Şimdi Ara

Icloud çıkış yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir türlü Icloud'dan çıkış yapamıyorum. Sürekli çıkış yap dedikçe apple kimliğiniz kitlendi diyor. Kimliğinizi doğrulamak için apple parolanızı sıfırlayın diyo. 3 defa sıfırladım ama hala aynı şeyi istiyor. İnternet tarayıcısı ile giriş yapınca cihaz görünmüyor. Ayrıca cihaz wifi bağlı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iCloud'dan Çıkış Yapamıyorum: Kapsamlı Bir Çözüm Kılavuzu

iCloud hesabınızdan çıkış yapamamak sinir bozucu olabilir. Bu sorunu çözmenize yardımcı olmak için adım adım bir kılavuz hazırladık:

• Safari'den Çıkış Yapmayı Deneyin: Masaüstü bilgisayarınızda veya Mac'inizde Safari tarayıcısını kullanıyorsanız, iCloud web sitesine giderek (icloud.com) ve ekranın sağ üst köşesindeki profil resminize tıklayarak çıkış yapabilirsiniz.
    • iPhone veya iPad'inizden Çıkış Yapın: iPhone veya iPad'inizin Ayarlar uygulamasını açın, adınıza dokunun ve en altta "Çıkış Yap"ı seçin.
    • App Store'dan Oturumu Kapatın: iCloud'dan çıkamıyorsanız, App Store'dan oturumu kapatmayı deneyebilirsiniz. App Store uygulamasını açın, profil resminize dokunun, adınıza dokunun ve "Oturumu Kapat"ı seçin.
    • İki Faktörlü Kimlik Doğrulamayı Kontrol Edin: İki faktörlü kimlik doğrulama etkinse, çıkış yapmak için güvenilir bir cihaza bir doğrulama kodu gönderilmesi gerekir. Doğrulama kodunu almadığınızdan emin olun.
    • DNS Ayarlarınızı Sıfırlayın: Ağ ayarlarınızı sıfırlamak iCloud ile ilgili sorunları çözmeye yardımcı olabilir. iPhone veya iPad'inizin Ayarlar uygulamasını açın, Genel > Sıfırla'ya gidin ve "Ağ Ayarlarını Sıfırla"yı seçin.
    • Apple Destek Ekibiyle İletişime Geçin: Diğer tüm adımları denedikten sonra hala iCloud'dan çıkış yapamıyorsanız, Apple Destek Ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

iCloud'dan çıkış yapmayı başarıyla tamamladıktan sonra, diğer bir Apple Kimliği ile giriş yapabilir veya yeni bir Apple Kimliği oluşturabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sorunu çözdünüz mü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna giriş yapamıyorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.