Şimdi Ara

İcloud

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bir arkadaşımın Telefonu için uzun uğraşlar sonucu icloudu kırmayı başardım. Bu dertten muzdarip arkadaşlara uygun bir ücretle yardımcı olmak isterim. Saygılar

• İcloud kırma dediğiniz by-pass mı? Şayet by-pass ise ekranda meid olan cihazlarda şebeke gelmez
  • redcupid kullanıcısına yanıt
    Bu dertten müzdarip olan dediğiniz hırsızlık yapıp telefonu açamayanlar mı? :)
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Dostum her iCloudlu cihaz hırsızlık değil buna emin ol çok defa kendim çevremden şahit oldum .. ikili doğrulamayı aktif etmeyen ve maili de hiç kullanmadığı İçin bir türlü şifre alamayan kişiler de var :)
  • bypass ile meid olmayan cihaza şebeke gelir mi ? 5s var bypass ettim ama sim çalışmıyor ve bootloop oluyor kapanınca
  • CJ11 C kullanıcısına yanıt
    Şebeke gelmesi için ilave işlem yapılıyor ücretli bir işlem
  • vonmouris V kullanıcısına yanıt
    bu dediğiniz mac os ile yapılan 50 dolarlık işlem mi yoksa imeiunlock adı altında 18 veya 28 dolara online satılan işlem mi hocam? bide bu bootloop sorunu 12 ye özel mi
  • Kıramazsın bypass çekersin de yine olma ihitmali var , başka yöntem cihazın anakartını değiştirmek

• CJ11 C kullanıcısına yanıt
    Dostum şebekeli By-pass Türkiye de yapanlar genelde 250-300 TL gibi rakamlara yapıyorlar.. fakat by-pass yapılan cihazlar güncelleme aldıklarında ya da sıfırlanınca tekrar İcloud ekranına düşüyor size tavsiyem by-pass yerine normal İcloud işlemi denemesi yaptırıp işlem sonunda yeni bir telefon olarak kullanmanız .. tabi 5s için değer mi bilemem
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Başka yöntem var 1-10 gün arasında sadece denenmemiş clean mod cihaZlar için uygulanıyor iCloud tamamen kaldırılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.