Şimdi Ara

ibret olsun hepinize!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
5
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kız milletine yüz vermicen dayı benim gibi sert davrancaksın o senın peşinden koşcak sen onun degil ben bir bankada kadını bogazlıyortum acımıcan kızlara bir tekmede sen vurcan bunlara yaş 26 oltu bide bana demezlermi niye evleniyomsun diye ah işte bu yüzden evlenmiyoum kızlar içinde şeytanlık var şeytanlık
  • kusura bakma da pek hoşuna gitmeyecek şeyer yazmak zorundayım;

öncelikle (partiye gidip gitmedim dediği yere kadar okudum) bu hikaye ibret alınacak bi hikaye falan değil

bu hikaye senin gözü kör aşık olman, kızın seni istememesi, bunu açıkça söylemesi, senin ise hala yolmanın hikayesi.

kendin etmiş kendin bulmuşsun. okuduğum yere kadar kızın hiçbir suçu yok. okuduğum yerden sonra da ne olduğu zerre umrumda değil çünkü kız hem sözlü oalrak hem de davranışları ile seni istemediğin açık açık bağırıyor.

son olarak: "beni artık sevmediğini söyledi, göz yumdum" göz yumma deyimi hata için kullanılır, deklerasyon için değil. kız sana bir deklerasyon yapıyo, seni istemiyorum diyo, sen göz yumdum diyosun.

seni anlıyorum yani aşk zor iş, ama okuduğum kısımda kız haklı (yalan söylemesi falan hoş olmamış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Aralık 2013; 9:45:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batu44

quote:

Orijinalden alıntı: killikli

S.S. ; S.S. kuralı her daim geçerlidir
    sende de olduğu gibi tecrübeyle sabittir

o kural nedir pek anlayamdım

Seversen silinirsin; Silersen sevilirsin
    harfler değişince aydınlanıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kiz bi kere yoldan cikmis sen bunu alip evine karin mi yapacaksin bu saatten sonra?

• hocam nasıl bu kadar alttan alabildiniz kusura bakmayında enayi yerine koymuş sizi 8 yılınızı çöpe atmışsınız resmen size geri dönmek isterse aman ha uzak tutun kendinizden
  • sen çok safmışsın be kardeşim salaklık manasında söylemiyorum yanlış anlama iyi niyetliymişsin yani. iyi niyet itinayla suistimal edilir bizim kızlar tarafından gerçek bu maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: death44

Hocam alınma ama ne kadar alttan almışsın öyle konuşman bile hata

+1

Değil 8 yıl, 30 yıllık karım olsa çekemem böyle bi tipi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithat.orhan

quote:

Orijinalden alıntı: Billaben

Valla ne desem bilemedim.

baya sıkıntılı bir süreçti

Yok mu bir özet??

Hocam, yorumlardan anladığım kadarı ile kız davası ve kıza fazla değer verme durumu, kızın aranızdaki güvenmeme durumu

Öyle bişey sanki

• hepinizi doğru söylüyorsunuz ayrı ayrı yani kendim ettim kendim buldum gerçekten ama işte bir arkadaşın dediği gibi gerçekten allah korudu gözlerimi açmama yardım etti ben düşünüyorum ya evlendikten sonra bunlar yaşansaydı gerçi bunlar kendisi türkiyedeykende yaşansaydı yani 8 yıl boyunca tek bir kötü söz etmedim elimi kaldırmadım ama bu sefer o sinirle katil olurdum heralde ama şuanda yani şükür ediyorum halime
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.