca uyar, özür dilemesini bekle. Bunu guild huzurunda yap ki, özür dilemezse bu onun suçu olsun, kazanilmaya degmeyecek bir insansa zaten özrünü dilemez. Guildinizde de insanlar size saygı duyarlar, insanlar saymadıkları yerde kalmazlar.
    Neyse kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mavifirtina

Bu kadar katı olursanız insanları kazanamazsınız. Kız arkadaşın o adamı terslemiş, bu ok, yapabilir.
    Ama sana bunu guildden atarmısın demesi hiç hoş değil.
    Pvp guildisiniz, raid yapmıyorsunuz, daha çok yalniz yaşamaya alışıksınız demektir. Bu yüzden size dokunmaz. Fakat bu şekilde bu oyundan pvp den başka bir şey de yapamazsiniz. Raidler sizin için hayal olur artık.
    Wow herşeye ragmen, daha seviyeli insanlarin buluştugu bir platform. Diger online oyunlara göre insan kalitesi çok daha yüksek. Fakat senin turkleri kalitesiz görmen biraz da senin kalitesizligin oluyor. İnsanları kazanmak gerek. Onları kazanıp, ayni duygu ve düşünce altında tek çatı altında toparlayan guildler, başarılı olabilmişlerdir ancak. Yoksa gerisi dagilmaya mahkumdur.
    Madem kızarkadaşınla birlikte oynuyorsunuz, ve madem seviyesiz bir insana denk geldin, kibarca uyar, özür dilemesini bekle. Bunu guild huzurunda yap ki, özür dilemezse bu onun suçu olsun, kazanilmaya degmeyecek bir insansa zaten özrünü dilemez. Guildinizde de insanlar size saygı duyarlar, insanlar saymadıkları yerde kalmazlar.
    Neyse kolay gelsin.

az , öz

• Kusura bakma ,bütün Türkler diyince kendinide aynı kefeye koyuyorsun ,benide ve bu forumdaki insanlarıda.bilemem kim başarılı veya başarısız dağılır eder filan ama ben iyi bir insan olduğumu eminim,kendime öz güvenim var ,kimseyi incitmem çünki aynı karşılığı görüp incinmek istemem .burada sana adam şerefsizmiş, onlar kötü sen iyi ,zati bunlardan adam olmaz diyecek değilim. Onun yanlışı varsa kız arkadaşınında yanlışı var . birde guild olarak Wowda bir guild kurmadım bilemem bulunduğum server outland zaten doğru düzgün türk yok ama ,KO da bir clan kurdum yaklaşık 5 ay Soulofknightz 5 ay Gameover clanını yönettim ,oyunu bıraktığım ve bütün herşeyi arkadaşa devretiğim için Clan devam edemedi üst clanda 40 kişi ve alt clandada 20-25 lişi olmak üzere her insanla ilgilenirdim,KO wow kadar detaylı bir oyun olmasa bile insanların egoları daha yüksek olduğ için uğraşması zordu .
  • merak etme ben buraya mesaj yazamadan önce üyeligimin iptali için başvurdum senin şikayetine tenezzül bile etmem

ek olarak zaten bunu buraya yazdım ne kadar şerefsizleşen bir toplumun içinde oldugunuzu görün diye ama size diyecek laf yok onurunu yitirmiş bir millet herşeye kuşum aydın tazı ile yumuşak bakan bir millet olmuşsak zaten iş bitmiştir herşeyin kesin hatları vardır ve siz bunları yumuşatıyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Xecutor

Asıl erdem karşıt fikire saygı duymak. tamamen kişisel bir konuyu forum ortamına taşıyıp üstüne İbret-i Alem olsun saçma sapan bi topic açıyorsan, karşıt fikir ve yorumlara hazırlıklı olacaksın. 0-12 yaş grubu gibi topunuza bilmem ne diyorsun çok ayıp. Madem buraya yazdın soruyorsun adabımı bozmadan söyleyeceğim tek şey :

Bu da Sana Kapak Olsun!

ben öyle erdemi sana kapak edeyim. bana laf söyleyen müslüman olsa bari rofl

Bu da Sana Kapak Olsun!

Olsun :)

Biri oyunda kız arkadaşına seviyesiz bir espri yapıyor.
    Kız arkadaşın doğru başladığı bir cümleyi olumsuz olarak bitiriyor.
    Özelini yazarak bizden yaptığının doğru hareket olduğunu teyit etmemizi istiyorsun
    Bir takım şahıslar yaptığınızın yanlış olduğunu ifade ediyor.
    Önce forum okurlarına sonrada kimliğini taşıdığın koca bir Millete hakaret ediyorsun.

Ben bu hakaretleri kabul etmiyorum.

• bu arada sinirlerime hakim olamayarak kapak olsun gibi bir ifade kullandığım için tüm forum okurlarından özür diliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.