Bildirim
Icloud Geri Yüklenemiyor Hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iCloud yedeğini 8'e göre aldıysan 7 ye geri yükleme yapmaz..ve iCloud Drive'a yükselttiysen -
quote:
Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia
iCloud yedeğini 8'e göre aldıysan 7 ye geri yükleme yapmaz..ve iCloud Drive'a yükselttiysen
Icloud Drive'a yükselttim ama 7.1.2 için olan yedeğim halen gözüküyor üstüne tıkladığımda yüklenemiyor hatası alıyorum. Drive'a yükselttiğim için mi acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: iNFeRNuS
quote:
Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia
iCloud yedeğini 8'e göre aldıysan 7 ye geri yükleme yapmaz..ve iCloud Drive'a yükselttiysen
Icloud Drive'a yükselttim ama 7.1.2 için olan yedeğim halen gözüküyor üstüne tıkladığımda yüklenemiyor hatası alıyorum. Drive'a yükselttiğim için mi acaba?
olabilir,denemedim gerçi ama, adamlar imzaları açık bırakıyor ama dönmeyelim diye de herşeyi yapıyor :) -
Aynısı bende de oldu 2 kere, iOS 7 de yedek almama ve iCloud Drive'a yükseltmememe rağmen geri dönünce hep bu hatayı aldım. Şansıma iTunes'ta da yedeğim varmış ondan geri yükledim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iTunes da yedek yok herşey gitti nasıl geri yükleyebilirim iCloud yedeğimi ? Devam et dedim yeni iPhone olarak açtı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X