Şimdi Ara

iç tavan döşemesinden leke çıkartma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen yaz yolcu koltuğunda birisi bisküvi yerken tavan döşemesine biraz bulaştırmış, arabadaki şu bildiğimiz ıslak mendille
    izi ve etrafını sildim çember şeklinde ama o çember şeklinde hafif bir karartı kaldı orada.neyse bu iz ıslak mendildeki alkoldendir dedim
    temiz bir hafif sabunlu bezle sileyim dedim ama kuruyunca gene sanki kurumamış da sildiğim yer yaşmış gibi bir iz kaldı.En son geçen hafta Toyota servisine gösterdim onların oto kuaförü de izi yok edemedi.Kafayı yemek üzereyim ben bu izi kime,nereye göstereyim de çıkarttırayım?

• Aracımın sanrufunu tamir ettirmiştim sanrufu yağlamıslar ve yag oradan tavan döşemesine gecti sanrufu yaptırdıgım yer uzakta oldugu için bi ara gider gösteririm dedim daha sonra oto aksesuarcıya gittiğimde o gördü döşeme temizle köpügü bunu cıkarır dedi denedim ve cıkardı fiyatıda makul birşey 7 liramı neydi onu dene derim ben markasını tam hatırlamıyorum ama köpüğü sıkıyorsun köpüğün ucmasını bekliyosun nemli pamuklu bir bezle siliyorsun leke beze geçiyor umarım işine yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: thegreenblack

Aracımın sanrufunu tamir ettirmiştim sanrufu yağlamıslar ve yag oradan tavan döşemesine gecti sanrufu yaptırdıgım yer uzakta oldugu için bi ara gider gösteririm dedim daha sonra oto aksesuarcıya gittiğimde o gördü döşeme temizle köpügü bunu cıkarır dedi denedim ve cıkardı fiyatıda makul birşey 7 liramı neydi onu dene derim ben markasını tam hatırlamıyorum ama köpüğü sıkıyorsun köpüğün ucmasını bekliyosun nemli pamuklu bir bezle siliyorsun leke beze geçiyor umarım işine yarar

üstad aracınızın sunroofunu nerede tamir ettirdiniz?
    benim aracınki çok tıkırtı yapıyor stablize yolda.iç perde yada içinde bi aksam sanki boşta gibi.kime yaptıracağımı bilmiyorum?
  • Kocaeli izmit sanayide yaptırdım pek yapan usta yok millet açmaya bile korkuyor ve baya para çekiyolar ben e36 nın sanrufunu 300 liraya yaptırdım 400 lira fiyat cekmişlerdi 1 yıl oluyor ama benim sanruf kapalı kaldı açılmıyordu azda yan duruyordu ayakları kırılmıs seninki bukadar para tutmaz herhalde umarım yardımcı olmusumdur benim aracım bmw oldugu için servisinin yanından bile gecmedim piyasada 1 se serviste 3 cekiyolar servise gitmeni öneririm ama sende bi bak belki bi vida gevsemiştir benim gecenlerde sanruf tam kapanmıyordu önde eğilen parca takılı kalıyordu tam yatmıyordu yağladım sorun kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegreenblack -- 20 Şubat 2011; 22:49:13 >
  • teşekkürler..sunroof işine herkes bakmıyo.ya ankaraya gitcem yada yaz tatilinde yetkiliye.
  • Birde sonaxın döşeme ve plastik temizleyicisi var güçlü bir kimyasal ben onunla çıkartıyorum herşeyi onu dene..8 tl olmuş pahalı değil..Ama o kadar iyi bir ürünki valide hanım bile keşfetti evde halılara dahi uyguluyor en son nar lekesini çıkarttı yakın mesafeden iki fıs fıs sonra ıslak bezle silince kuruduktan sonra leke bırakmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.