Bugün aldıgım laptop nasıl sizce casper markası iyimi oyn oynucam netten nasıldır bilen bilgilendirsin
Yonetici olsam bu başlığı silerim içeri gir nedir ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
sanane kardeşim biliosan konuş yok kalabalık etme yaylan
Ekran kartı oyunlar için yeterli değil.
netten online oynucam ounları ha bide nef underground 2 ve cs yukleyecem uyugun deüilmi
quote:
Orijinalden alıntı: kabardeyyy
netten online oynucam ounları ha bide nef underground 2 ve cs yukleyecem uyugun deüilmi
Az önce başka bir linke bakmışım yanlışlıkla pardon. 630M oyun için orta seviye bir kart dediğiniz işleri rahat yapar.
peki casper kalitede nasıl bana bu kaç yıl yeter bundan önce bi laptop vardı lg nin özellikleri ahım sahım değildi ama 7*24 açıktı lapotop dan bahsediyoz 6 seneden fazla dayandı bu koşullarda
peki casper kalitede nasıl bana bu kaç yıl yeter bundan önce bi laptop vardı lg nin özellikleri ahım sahım değildi ama 7*24 açıktı lapotop dan bahsediyoz 6 seneden fazla dayandı bu koşullarda
Hiç casper kullanmadım ama çoğu kişi memnun değil.
quote:
Orijinalden alıntı: kabardeyyy
sanane kardeşim biliosan konuş yok kalabalık etme yaylan
Öncelikle üslubuna dikkat et! Adam gayet haklı forumda bazı kurallar var ve bunları ihlal ediyosun ve yardım bekliyosun başka?
Ayrıca o bilgisayarla oyunları açarsın, oynayabilir misin bilemem, oynasan bile harici klavye al elin yanar falan,ha bi de sık sık teknik servis ziyaret edersin artık