Şimdi Ara

İcloud fotoğraf arşivi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben telefondaki fotoğrafları iclouda arşivleyip telefondan silmek istiyorum ama araştırmama rağmen tam anlayamadım en kolay yolu nedir bilgisayardan mı hızlı yüklenir adım adım ne yapmam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iCloud yedekleme de film rulosunu aktie et, yedekle. Bitti

• Telefondaki fotoları icloud'a yedekleyip telefondan silmeye çalışmayın sakın, çünkü telefondan sildikleriniz icloud'dan da silinir. Icloud telefonunuzla senkronize çalışır yedeklemeyi açtığınızda çektiğiniz her foto otomatik icloud'a yüklenir ve telefondan sildiğiniz her foto yine otomatik olarak icloud'dan da silinir.....
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    O zaman i cloudun hiç bir esprisi kalmıyor

• Bende böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum zaten ancak sistem bu şekilde çalışıyor maalesef....

Fotolarınızı icloud'a yedekleyip sonra telefondan silerek fotolarınızı kaybetmeyin diye uyarmak istedim bilginiz olsun
  • iCloud Drive özelliği ile soruyu soran arkadaşın istediği şey oluşmuş olmuyor mu?
    Ben ilk fırsatta iCloud drive üzerine yedekleme yapıp telefonumu ve hdd'lerimi formatlamak istiyordum.

iCloud drive hakkında bilgisi, tecrübesi olan var mı?

• a1g0rithm kullanıcısına yanıt
    İcloud drive da kullansaniz sonuç aynı olacak. Yanı telefona yeni bir foto eklediğinizde icloud hesabınıza otomatik olarak gidecek ama telefondan sildiginizde yine eşzamanlı olarak icloud hesabinizdan da silinecektir bilginize.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf hesabım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

İcloud drive da kullansaniz sonuç aynı olacak. Yanı telefona yeni bir foto eklediğinizde icloud hesabınıza otomatik olarak gidecek ama telefondan sildiginizde yine eşzamanlı olarak icloud hesabinizdan da silinecektir bilginize.....

Aynen bende böyle biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.