Şimdi Ara

iç güveysi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üniversiteden beri birlikte olduğum kızla evlenme hayallerimiz var. benim dile getirmek istediğim şey şu; ben İzmir'de yaşıyorum kızda Amasya da evlenince benim Amasya'ya gelmemi istiyor iç güveysi olarak. benim izmir!de yani yaşadığım şehirde bi aile şirketimiz var ve biraz varlıklı bir aileyiz bu duruma rağmen beni yanına çağırıp orda kalmamı istiyor bende istemiyorum. ama eğer gelmezsem ailesinin istemeyeceğini söylüyor. buna karşılık olarak sendemi ailen gibi düşünürsün diye sordum, aldığım cevapsa ailem ne derse o olur oldu kendiside çalışıyor ailesini nadir görüyor. bunları istemesinin nedeni ise ailesinin yakınında olmak istemesi. tabikide çok iyi anlıyorum ama ben bilmediğim bi şehirde bi sahibi değilken nasıl kurulu düzenimi bırakıp gitmem ne kadar doğru olur. ben kendisine şimiden sözde verdim istediğin zaman gider gelirsin seni hiç darlamıyorum diye ama yinede gelmek istemiyor ne yapmam lazım. şuan bu yazıyı yazarkende nasıl yazdığımı bilmiyorum aklım çok karışık siz derdimi anladınız birazda olsa başka insanlardan akıl yada bi düşüncelerini merak ediyorum

• gönder gitsin. evlendiğinizde ailesi sen olacaksın. bu kafada değilse şimdiden bitir. zaten çok uzun sürmez. boşanmak çok daha zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız aşırı güzel değilse sepetle ağa sana kız mı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.