Şimdi Ara

İç Mekan IP Kamera Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde Banggood sitesinden Xiaomi 1080p Dafang model IP kamera aldım ama Avrupa ile uyumlu değilmiş kullanamadım.

Hazır 11.11 indirimleri varken yeni bir tane almak istiyorum. Bana Türkiye ile tam uyumlu 30 doları geçmeyecek bir kamera önerir misiniz?

İstediğim özellikler

*1080p ya da 720p de olur. En az 25 FPS
    * Hem android hem Windows'tan kontrol edebilme. Kamerayı sağa sola yukarı aşağı hareket ettirebilme
    * Otomatik Hareket takibi Özelliği
    * SD Karta kayıt yapabilme
    * Net gece görüş özelliği
    * İki taraflı ses aktarımı (Telsiz gibi konuşabilme)

Bu saydıklarım Dafang modelinde vardı ama Cloud kameraymış Xiaomi'nin serverine bağlanarak çalışıyor. Ben direkt IP kamera istiyorum IP adresini yazınca şak diye bağlansın. Digoo DG-M1X var baktığım ama çok mu dandik sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMEHUNTER -- 7 Kasım 2017; 14:34:50 >

• digoo m1x 'te otomatik hareket takip özelliği varmı ki ?

digoo m1z kullandım gece görüntü escam qf003'e göre çok kötü. m1x 960p olduğuna göre onunda kötü olabileceğini varsayıyorum.

hareket takip özelliği olmazsa olmazınız değil ise escam qf003 çok başarılı bir kamera hem gündüz hem gece görüntüsünde. gearbest ama tr sitesinden değil global sitesinden veya mobilden satın alırsanız fiyat biraz daha uygun oluyor
  • shamu kullanıcısına yanıt
    digoo bana da çok kaliteli gelmedi. Sordum Türkiye ile uyumlu hangi model önerirsiniz diye bunu yazmışlar.

Aslında otomatik hareket takibi çok mühim değil. Kolayca bağlansın ve kontrol edilebilsin SD karta döngülü kayıt yapsın, PC'den de kontrol edilebilsin yeter, Bunları yapıyor mu?. Görüntü kalitesi iyiyse escam qf003 alayım madem. Yazılımı falan dandik değil öyle değil mi? Xiaomi'nin yazılımı yarısı çince yarısı ingilizceydi.
  • hani şak diye bağlansın demişsiniz ya ilk mesajınızda escam böyle şak diye bağlanıyor :)
    yazılımı ingilizce çince birşey görmedim. ilk kurulumu digoo kadar zahmetli değil.
    keyif alarak kullandım sonra digoo'ya geçtim şimdi tekrar escam siparişi vereceğim ama qf003'mü yoksa qf507'mi. qf507'yi merakımdan yoksa qf003 gayet yeterli bir kamera.
  • Teşekkür ederim ben biraz daha araştırayım youtube'dan inceleme videolarını falan izleyeyim Cumartesi günü karar verip sipariş edeceğim bir tane.

Yurtiçi sitelerden alsam aynı malı 3 katı fiyata satıyorlar. O yüzden 30 dolar bandında olan ürünlerden bakıyorum.
  • evdeki kediler icin bende bir ip kamera tavsiyesi alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Teşekkür ederim ben biraz daha araştırayım youtube'dan inceleme videolarını falan izleyeyim Cumartesi günü karar verip sipariş edeceğim bir tane.

Yurtiçi sitelerden alsam aynı malı 3 katı fiyata satıyorlar. O yüzden 30 dolar bandında olan ürünlerden bakıyorum.

hangi kameraya karar verdiniz acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç içi kamera önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GUUDGO GD-SC03 Snowman 1080P incelemeleri fena değildi fiyatta güzel olunca benim tercihim bundan yana oldu

kodla beraber 2 tanesi 100 tl civarına geliyor. değerlendirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Fazla pahalı bişeye para vermek istemedim. Şunu aldım 11.11'den.

https://www.aliexpress.com/item/JOOAN-C5M-D-Wireless-IP-Camera-720P-Wi-Fi-Network-Surveillance-Wifi-Night-Vision-CCTV-Camera/32249884120.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.n2PXsU

İş görür mü sizce?

yazan özellikler doğru ise gayet iyi görünen bir kamera Türkiye'de benzerleri 250 TL civarı, 11.11'de kaç paraya geldi size. birde ürün geldiğinde kayıt'tan resim alıp paylaşabilir misiniz? forumdakiler içinde iyi bir örnek olabilir.

• integritybilisim kullanıcısına yanıt
    Takipli Kargo ile 16$ a aldım. (60 TL civarı)

Gelince incelemesini yazarım. İstediğim özelliklerin hepsi hemen hemen var. Ucuz olması biraz kıllandırdı sadece. Umarım iyi birşey çıkar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.