Şimdi Ara

İçim acıyor arkadaşlar içim .... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam... sevgin "çok fazla" bunu zaten konuyu okuyan herkes anlamıştır.

İşte kız da diyodur ki bu kişi"çok fazla" ilgi bekliyor seviyor... korkutursun.

He bence samimi olayım kız seni beğenmemiş işte???

Sen neden diğer kızlarla olmuyorsun? Çünkü o yaşadığın hissi hissetmiyorsun.

O DA SENLE OLMUYOR ÇÜNKÜ AYNISINI HİSSETMİYOR.

bi rahatla kabullen önüne bak tüm kadınları yargılamak niye? o seni tüm erkekler gibi görse güzel olur muydu?

sevgi da ölcem bittim gibi birşey değil. Paylaştıkca anlıyorsun kıymetini... Beraber zorluklara göğüs gerince farkediyorsun

• 7805 7 kullanıcısına yanıt
    quote:

ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmuyor biti artık olan hep bana oluyor üzülen yıpranan hep ben oluyorum...

ilişkilerde "uğraşan" taraf olmamalısın zaten. bu kafa yapısına sahip olduğun için "sonraki ilişkimde yine uğraşacam ve sonunda yine üzülme itimalim olacak" diye kaygıya kapılıyosun. bu kaygı nedeniyle de: "benim için kız-mız işi bitmiştir artık" diyerek kendini bu dertten kurtarıyosun ama aslında o derdi yaşamak zorunda değilsin.

ilişkilerde "uğraşan" taraf olmamalısın.
    sadece sen değil, kız da "uğraşan" taraf olmamalı.

sen ilişkinin başından itibaren kıza somut yakınlaşma adımları at, kız tepki vermezse onaylıyo demektir. işte bu ilişki taraflardan herhangi birinin "uğraşmasına" gerek kalmadan ilerler.

kız onay vermezse de bitir. uğraşma! bitir.

bu yöntemle asla yıpranmayacağın için, artık "yeter artık kız-mız işlerini sonladırıyorum" diyecek noktaya gelmeyeceksin.

rahat ol. sen erkeksin. eğer kız olsaydın acele etmen gerekecekti çünkü cinsellik konusunda kızların biyolojik bi süreleri var. o yaşlara gelmeden çocuk yapmaları gerekiyo yoksa sorun yaşıyolar. erkeklerin böyle biyolojik bir zaman aşımları yok.

rahat ol. kaynakların sende. boşanmış ve evine el koyulmuş, maaşına nafaka için haciz koyulmuş biri değilsin.

rahatla. bu hayatta kimse için çaba gösterme. ama kimseyle tanışmaktan da çekinme. eninde sonunda sen onun için uğraşmadan seni kabul edecek ve seninle mutlu olacak bi kız bulacaksın ve çaba göstermeden, kendini yıpratmadan bulacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 27 Aralık 2022; 15:50:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

dostum yanlış düşünüyorsun kadınların biyolojik süreçleri varda erkeklerin yok mu sanıyon ????

yaş ilerledikçe çekiçten düşüyon gücün kuvvetin bitiyor kaba tabirle söylemek gerekirse hayızdan nifastan kesiliyon ...

• pekiii P kullanıcısına yanıt

doğru evet sevgim çok fazla bunu sanal ortamda ki birisi bile anladı da o mağlum kişi göremedi görmek istemedi belkide....

bu saatten sonra Allaha yakın bana uzak olsun...

dostum bu yöntemi uygulamak senin aç bir azgın olmandan dolayı değil zaten. kızın sana en az sorun çıkartacak olanını seçebilmen için yapacaksın bunu.

senin talepkâr tavrına en az tepki veren kız sana en mutlu, en az sorunlu evliliği verecek kızdır. mutluluktan kastım seks değil.

sen eğer: "yok efendim ben kızla oturup düzgünce konuşarak seçerim kızı" diyosan, kolay gelsin sana. o şekilde kız seçilmez. o şekilde kız seni seçer.

dostum bu yöntemi uygulamak senin aç bir azgın olmandan dolayı değil zaten. kızın sana en az sorun çıkartacak olanını seçebilmen için yapacaksın bunu.

o nedemek yaaa sen bizi ne zannettin arkadaş ???

• Dostum kimseyi gözünde çok büyütme. Çok sevdiğin arkadaşın bir gün sevgilin olunca sana hayatı bir zindan eder. İşte o zaman eyvah dersin.

Vardır bir hayır, sen yönünü değiştir. Seni seven bir kız bul. Seni sevmeyen birisini düşündüğün 1sn ye ye bile yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    şaka mı yapıyosun yoksa ciddi mi yazdın anlamadım. ben o cümlemde sana olumlu ya da olumsuz herhangi bir ithamda bulunmadım.

sen bi önceki mesajda olayın cinsellikle alakalı olmadığını söylemişsin üstü kapalı şekilde, ben de sana cevaben: "evet zaten cinsellikle alakalı bir mevzu olduğunu kastetmedim, benim mesajılarından o anlamı çıkartma lütfen" diyebilmek için yazdım o cümlemi.

neyse burda temel Türkçe bilgisiyle ilgili mevzularda takılıyosak zaten kız konularında hiçbişey aktaramayız. size iyi günler diliyorum kalın sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 27 Aralık 2022; 23:23:2 >

kardeş gözünü seveyim öyle bir konuşuyon ki görende seni 7 kadın eskitmiş sanacak seni....

• haklısın valla kitabın ortasından konuştun....

sevgiyle nefret arasında ufak bir çizgi vardır derler gerçekten öyleymiş bunu fark ettim.. şu anda o kızdan sadece nefret ediyorum... it doktoru bu sattten sonra Allaha yakın bana uzak olsun...

Üstad kitabını yazmışsın resmen :)

ilgisi yoksa o kadar sevsen ne fayda anca kendını yersın,ztn ilgisi olsa bi şekilde bellı ederdı , bu kadar asık olmak vs de sacma tam anlamıyla tanısan belkı pısman edecek, dışardan hersey toz pembe

Ben de öyle, aynı şeyleri yaşadım o yüzden artık bunlar tecrübe oldu.

• özele gel başkanım dertleşelim seninle biraz...

Zamanım yok hocam, final sınavlarım var. Başka zaman yazarım inşallah.

• bu hoşlandığım kız sözlenecekmiş ayın bilmem kaçında birde nisbet yapar gibi gelip bunu diğer bayan arkadaşla benim yanımda konuşuyorlar ikisinin de Allah belasını versin ...

inşallah cenabı mevlam benim yaşadıklarımın aynısını onada yaşatır....

o mağlum kişi yaşamazsa çocukları torunları yaşasın dedesinin yediği torunun dişini kamaştırır demiş eskiler inşallah aynısını oda yaşar ...

• Kadın size söz mü verdi, ümit mi verdi, yarı yolda mı bıraktı? Neyin bedduası bu ? Muhafazakar bir ailede büyümüşsün bilirsin ki boşa edilen beddua döner sahibini bulur, beddua ciddi bir şeydir öyle boş yere söylenmez. Bir mesajında da demişsin ki aileme sordum başı açık kabul eder misiniz? Yani ailen hayır dese ne yapacaksın, hadi kabul ettiler kadına sıkıntı çıkarsalar karının arkasında durmayacaksin bu çok net anlaşılıyor. Ben 22 yaşındayım aileme hiç şöyle bir aday olsa kabul eder misiniz, bunu ister misiniz diye sormadım. Ailenin fikri alınır tabii ki önemlidir ama kabul eder misiniz başka bir boyut. Hocam iyi niyetli birine benziyorsunuz, kırılmışsiniz belli de ama çok yanlış hem böyle beddua hem de kafa yapınız

• Size her gece yatmadan önce 3 doz Lapsekili tayfur yazıyorum

• ne alaka kardeşim ne alaka bişeyler olması için illa sana söz mü vermesi lazım yada umut mu vermesi lazım 5 aydır beraber çalışıyoruz yediğimiz içtiğimiz ayrı mı gitti onunla ? anamızdan babamızdan çok gördük birbirimizi aramızda ekmek tuz hukuku var ayıp be ayıp.!!!

ayrıca boşa beddua ettiimi nerden çıkarıyon ? kalbi kırılan benim canı yanan benim acı çeken benim şimdi boşa ben mi beddua ediyorum ???

karşımdaki bayan ne olursa olsun açık yada kapalı hiç fark etmez ailem kabul etsin etmesin sevdiğim kız bana 1 adım geldikten sonra ben türlü onun arkasında dağ gibi dururum bilader sen hiç kafanı yorma o bana 1 adım gelecek ki ben ona 2 adım gideyim o bana 3 adım gelecek ki ben ona koşarak gideyim ..

bazı şeyleri çok yanlış anlamıssın ...!!!

dostum tabii ki hoşlandığın kıza koşarak gitmekte özgürsün de, sen ona koşarak gidince o sana borçlanmış olmuyo. ona fazlaca sunduğun ilgi-alakadan dolayı kız sana minnet duyar, ama daha fazlası değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.