ben varya ben şu hayatta birtek ne zaman öleceğimi bilmiyorum... bugün beğendiğim kızın nişanlısı geldi işyerine baktım elinde çiçek çikolota tatlı kız istemeye gelir gibi birileri geldi hemen anladım tabi mevzuyu ... eeee ne yapalım buda gelecekmiş başımıza bunuda yaşatacağı varmış büyük Allahın... ayrıca parmağında yüzük vardı.. Allah topunun belasını versin yaptıkları burnundan fitil fitil gelir inşallah.... |
İçim acıyor arkadaşlar içim .... (3. sayfa)
-
-
Kendinizi çok yıpratıyorsunuz kadınlar için. Bu kadar kendinize zarar vermeyin, değmez hocam. Birkaç ay sonra unutacağınız ya da aynı gözle bakmayıp bir şey hissetmeyeceğiniz bir kadın için bu kadar nefret kusmanıza gerek yok. Üzmeyin kendinizi boşu boşuna.
-
vallahi kitabın ortasından konuştun ustam..
haklısın kendimi çok yıprattım öyle böyle değil hemde..
nefret de sevgi kadar güçlüymüş bunu fark ettim o kızda inşallah benim yaşadıklarımın aynısını yaşar..
evlensede gün yüzü görmez inşallah .. ondan çıkmazsa çocuklarından torunlarından çıksın...
-
Öncelikle sakin olun hocam. İşinize gücünüze odaklanın. Bu kadın sizi seçmemiş zaten sevdiği biri varmış cebinde tuttuğu onunla evlenecekmiş işte. Ben sizden yaşça küçüğüm 25 yaşındayım, her türlü pisliği son zamanlarda gördüm insanlardan ama bu olayların üzerine fazla düşünmemeye çalışıyorum şahsen. Hayatınıza odaklanın, düzeninizi kurun, hayattan zevk almaya çalışın. Bu olayların üzerinde fazla durmayın yoksa psikolojik olarak çöküntüye girersiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla doğru diyorsun dostum .. ama işte ne yaparsın ki gönü ferman dinlemiyor senin yapın benden genç ama sen bu olayları daha iyi çözmüssün valla ben bazı şeyleri daha yeni yeni anlıyorum...
o değilde bu kızı kafaya takmaktan bende bazı hastalık belirtileri başladı. unutkanlık başladı bende telefonda kayıtlı birisi arıyor ama kim olduğunu hatırlamıyorum arabayı park ediyorum nereye koyduğumu hatırlamaya çalışıyorum böyle sıkıntılar yaşıyorum bilmiyorum sonumuz nereye varacak bizim ??? bu kız varya bu kız benim çok ahımı aldı....
-
geçer, zamanla bişey kalmaz.
geçmiyor kalbimin acısı geçmiyor a dostlarrr....:( :( :( :(
-
ben bu işte şunu anladım ki nefret de sevgi kadar güçlüymüş ...o kızdan sadece nefret ediyorum çok pis intkam almak istiyorum.....
-
ya ne anlatıyon sen ya
-
Benim anlamadığım neden nefret ediyorsun? Kız sana kötü bir şey mi yaptı? Seni kullandı mı, kandırdı mı? Sana umut verip peşinden koşturup sonra ben istemiyorum mu dedi? Sen hoşlanmışsın o hoşlanmamış olay bu kadar, son derece normal. Sen ondan hoşlandın diye o da senden hoşlanmak zorunda değil. Üzülebilirsin ama nefret etmen yanlış geliyor bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 9 Ocak 2023; 17:50:12 >
valla hocam hiç birşey öyle göründüğü gibi değil ...
beni ele güne rezil etti gururumla oynadı kız saç ekmeği gibi bir öyle bir böyle insanlara helede erkeklere işine geldiği gibi davranıyor işine gelenlere canım cicim hayatım işine gelmeyenlere dirsek gösteriyor.
şimdi ben intikam almayayım da kim intikam alsın sen söyle ???
-
yaşananlar geçmişte kaldı.
yaşananların sizin geleceğinize olumsuz etki edecek ve kontrolünüz dışında olan bi sonucu var mı?
1- yaşadıklarınız size bi nafaka yükü getirip maaşınıza haciz koyulmasına neden oldu mu? hayır.
2- yaşadıklarınız işinizi kaybetmenize ve maddi darlıklara düşmenize neden oldu mu? hayır.
3- yaşadıklarınız çocuğunuzun elinizden alınmasına neden oldu mu? hayır.
insan günlerce kendisinin uzayda yaşadığını düşünüp durursa, sonunda buna inanır.
sen günlerdir kendi yaşadıklarını düşünüp duruyosun ve "ne kadar da kötü bi durumdayım" gibi düşünmeye kendini koşullandırıyosun.
sana tavsiyem, birkaç gün kendi durumunu düşünmeyip, şu yazdığım maddeleri yaşayanların durumlarını düşün. kendini o durumda hayal et ve bunu 5 saniyeliğine değil 5 günlüğüne yap. yazdığım maddelerin ortak özelliği, orada başa gelenlerin kontrol dışında başa geliyor olması. mahkeme çocuğunu senden ayırıp eski karına verirse, bunu geri çeviremezsin mesela. maaşına haciz koyduklarında: "durun, bu haciz yüzünden benim tekrar evlenmemi engellemiş oluyosunuz" demen işe yaramaz.
bu tarz durumları düşünürsen, kendi durumunun o kadar da kötü olmadığını anlayacaksın.
kafanı topladığın an yaşadığın herşey bir deneyim olarak kalacak, ve hayatın normal seyrinde devam ediyor olacak. geleceğin senin kontrolünde. şimdi rahatla.
git dizi izle, günlerce haftalarca izle, bir dizi bitince diğerine başla. kafayı dağıt. bir süreyi böyle geçir. maksat aynı şeyi düşünüp durmamak. o süre geçtikten sonra zaten rahatlamış olacaksın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abi yaşın benden büyük, 26 olacağım ve ben de yalnızlık çekiyorum. Yalnızlık zor olsa da akışına bıraktım, olursa olur olmazsa olmasın modundayım. Şu erkeklere işine geldiği gibi davranma konusunda haklısın. Kadınlar gerçekten kendisine fayda sağlayacak erkeklere çok iyi davranıyor, işine yaramayacak insanlara ise b.k kadar değer vermiyor. Sonra işi düşünce kötü davrandığına da iyi davranıyor Ama yapacak bir şey yok, kadınlardan beklentiyi düşürmek lazım. Ülkemizdeki kadınlar kendileri ile aynı pozisyondaki erkekleri asla kendine layık görmüyor. Her zaman daha iyisini istiyorlar. O yüzden kimsenin peşinden koşmanın gereği yok(senin durumun için söylemiyorum) zira iki taraf da ilişkiye eşit şekilde emek vermeli.
adam daha elini tutmadığı kız için 3 sayfa ağlamış, bu karakterle zor kız işleri...
-
ne varmış karakterimde beeee sana mı soracam nereye ne yazacağımı ???
sende haklısın bilader eşşeğe haddiden fazla değer verirsen kendini yarış atı zannedermiş...
-
valla bu saattten sonra olacağı varsa da ben istemiyorum zaten ... bu sattten sonra sevgiye insalara düşman oldum...
kadın milleti acayip birşey arkadaş çözemedim ben bu işi..
ayrıca bazı çok bilmiş arkadaşlar kızın elini mi tuttun sana umut mu verdi demişler o bana umut vermedi ama ben ona umut verdim ne olacak ???
aramızda ekmek tuz hukuku vardı yedğimiz içtiğimiz ayrı mı gitti onunla Allah belasını versin başka şey demiyorum..!!!
-
Ne abarttın ya. Aranızda birşey olmamış ki. Bu yaşına kadar çoktan kaşarlanman gerekiyordu. Açıkça yazdım.
Kadın milleti böyledir ümit verir peşine takar daha iyisini bulur sepetler seni.
-
ben kendimi evleneceğim kıza saklıyorum .. her gün başka bir kızla kafede orda burda gezip tozan adamlardan değiliz ayıp değil ya ????
benim bugüne kadar elime dişi sinek bile değmedi...
-
Kız seni kabul etmedi diye niye bela okuyorsun kafaya bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X