Şimdi Ara

ibret olsun hepinize!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
5
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alinma ama cok salaklik yapmissin.Tamamen kopar iliskini o kizla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neredesin Sen

Nasıl bir mide var arkadaşım sende? Nasıl dayandın 8 sene?

ibret olsun hepinize!!!

benlik bir karikatür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

Hocam çok afedersin ama bu sabır değil resmen salaklık ahmaklık yani kusura bakma cidden bunları demek istemezdim. Kız ta sen askerdeyken göstermiş ne mal oldugunu . Kız seni sürekli beklemede tutmuş bu arada başka erkeklerle iş çevirmiş. Kahve makinesi olsa anlar bu durumu sen nasıl göremedin? Zaten kız bir kere ayrılalım diyorsa sen askerdeyken birini bulmuştur. Ayrıca söz dediğin ağızdan bir kere çıkar öyle ayrılalım diyenleri direk şutlayacaksın. Bunlardan ciddi ilişki materyali gelmez hocam. Kusura bakma ama 5 yılını ot gibi harcamışsın kızın peşinde koşmussun sürekli. Kız da seni cepte tutmuş. Şu an hala devam eden konuşmanız bile çok saçma . Kıza s.ktiri çekeceksin bu kadar basit bundan sonra görüşmeyelim de faceden sil telefonunu vs herbir haltını sil . Ortada kalsın mal gibi anlasın ne b.k oldugunu. Kız kız değil resmen ....

Yazım ağır oldu biliyorum hocam kusura bakma ama gerçekler bunlar.

hocam vala toplu olarak herkezin sözünü dinledim ve faceten sildim umarım bundan sonra karşıma bunları hakedicek birisi çıkar :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Orijinalden alıntı: mithat.orhan

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Hata en başta sen birisi için neden şehirler arası yol kat ediyorsun

Hemde kolayca ayrıldık diyen birine ...

Malesef bu 8 yıllık aşk değil kusuruma bakmayın fakat kullanma olmuş

Yazık oluyor işte böyle geçen senelere , çekilen çilelere

Bence suçlu sizsiniz , kendinize bile vermediğiniz değeri başkasına veriyorsunuz

Sonrada ben bunları feda ettim demek sizi haklı çıkarmıyor sizi saf yerine koyuyor

Her şeyin dozu var ..

Sizin adınıza üzüldüm çok kötü bir tecrübe

baya kötü bi tecrübe hemde

O kızlada bi daha görüşme ayrıldıktan sonra neden konuşmaya devam ediyorsun ki

Seni aldatıyor hayatını yaşıyor sen ise eski sevgilisi hemde boynuzlanmış olarak resti çekmiyorsun

Bence bir piskoloğa falan git normal insanların yapacağı bir şey değil

Biz olsak resti çeker tekmeyi çoktan vururduk

aynen öyle yaptım şuanda kardeşim bakalım hayırlısı bundan sonra hayat ne göstericek

• Bir ara okurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithat.orhan

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

Hocam çok afedersin ama bu sabır değil resmen salaklık ahmaklık yani kusura bakma cidden bunları demek istemezdim. Kız ta sen askerdeyken göstermiş ne mal oldugunu . Kız seni sürekli beklemede tutmuş bu arada başka erkeklerle iş çevirmiş. Kahve makinesi olsa anlar bu durumu sen nasıl göremedin? Zaten kız bir kere ayrılalım diyorsa sen askerdeyken birini bulmuştur. Ayrıca söz dediğin ağızdan bir kere çıkar öyle ayrılalım diyenleri direk şutlayacaksın. Bunlardan ciddi ilişki materyali gelmez hocam. Kusura bakma ama 5 yılını ot gibi harcamışsın kızın peşinde koşmussun sürekli. Kız da seni cepte tutmuş. Şu an hala devam eden konuşmanız bile çok saçma . Kıza s.ktiri çekeceksin bu kadar basit bundan sonra görüşmeyelim de faceden sil telefonunu vs herbir haltını sil . Ortada kalsın mal gibi anlasın ne b.k oldugunu. Kız kız değil resmen ....

Yazım ağır oldu biliyorum hocam kusura bakma ama gerçekler bunlar.

hocam vala toplu olarak herkezin sözünü dinledim ve faceten sildim umarım bundan sonra karşıma bunları hakedicek birisi çıkar :S

Hah şöyle hocam yahu. Fazla koşmayın kimsenin peşinden. Önceliğiniz her zaman kendiniz olsun. Fazla değer vermeyin. Seviyor olabilirsiniz ama öncelik kendinizde olmalı kendinizi düşünün zarar görmeyin.

• Billaben kullanıcısına yanıt
    değmez kardeşim hemen irtibatını kes,konuşma dahi.nedir sana yapılan bu zulüm,valla oturduğum yerde ayar oldum.başkaları onun basit yanını görmüş faydalanmak istemiş ama sen hala ona çok güvenirdim gibi kelamlar ediyorsun aç gözlerini.bırak açık saçık giyinsin bırak her gece içsin bırak yıkıldığı yerde kalsın sende uzaktan izle ve keyif çubuğu tüttür.herkes hakettiği gibi yaşar,ona mani olmaya kalkma bilakis senden fikir sordu mu onu teşvik et.ooo süper ortam gibilerinden falan.kimse için ağlamaya üzülmeye değmez
  • Şimdi normalde söylemek istediklerimi buraya yazsam hem konuyu açan arkadaşa giydirmiş olucam zaten vuran vurmuş birde ben vurmayayım.. Hem de kıza giydirdiğim için banlanıcam en iyisi susup gideyim. Allah erkek milletine akıl fikri versin ne diyim.
  • Hikayenin gerçkeliğini tartışmaya gerek yok. Yalan veya gerçek ben ihtimal üzerinden yazıyorum.
    Arkadaş nasıl sevmişsin öyle. Sevmeni imrendim açıkçası. Ama gel gelelim yok böyle bir davranış. Davranışın çok gereksiz olmuş. Hele ki kız sana itiraf edip sıkıntısını dile getirdiğinde ki halin birşey diyemedim sana. Kız seni aldatmış resmen. Üstelik senleyken seni sevmemiş be dostum.
    Dünyalık aşkların hepsi karşılık bekler. Hatta karşılığını isterken verdiğinden daha çok istersin her zaman. Sen Çok sevmişsin belli ki. O yüzden sabretmişsin. Karşılığını beklemişsin belki hala bekliyorsun o yüzden kin tutmuyorsun. Şimdiye kadar birçok sefer kin tutman gerekirdi. Konuşman hiç birşey hissetmediğinden değil hala ona kırgın olmadığından kaynaklanıyor. Belki hala bir ışık görsen sevgilim diyebilceksin o yaratığa.
    Psikolojik tedavi görmen faydalı olabilir. Ama bana kalırsa eğer hala hayallerin bitmemiş ise hayallerini gerçekleştir. İyilik yapmaya çalış herkese... Sev herkesi sevilmek için. İnsan egosunu en çok tatmin eden olay sevilmektir herkes tarafından.
    Affedersin ama bana göre karaktersizlik yapmış olan o kızla konuşma artık. Şu sözü unutma ; Hayatta kimseye güvenmeyeceksin demek saçmalıktır inan. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan..
    Velhasıl kelam bu sözüde unutma " öldürmeyen acı güçlendirir." Emin ol bu olaylar geçtikten sonra çok daha güçlü ve dayanıklı olacaksın. Yolun bahtın açık olsun dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Hikayenin gerçkeliğini tartışmaya gerek yok. Yalan veya gerçek ben ihtimal üzerinden yazıyorum.
    Arkadaş nasıl sevmişsin öyle. Sevmeni imrendim açıkçası. Ama gel gelelim yok böyle bir davranış. Davranışın çok gereksiz olmuş. Hele ki kız sana itiraf edip sıkıntısını dile getirdiğinde ki halin birşey diyemedim sana. Kız seni aldatmış resmen. Üstelik senleyken seni sevmemiş be dostum.
    Dünyalık aşkların hepsi karşılık bekler. Hatta karşılığını isterken verdiğinden daha çok istersin her zaman. Sen Çok sevmişsin belli ki. O yüzden sabretmişsin. Karşılığını beklemişsin belki hala bekliyorsun o yüzden kin tutmuyorsun. Şimdiye kadar birçok sefer kin tutman gerekirdi. Konuşman hiç birşey hissetmediğinden değil hala ona kırgın olmadığından kaynaklanıyor. Belki hala bir ışık görsen sevgilim diyebilceksin o yaratığa.
    Psikolojik tedavi görmen faydalı olabilir. Ama bana kalırsa eğer hala hayallerin bitmemiş ise hayallerini gerçekleştir. İyilik yapmaya çalış herkese... Sev herkesi sevilmek için. İnsan egosunu en çok tatmin eden olay sevilmektir herkes tarafından.
    Affedersin ama bana göre karaktersizlik yapmış olan o kızla konuşma artık. Şu sözü unutma ; Hayatta kimseye güvenmeyeceksin demek saçmalıktır inan. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan..
    Velhasıl kelam bu sözüde unutma " öldürmeyen acı güçlendirir." Emin ol bu olaylar geçtikten sonra çok daha güçlü ve dayanıklı olacaksın. Yolun bahtın açık olsun dostum.

dostum yorumun için çok teşekkür ederim ben deminde belirttiğim gibi artık kendim için yaşıycam evet belki bi süre kimseyle olamam ama olucaksamda eğer o kişinin elini tuttuğum zaman güvenebilip işte bu benim evleniceğim kişi diyebilmeliyim tabiki hayallerim var ve şuanda okulum ve hayallerimin peşinden koşmaktan başka birşey yapamıycam malesef ama bi hırsla faceimden sildim büyük ihtimal farkettiğinde yazıcaktır ozamanda zaten gereken cevabı alır

• quote:

Orijinalden alıntı: pozitron84

değmez kardeşim hemen irtibatını kes,konuşma dahi.nedir sana yapılan bu zulüm,valla oturduğum yerde ayar oldum.başkaları onun basit yanını görmüş faydalanmak istemiş ama sen hala ona çok güvenirdim gibi kelamlar ediyorsun aç gözlerini.bırak açık saçık giyinsin bırak her gece içsin bırak yıkıldığı yerde kalsın sende uzaktan izle ve keyif çubuğu tüttür.herkes hakettiği gibi yaşar,ona mani olmaya kalkma bilakis senden fikir sordu mu onu teşvik et.ooo süper ortam gibilerinden falan.kimse için ağlamaya üzülmeye değmez

kestim kardeşim bugün forumdaki herkez hep bir ağızdan aynı şeyi söyleyince bende bir hırsla sildim faceimden artık benim hayatımda benden başka ailemden başka değerlisi olmaması lazımmış onu anladım askerden izine çıktığımda bile ailemin yanına gitmeden önce onun yanına gidip öyle ailemin yanına geçtim

• Kısa ve öz: Çıkar şu kızı hayatından.
  • bende de yeni bitti okumaya yuregim yok. Allah yardimcin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette kız bitti ya. Ayran gönüllüymüş.

sendede biraz sıkıntı var. Ayrıldın madem ne diye görüşüyorsun daha.

bitmiş artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa ve net hak etmişsin.
  • Abicim kusura bakma ama belliki bu kız kaşar ondan sana ne sevgili ne yar nede eş olur.

• Bu nasıl ilişki lan böyle
  • Oha hacı ne yapmışsın sen böyle..Bence doktora git sana psikoloji takviyesi yapsın
  • Yat kalk dua et Allah korumuş seni. Kıza bak be.. Gerçi kusura bakma ama sende haketmişsin yani yaptıklarına bakılırsa. İnşallah sana ders olur. Hakkında hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: killikli

S.S. ; S.S. kuralı her daim geçerlidir
    sende de olduğu gibi tecrübeyle sabittir

o kural nedir pek anlayamdım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.