Şimdi Ara

İcardi sezon sonu gönderilmeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

İcardi sezon sonu gönderilmeli mi ?

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2025)
Giriş
  • Sizce İcardi sezon sonu gönderilmeli mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İcardi eğer iyileşirse ondan iyisi mi var? Yeter ki oynamak istesin. Oynamak isterse ve sakatlığı geçerse 2 sene daha oynar bizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    Bu yazdıklarına kesinlikle katılmıyorum.Bu çarpraz kopma olayında bile sahtekarlık var.Çarprazı kopan adam atlayıp zıplayamaz.Bu herif dinlenip tedavi olacağına karısının peşinde cafe cafe koştu Arjantin'de.

Bıktım artık bu adamın karısıyla arasında geçen ahlaksızlıkları görmekten.
    İlk sezon hariç adam gibi top oynadığını görmedim.Herifin maaş,vergi,villa,özel uçak vs masrafı 12-13 milyon Euro senelik.Herif sözleşmesine senede şu kadar özel uçakla seyahat maddesi koydurmuş.En ufak arada Fink atıyor sağda solda profesyonellik sıfır.

Bu adama verilen parayla üst düzey forvet alırız.Sezon sonu biran önce gönderilmeli.Ama yönetim göndermeyecek.Boşa takımda yer kaplamaya devam edecek.

Bu arada sakatlanmadan önce takımı karıştırıyordu.Her topu ayağına istiyordu.Sakatlanması bir derece faydamıza oldu.Ben kesinlikle çarprazının koptuğuna ihtimal vermiyorum.Daha hafif bağ zedelenmesi olduğunu tahmin ediyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçek icardi yi son gördüğümüz maç 30 mayıs 2023

avrupa da futbol oynayamaz artık özellikle bizim sistemde taşınacak tek topçuya yer yok

• İcardi müthiş başarılı oldu hem saha içi hem saha dışı Gs'ye inanılmaz faydası oldu , taraftarı kendine aşık etti ve fakat geçen seneden beri söylüyorum eğer severek ve iki tarafın da içine sinerek bir ayrılık olabiliyorsa olmalı idi.Bu sezon çöp oldu bundan sonra da dikiş tutar mı çok tereddütlüyüm.

• Sakatliktan sonra form turarsa bence en az 2 sezon daha büyük isler basarabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İcardi sezon başında kamp yemesine rağmen ve çok fazla zayıf haliyle bile yeterli görüntüyü vermiyordu. Zaten bu tarz adamların futbol oynaması tamamen keyfi, wanda hastalandı diye futbolu bırakıcaktı 6 ay sonrada boşanıyorlar.. Böyle bir profesyonellik beklemiyorum, bi anda bırakabilir veya bi anda karar verebilir. O yüzden güzelce vedalaşmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.