Arkadaşlar Acembirliğim Burası. Aynı Dönemde Gideceklerim Varmı ? Ve Daha Önce Acembirliğini Yapanlar Varmı. Tozlu Ve İştimaların Ağır Olduklarını, Genelde İse Komando Yetiştirdikleri Söyleniyor Yapanlar Bilgilendirebilirmi ? Birde Çanakkale'de Yaşayıp Acembirliği Buraya Düşen Var Mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: SertacBey17
Arkadaşlar Acembirliğim Burası. Aynı Dönemde Gideceklerim Varmı ? Ve Daha Önce Acembirliğini Yapanlar Varmı. Tozlu Ve İştimaların Ağır Olduklarını, Genelde İse Komando Yetiştirdikleri Söyleniyor Yapanlar Bilgilendirebilirmi ? Birde Çanakkale'de Yaşayıp Acembirliği Buraya Düşen Var Mı ?
banada orası cıktı kardeş. kacıncı taburdasın? bana 3 gelmiş
İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40 INCI P.EĞT.A./ISPARTA MERKEZ bende sadece bu yazıo:S herkezde tabur felan belli bende değil neden acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Demiralay40
İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40 INCI P.EĞT.A./ISPARTA MERKEZ bende sadece bu yazıo:S herkezde tabur felan belli bende değil neden acaba
Merak Etme Dostum Sadece Sende Değil Bendede Yazmıyor. Sadece İÇ GÜV.EĞT. VE TATB.MRK.K.LIĞI 40 INCI P.EĞT.A./ISPARTA MERKEZ Yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertacBey17 -- 13 Ekim 2013; 0:33:29 >
Abooov. Isparta he? Geçmiş olsun beyler Hemen bir il yukarım, Antalya'lıyım ben de acemiliğim Burdur' a çıktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme