Bildirim
iç güvenlik eğitim ve tatbikat merkezi komando çavuş eğitimi ısparta egiridire düşenler!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kardeş aynı yerdeyiz 25 mayısta teslim oluorum bayram kar... -
evet arkadaslar bende ordayim
24 mayis teslim gorusmek üzere -
arkadaşlar bende ısparta iç güwenlik tatbikat merkezinde askerliğimi yapacam oraya gidenler eklesin beni tanışalım mafya_14_06@hotmail.com -
Malesef Bende oradayım.. Serdal DOĞRU ısparta iç güvenlık eğitim ve tatbikat merkez
2.tabur 1.bölük
Sıhhiye
demans35@hotmail.com tanışalım arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sessiz@Saglıkcı -- 8 Şubat 2009; 14:25:32 > -
selamlar herkese.arkadaşlar oglum 89/3 tertip olarak egirdir komando alayı çavuş egitim taburuna düştü..kısmetse 20 agustosta birligine teslim olacak..oradan eger çavuş olarak dagıtım olursa komando çavuşu olarak mı dagıtım olacak? yoksa normal piyade çavuşu olarakmı her hangi bir yere dagıtım olacak??
birde araştırdıgım kadarı ile genelde dogu veya güney doguya dagıtım çıkıyormuş ..lütfen bana bilgi verebilirmisiniz acaba..şimdiden teşekkür ederim...
tüm askerde olanlarada hayırlı teskereler dilerim... -
arkadaşlar, buraya düşen arkadaşlar ISPARTA 40. PİYADE ER EĞİTİM ALAYI başlığını dikkatlice okusunlar. kısa bir bilgi olarak 40.PİYADE ER EĞİTİM ALAYI ile sizin düştüğünüz komando alayı birleştirilip İÇ GÜVENLİK EĞİTİM VE TATBİKAT MERKEZ KOMUTANLIĞI oldu, o yüzden 40. PİYADE ER EĞİTİM ALAYI başlığındaki bilgiler aynı zamanda KOMANDO ALAYI ile yüzde 90 benzerlik gösteren şeyler.
o başlığın linki de şu;
http://forum.donanimhaber.com/m_19569735/tm.htm
şurdan itibaren benim mesajlarımı takip edebilirsiniz
http://forum.donanimhaber.com/m_19569735/mpage_2/key_/tm.htm#27771484
hayırlı teskereler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nopasaran -- 13 Ağustos 2009; 0:02:30 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X